Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
electro91 #248 üzenetére
Én menyasszonyomnak vettem egy iPhone 5C-t. Azóta jóság van. Se kérdés, se "ezt csináld meg" "ezt hogy kell?" semmi.
Annyira egyszerű az a telefon, hogy mindent meg tud ő is vele csinálni. Most meg kaphatott volna egy 6S plus-t. Havertól nagyon nagyon jó áron vettem volna át. De nem kellett neki, mert "az már túl nagy". Ő tudja.
-
Galahed
senior tag
válasz
electro91 #233 üzenetére
Ha a telefonon nézed vissza a képeket akkor eléggé... Szerintem egy kategóriával jobb a Samu képernyője (nekem S7 edge van a P9 plus mellett) igy a fényképek visszaadásában jobban teljesít. Szgépen más a helyzet, nem mondanám feltünően jobbnak a Samut. Hol ez hol az lett jobb. A p9 mellett szól a RAW formátum a késöbbi fotó feldolgozásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Sorozatok
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CNC topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest