- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hát ezek olyan kérdések, amire majd jövőre tudnék válaszolni, de addigra én már rég eladom/lecserélem ezt is.
Szerintem, túlreagálod ezt az akksi kérdést. Én mindennap rátöltök, kb 80%-ig, azzal estig, ha nem is a fent leírt durva 100%-os használat mellett, de egy olyan 70 körölivel simán elmegy másnap reggelig, persze este 10 körül már 30 körül van, de ilyenkor repülő üzemmódba rakom.
A frissítés más téma, ha a rendszerrel nincs gond, nekem nem hiányzik és eddig jól teszi a dolgát.A következő android verziókat meg fogja kapni a telefon?
Szerintem nem, de ez nincs kőbe vésve.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A készülék nagyon frankó, süt róla a prémium érzés, egyszerűen kézbe kell fogni és tapizni, netezni, csesztetni és valakit muszájból felhívni
Ha ezt teszed vele (kis szünetekkel mondjuk), egy reggel levett töltésről, délután már az arcodba vágja, hogy éhes! Délután!A fenti legyen 100%-os használat. Átlagos használat mellett, ki , hogyan mennyire használja, azt döntse el, talán 2 nap is kihozható.
Shure 535-ös fülesen tesztelve a hangzása kissé színezett egy S7-hez, vagy iPhone 6-hoz képest, de elég jól adja magát. Természetesen mobilminőségről beszélünk, mert az igazi audio(hang)minőségtől mindent telefon nagyon messze van.A kijelzője "csak" FHD, de ennek ellenére brutálisan szép, ezért pl a nemrég eladott, note5 és s7 telefonon kijelző felbontását is csak parasztvakításnak tartottam. A rendszer nagyon gyors és sima, szinte minden azonnal történik. Eddig kétszer sikerült kifektetnem, Vagyis kétszer kifagyott, de hogy mitől, arra nem jöttem rá.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Fentebb már írtam, ha durván használva van, már este rakhatod rá.
Átlagos használattal 2 nap biztos.(#148) jacis
Ha te mondod, akkor csak is úgy lehet.
De nem tudom érzed-e a súlyát, hogy miért mentem ebbe bele?
Ugye, tudod milyen készülékeim vannak, köztük flagsip sony is...Hagyjuk már ezt a sztereó fasságot, épp elég, ha gyártóknál működik a parasztvakítás!Hanyagoljatok ezzel...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Atesz 666 #145 üzenetére
Tudod, miről beszélsz?
Egy Mobil hangszóróról, ez a vicc...teljesen mindegy, hogy sztereó, vagy monó, vagy 5.1 dts, vagy HD master, előbb utóbb ilyeneket is rávésnek majd...
Mindegyik egyvalamire jó, hogy csörgessen, jelezzen, ébresszen, etc...amit egy szokol is körberöhög.Na, ebből ki is szálltam...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ToniSoprano #118 üzenetére
Ezt muszáj ecsetelnem most? Na jó...
Többek között a random újraindulások, aztán néha úgy merült, mint a beton a vízben.
A hangminősége, mármint mobilminőségről beszélünk, a note 5 és a note 4 is sokkal szebben adta elő magát, a szokásos shure 535-ösön, meg úgy egyáltalán rájöttem, hogy ez a forma olyan semmilyen már, S6-nál még ok volt, ez inkább egy S6.1, erősebb hardverrel, ami lófaxt nem ér néha semmit, de az antutu-ra rejszoloknak biztos frankó, mert néha, mint egy lagtenger, de nálam ennyi elég is...De csak volt, mert tegnapelőtt eladtam 170-ért...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Engem aztán nem érdekel, hogy mennyi az ára. Ha megfog, nevezzük így, akkor megveszem.
Symetium-ot várom, ha lesz belőle valami, és biztosan a világ egyik legdrágább készüléke lesz, de a balf@sz svédek valamit elcsesztek, mert nagy csönd.Nálam az a telefon lenne az, ami mindent visz.
Szappantartókból meg elég volt már.
S7 flagshipként nálam megbukott. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Megvett kilóra ez a készülék. Árad róla a minőség.
S7 edge megy (úgyis tele a tkm már vele), ez pedig jön...
Végre nem egy kibaxott szappantartó újra és újra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest