Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
Mások is szívnak olyanokkal, mint itt a 360-as rom :
[link] -
Rasnac
aktív tag
Hali
Nekem 150es T-és van 361el... 367es verziót talált az FF fullota verziót de megvárom hogy frissüljön a cucc rendesen, jöhetne már egy 7.1.1 vagy valami értelmes frissítés.. A huawei annyira nincs ott a szeren a frissitések terén (nem mintha egyébként baj lenne ezzel a rommal) 1600 órája nem volt újra inditva és aktív futás ideje ennyi ami eddig szerintem egyik régebbi telomnál sem volt -
Gelner
tag
Bocsánat segítséget kérek, volt olyan funkció, hogy ha kaptam üzenetet felvillant a kijelző és így vezetés közbe telo bas.tatás nélkül, pl el tudtam olvasni, most ezt a funkció nálam elbuúujt...

-
Skimaster
senior tag
No most jobb volt....nulla óra 20-kor vettem le a töltőről és reggel 6.45-ig 5%-ot merült.Lehet megtartom a kicsikét...
-
zizi7229
tag
Tegnap este nekem is megjott a 370 c432re, napokba tesztelgetem....egyenlorre annyi, hogy ejszaka 2 szazalekot merult elotte 8-10 et
-
Gelner
tag
Apropó adat törlés után vissza tudok valami programmal hozni képeket? Egy egész mappa ment véletlenül a levesbe

-
Gelner
tag
Nha most jó, ejszaka 3% messenger összevissza evett 1egesz mA sokkal jobb így

-
Skimaster
senior tag
Az teljesen jó!Itt az én tesztem:Este 10 óra 100%,töltőről levesz,éjfélig pihen az asztalon,majd repülős módra teszem,de ekkor már 98%.
Reggel kelek 78%
Állítólag ez a rom javít az energiafelhasználáson.Vagy csak valami beragadt és szopja az akkut.
Szerintem factory reset lesz!Ma este még egy teszt. -
gusthy
veterán
Azt tudom, ott valóban meg tudod nézni, hogy az adott órában mennyi volt az összfogyasztás, csak ezt kevesen ismerik

Nos, az lehet, hogy a többihez képest magas, de az még mindig csak 0,4% óránként, ami egy éjszaka alatt 3-4% összesen.
Offline módban nem tudom, hogy miért csinál bármit is, nekem a Lite meg se jelenik ott, úgyhogy hacsak nem akarsz telefonálni vele és hasonlók, akkor az biztos, hogy takarékosabb. -
gusthy
veterán
Óránként 16mAh az nem sok. 4000/16=250 óra alatt merítené le ez önmagában a telefont, azaz több, mint 10 nap alatt.
De szerintem amit te néztél, az nem is az óránkénti érték, hanem az utolsó töltés óta összesen elhasznált energia, ami azt jelenti, hogy a 4000 mAh-ból ennyit használt el az alkalmazás. (Legalábbis a beállítások - akkumulátor - fogyasztási szint alatt ezt látod.) Mármost ha teszem azt, 60%-on van a készülék, akkor az eddig elhasznált 4000*(100-60)/100=2400 mAh-ból használt el 16-ot. -
-
.LnB
titán
Frimeware finder B367-es romot dob ki nekem. Jelenleg B361 van fent. 367 jelentene valami javulást? Vagy csak a 4**-es majd?
-
FarkasT
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is felment normál frissítésként a 370-es, most VIE-L09C432B370 van. Megosztom a merülési problémára talált megoldásom, hátha valakinek hasznos lehet.
Nálam nem mélyrepülés volt a Nougat frissítés, de nagyjából egy napnyi üzemidőt azért elvesztettem a 6-osról való frissítést követően. 6-osnál a reggeli töltőről levétel után a harmadik nap este volt 40% körül, ez 7-essel egy nappal előbb bekövetkezett.
A 370-essel láthatóvá váltak a fogyasztási adatok (előtte az egyes alkalmazások nem látszódtak, csak a grafikon). A Facebook kliens nálam gyanúsan sokat fogyasztott, így próbaképpen letöröltem. Most úgy tűnik, hogy visszaállt a régi rend. 8-9 óra alatt 5-6%-ot merült, úgy hogy néha azért ránéztem napközben és a Wifi folyamatosan be volt kapcsolva.
-
gusthy
veterán
Nem így.
A Huawei support oldalról letöltöd a rollback csomagot, van benne egy leírás, hogy hogy kell telepíteni.
Ezek után kikeresed a legfrissebb C 150-es MM csomagot, némi guglizással meg lehet találni (VIE-L09C150B191 asszem), letöltöd, és pont úgy kell felrakni, mint a rollback csomagot. -
Gelner
tag
Lenne egy ismételt hülye kérdésem
van az energia takarékos mód, aminél be lehet állítani, hogy milyen alkalmazasokat csukjon be képernyő zárolása esetén. Nálatok ez működik? Nálam ugyan úgy ott vannak. Köszönöm -
.LnB
titán
Valaki írta itt, vagy valamelyik frissítéssel foglalkozó hírhez, hogy "Na jön a nougat, elcseszik az üzemidőt, hogy rákényszerítsenek az új model vásárlására."
Akkor azt gondoltam, hogy troll, vagy bolond az illető.
De mint a példánk mutatja, nagyon igaza volt.
Jelenleg is ultra takarékos módban vagyok mert otthon felejtettem a töltőt. És senkinek nincs az irodában usb-c-s töltője...
Ha tudnám, hogy kell biztonságosan visszatenni az előzőt, megcsinálnám és soha többet nem updatelném. Semmi bajom nem volt addig vele.
De nem értek hozzá, neki se merek állni. 
-
Gelner
tag
Sziasztok, hát nem estem hasra a 370 optimalizált akuidejétől az android 6 jobb volt.
-
törölt tag
Sziasztok. Nem nagyon olvastam vissza, csak a keresőben néztem rá, hogy mi a tényállás a Nougattal kapcsolatban. Független VIE-L09 modellem van, gyári frissítésben nem jelent meg a 7-es (VIE-L09C432B170 a jelenlegi). Nem mindegyikre érkezett egyszerre az új Android verzió, vagy nem is fog? Nem szeretnék belenyúlni a lelkébe, de hiányzik az ABC-s menü (nem Launcherrel).
-
Gelner
tag
Üdv automatikusan frissultem 360-370 van valami új vagy csak foltozás... Köszönöm
-
dzoli19
csendes tag
Sziasztok. Valakinek lenne esetleg TWRP mentese? Szuvesen fogadnam ha linkelne nekem
Koszonom -
Tigo
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy a lezárt képernyőm, tehát mielőtt feloldanám, megjelenjenek az értesítések, pl. gmail vagy messenger előnézet stb... ? Egyedül a nem fogadott hívás jelenik meg így.
Köszönöm a segítséget
-
Gelner
tag
Ujjlenyomat olvasót használok, de újra indítás alatt mindig kéri a kódot ami a másodlagos. De megoldodott
Kedves Lóránd! Ebben az esetben kérjük eszközölj egy Hard Resetet amihez a következő lépéseket kell végrehajtanod:
1. A kikapcsolt készülékén nyomd meg egyszerre a bekapcsoló és hangerő ( hangosító ) gombot. Tartsd 5-6 másodpercig nyomva a két gombot, amíg nem jelenik meg a Logo.
2. Válaszd ki a Wipe cache partition, aztán a Wipe data/factory reset (hangerő gombokkal tudsz átmenni a megfelelő menüpontra és bekapcsoló gombbal kiválasztani)
3. Válaszd ki (yes)
4. Válaszd ki a (reboot system now)
5. A készülék ezt követően újraindul.
Ezek után kérjük módosítsd számodra megfelelően a képernyő lezárását illető beállításokat. Ha további kérdéseid lennének, keress minket bátran, vagy látogass el honlapunkra: http://consumer.huawei.com/hu/support/faqs/index.htm ahol további információkat találsz. További szép napot! -
gusthy
veterán
A másik megoldás sajna csak a jövőre nézve megoldás: van egy olyan Android funkció, hogy Smart lock, akkor ha adott helyen vagy, pl otthon érzékeli a wifit, akkor nem zárja le a telefont, illetve magától felold.
Valamint van még az, hogy két mechanizmust használsz (ujjlenyomatolvasó + PIN).
A Samsungnál ez egy speciális Samsung feature. -
Gelner
tag
sziasztok
a telefont újra indítottam, és nem fogadta el a telefonzár kódot, most egy órára letiltott, mi ez a bug? hogy lehet ezen most túl lendülni mert sehogy nem tudok belépni.
-
Peti N95
aktív tag
Sziasztok.
VIE-L09C150B361 van fent, és katasztrófa az üzemidőm vele... Egyre rosszabb!! Tegnap 1ó 12 perc volt a kijelző idő, a telefon tétlen többet fogyasztott mint a kijelző... Mit tegyek? Alig bír ki egy átlag munkanapot...
-
gusthy
veterán
válasz
Skimaster
üzenetére
Ha rámész a letöltésre, akkor két fájlt dob fel, mind a kettőt kijelölöd, és azokat leszedi a /HWFF mappába.
Ezek itt tök jó helyen vannak, először kicsomagolod az update.zip-ből a benne levő UPDATE.APP file-t, és belerakod a /dload mappába, kikapcsolod a telefont, bekapcsolod úgy, hogy mindhárom gomb be legyen nyomva (hangerő le,fel,kibekapcsológomb).
Ha ez megvolt, akkor hagyod, hogy bebootoljon, és a HWFF mappában a másik fájlból is kicsomagolod az UPDATE.APP fájlt (hw/eu/update_data_full_hw_eu.zip), és ugyanúgy jársz el, mint az előzővel.
És kész is van.Fontos, hogy a FF-ben megtalált több 370-es közül neked a 2017.03.21-i változat kell, a többi bugos.
(2017.03.21, 2,392GB, FullOTA-MF-PV) -
gretzky77
veterán
-
Skimaster
senior tag
Megpróbáltam FF-el feltenni a 370-t,de 50% körül mindig eldob.Ötlet urak?
-
Gelner
tag
Hülyét kapok, elkezdte nekem is csinálni ezt a halvany felnyitaskor és csak pár mp után állítja be a kijelzőt.... Nem lett semmi elallitva miért van?
-
gusthy
veterán
Tök érdekes fícsört találtam, nem tudom, hogy a MM-ban is megvan-e, de a Nougat-ban igen. Ha rámegyünk az akkumulátor használatra és rábökünk a fogyasztási diagramra, akkor egy húzogatható csík jelenik meg, és meg lehet nézni, hogy az adott időpillanatban melyik három alkalmazás ette legjobban az aksit.
-
gusthy
veterán
Viszont az Xda-n azt írta valaki, hogy 432-es változatra neki hivatalosan is megjött a 370-es ROM, úgyhogy már nem béta ezek szerint.
-
Skimaster
senior tag
Nekem a múlt éjjel repülőgépesbe 100-ról 78%-ra merült....gáz!Nem futott semmi alkalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Állítólag ez a rom javít az energiafelhasználáson.Vagy csak valami beragadt és szopja az akkut.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)