- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pár napja ugyanilyen színűt vettem a feleségemnek. Az ő telefonozós szokásaihoz tökéletesen megfelel. Egy Samu Note 3-at vált le ami ellen az egyetlen kifogás, hogy néhány (feleségemnek fontos) app nem települ rá az 5-ös droid miatt.
Fő szempontok: jó akksi, megfelelő szintű kamera, kellően bőséges belső tárhely, szép kinézet, legfrissebb android, mert ezen az árszinten nem nagyon fognak újabb verziót kapni.
Egy rakás telefont néztem, de ezek így együtt egyikben sem voltak. Végül az ára miatt ez nyert, Blue-S előfizetés mellé 35 ezerért nincs jobb ajánlat.
Amíg a feleségem lassan átköltözik erre addig én nyomkodom, ismerkedem vele. Szerintem teljesen partiban van az SD821-es, 6 giga ramos telefonommal, ami csak az ufs belső tároló miatt gyorsabb.
3 giga ram? 35 ezerért a kutyát nem érdekli hány progit tud memóriában tartani újranyitás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest