- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prime110
aktív tag
+1, amíg kizárólag csak a T-nél van az erősen bekorlátozza a további tulajdonosi-növekedést. De rebesgetik, hogy szeptemberttől megy már a Telenor és a Vodafone kínálatba is, illetve kártyafüggetlen verzióban nem is létezik idehaza hivatalos úton.
De ha lenne akkor olyan 260.000-es árat tennének rá, de a Huawei nem tart még ezen a szinten, hogy ennyit kiadjanak érte.
Szóval ebben a topicba nagy élet sosem lesz (sajnos...). -
.LnB
titán
Ez az aksi idő nagyon kérdéses nálam. Eleinte nyomkodnám pár napig, de később beállna az átlagoshasználat. De nem tudom mennyit romlik az aksi idő az évek alatt. Lehet ez később baj lenne 1-2 év után.
Nem tudok dönteni, jövő héten veszek telefont vagy mate 8 vagy ezt. De még mindig nem tudom. P9p fele húzok csak az a fránya aksi...
-
csabi+
csendes tag
A szürkét láttam élőben (igaz sima P9) ...nincs különbség, a méretétől eltekintve. Az arany színűt nem láttam sehol kirakva. Azért kérdeztem, mert valószínűleg nyilván így lenne, hogy előbb megpróbálom megnézni élőben valahol - Viszont addig is körbekérdezek, nem futok fölösleges köröket...
-
Atesz 666
aktív tag
-Tudom miről beszélek,és tartom magam az állításomhoz.
-Ezt leszámítva én is az esetek 90%-ában fülesen hallgatok zenét.
-Te átlagos mobilról beszélsz, én meg a SONY Z szériás mobil hangszóró(i)ról és annak minőségbeli különbségéről,az előbbi tényleg a szokol kategória.
-De ezen a ponton már én is kiszálltam.. -
Atesz 666
aktív tag
"sztereó hangszóró meg minek, vagy mire jó ilyen ócska hangzásnál, amit a mobilok tudnak?"
-Na persze a sztereó hangzást nem is a kínai csoda szutyok mobilokra gondoltam,azoknak tényleg vacak hangzásuk van,azokba én se tennék ilyen cuccot.
-A SONY ebben egészen más kategória,igényes zenével és megfelelő beállításokkal nincs is más márka ami felveszi vele a versenyt. -
ToniSoprano
addikt
De miért bukott meg az S7 edge?
mjani1172: bármely telónál vannak gondok, a P8 ár érték arányban a legjobb telefon. Itt a rossz akkuidő, és az alacsony maximum fényerő a legfőbb gond. A P9 lite esetén mindkettőt kijavították. A P9-et láttam kitéve nagyon prémium telefon, baromi jó minőség.
Ami miatt drága ez a telefon az amoled kijlező és hogy nyomásérzékeny a kijelző. Bár amoledből is van ha jól tudom sharp és Samsung. A sharpnak alacsonyabb a maximális kijelzője szeirntem ezért is kénytelen az ős ellenségtől Samu-tól rendelni az amoledeket az Iphonokba az apple [100-millio-amoled-panelt-rendelt-az-apple-a-samsungtol]
-
mjani1172
addikt
Ezt nem teljesen értem.Szinte minden fórumba beleolvasok,és azért a huawei nél akadnak gondok rendesen.A p8 lite eléggé gyenge,az utódja a teszten sem tudott remekelni már gond volt vele,a p9 fórumban már sokaknak kijelző problémájuk van(az is már nyomásérzékeny,kb 5x kell erősen megnyomni, hogy valami történjen)azért a minőség még nagyon várat magára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest