Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Végigolvastam(Jól beszélek Angolul)de semmi konkrétat nem találtam erre....
-
törölt tag
válasz
gretzky77
üzenetére
" Itt nem fogja feldobni,hogy download hanem azt fogja írni hogy küldjük át a gyári frissitőbe!Arra klikk majd feldob egy ablakot ehhez kell az a kiegészítő amit letöltöttünk az első pont alapján!"
Nekem ugyanúgy feldobja,hogy download és nem azt hogy kuldjem a gyári frissitobe...
-
Cunaja
addikt
válasz
gretzky77
üzenetére
Pillanat, a telefonon máshol van, az HWFF mappa szerintem. PC-re értettem a dokomentum mappát.
Most a telefonomon nincs semmi, mert felnyomtam a CUSTOM romot amit csinálgatok, ezért tök üres az egész.
Feltöltődik 100%-ra és felnyomom az FF-et majd megnézem neked a mappa helyét. Amúgy a belső tárolón keresd. -
törölt tag
Akkor most nekem C432B181 van..Nem tehetem fel simán 3 gombossal a C432B360-at?

-
Cunaja
addikt
Most akkor melyik rom kellene?
-
gretzky77
veterán
Félre ment bocs
-
gretzky77
veterán
válasz
Skimaster
üzenetére
Nekem is ezt csinálta valamiért,de az okára nem jöttem rá! Én újraindították a telefont kerestem frissítést de nem talált utána csináltam meg újra az egészet! FF elindít FW keresés majd küldés a gyári frissítő appba ezután proxy beállítás vissza a gyári frissítő appba ,keresés,megtalálta itt én véletlenül rányomtam a letöltésre,majd eszembe jutott hogy így nem ok,rányomtam,hogy szünet, proxy beállítás kikapcsolva ezután frissítés menü és így sikerült! Utólag az tűnt fel,hogy amikor nem sikerült a frissítés akkor alatta van egy changelog szerű kis szöveg amit lent lehet görgetni külön ablakban,viszont amikor sikerült akkor ha azt olvastam akkor az egész képernyőn azt görgettem és a frissitési rész nem látszódott addig csak ha teljesen visszagörgettem! Bocs lehet kicsit bénán írtam!
Cunaja hogy tudnám feltenni? Nem tudom a frissítő hova tölti,telepíti! Nem 3 Gombossal tettem fel,hanem az XDA-n olvasott proxy állitgatással,megtalálta a gyári frissítő!
-
gretzky77
veterán
válasz
gretzky77
üzenetére
1. FirmwareFinder indítása azon belül a beállítások alatt az első 3 opció van bekapcsolva! Amikor a system updatet bekapcsolod feldob egy ablakot azt le kell tölteni!
2. Ezek után ha rákeresel a frissítésre ki kell adnia egy 2,3 gb-os 360-as Romot amiben szerepel,hogy full! Itt nem fogja feldobni,hogy download hanem azt fogja írni hogy küldjük át a gyári frissitőbe!Arra klikk majd feldob egy ablakot ehhez kell az a kiegészítő amit letöltöttünk az első pont alapján!
Azt meg kell csinálni! Beállítások->wifi>amire csatlakozva vagyunk arra hosszan nyomunk itt feladja,hogy módosítás-> ezután proxy kézi itt be kell írni hogy localhost alatta pedig 8080
3. Vissza a gyári frissitőbe keress rá a menüben,hogy teljes csomag letöltése itt meg kell találnia a 360-as frissítést! NE nyomj a letöltésre,hanem wifihez vissza proxy kikapcs és utána vissza gyári frissitőbe majd letöltés! -
gretzky77
veterán
válasz
Skimaster
üzenetére
Szia minden jó egyelőre úgy néz ki! Este összedobom a leírást,de most nincs rá időm! Ha kicsit megy az angol akkor az xda-s link alapján csináld nyugodtan!
Nekem gyárilag telekomos C150B160 volt eredetileg,ebből csináltam Cunaja segítségével C432B181-et és erre ment most fel a C432B360 a gyári frissitővel! -
törölt tag
Akkor most van C432B322 FULL vagy nincs,mert akkor dobnám fel a B360-at....
-
Rasnac
aktív tag
Skacok egyébként nagyjából mikorra várható hogy a p10ben látott emui t megkapjuk? Mert oké jön az Android 7.1.1 de azzal új emui is jön?
-
n2066
tag
P9 plus Android 7.0 Emui 5.0: Antutu benchmark: 99507 pont, jobb, mint az Emui 4.1.1.-el 98200 volt csak.
tudom ezek csak elméleti értékek, de érezhető a javulás az amúgyis gyors rendszeren. -
gretzky77
veterán
válasz
Skimaster
üzenetére
Ha ránézel az xda-s topicra ott írják,hogy mit állíts be,hogy ne csak OTA-t lásson!A proxy-val kell kicsit játszani,de nem bonyolult! Hogy 75%-nál miért dobja el a letöltést nem tudom,de próbálkozom! Az xda-s kommentek között panaszkodott még valaki erre a problémára és neki is pont 75%-nál!
-
Cunaja
addikt
válasz
gretzky77
üzenetére
Vásárolni voltunk.
Igazad van, kiment a fejemből a Plus verzió a P9-ből.
Ez pont azért van így, hogy ne tudjad a sima P9 romjával keverni. Kell a B322 előtte. Most megyek aludni, mert éjjel dolgoztam, ha felébredek majd linkelem. Amúgy amit valamikor linkeltem a Huawei romokról oldalt, ott megtalálható. -
gusthy
veterán
Amúgy az tudható, hogy a 322 és a 360/361 közt mi a különbség? Nekünk, Telekomosoknak 322 van.
-
gretzky77
veterán
Na először linkelte egy kolléga az xda-s oldalt ott van egy leírás az alapján már a telefon saját frissítési menüje megtalálja a 360-at most töltöm lefelé!
FirmwareFinder progi kell meg a wifinél kell a proxy-val játszani egy kicsit és megy!
-
Cunaja
addikt
válasz
Skimaster
üzenetére
Mivel a régiószámod C432 és a telefonod VIE-L09 azonosak, ezért igen.
Letöltöd, csinálsz egy dload mappát a külső sd kártya gyökerébe, majd bemásolod oda kicsomagolás után a fájlt(okat) ha több van.
Ezután telefon kikapcs, majd 3 gomb. Hangerő fel, hangerő le és bekapcsoló gomb egyszerre. Addig nyomvatartod, amíg szürke nem lesz a kijelző és elengeded. Települ és elindul.
Adatokhoz elvileg nem nyúl, de érdemes menteni.
Teljesen más a rom felépítése és a data(adat) fájlrendszer is titkosítva van.
Bonyolultabb az egész Nougat rom felépítése. -
-
Cunaja
addikt
VIE-L09C432B360 Valakit érdekel? [Itt van!]
-
n2066
tag
Sziasztok! ma megjött a Vie-L09C432B181 független telómra a OTA B360 Nougatfrissítés. A sima frissítő jelzett egyszer csak. 2,3 GB volt. letöltött hiba nélkül wifin. Települt, és semmi gond. Nincs lag, nincs inkompatibilitás, azaz minden szuperül működik. nem fogok factory resetet csinálni, nem érzem szükségét. Nem csináltam biztonsági mentést, és mindn adat megvan. tetszik a felület, az ikonokat leszámítva hajaz a stock androidra. Nekem bejött, valahogy pattogósabb jobb a rendszer.
-
gretzky77
veterán
FF nekem is mutat 3 OTA updatet 254 MB és 408 MB és egy 1,4 gb-ost! Nem próbáltam még letölteni!
-
slider74
tag
XDA-an azt írják, hogy full ROM, Firmware Finder szerint OTA.
De szopnak vele...
Én konkrétan le sem tudom tölteni 20-30% között eldob a letöltés. -
Leppard
csendes tag
Sziasztok!
Hétfőn szeretnék beújaítani egy ilyen kütyüre, szemezgettem vele már egy ideje, de most ért be a dolog..
T-mobilnál néztem ki előfizuval (anélkül 179e), szerintetek megéri ennyiért?
Nokia lumia 625-ről váltanék. -
gretzky77
veterán
Nagy a csend errefelé! Tudom jó a készülék és ezért nem pörög annyira,meg ugye nem is vagyunk sokan! Mindenképp érdekesnek találom,hogy semmi hír a frissitésről ill. hogy telekomos már van de független meg sehol!?
-
gusthy
veterán
A kolléga által korábban linkelt leírásbn volt három mód. Abból a második az úgy szól, hogy fel kell tenni a hisuite-et, és egy Huawei updater nevű cuccot. Ha ez megvan, akkor először az updateres kell elindítani és beállítani, az ott leirt módon.
Aztán a hisuite-et, és ott be kell állítani helyi proxy-ként az updatert.
Innentől meg olyan, mint egy sima gyári frissítés.Ez az a cikk :
http://ministryofsolutions.com/2017/02/huawei-p9-plus-vie-l09-nougat-b322-firmware-update-emui-5-t-mobile.htmlEbben a method 2.
Nekem C150-es telefonom van, és előzőleg B191-es ROM volt rajta. -
gusthy
veterán
válasz
slider74
üzenetére
Öööö
Sima Telekomos készülékem van, ami ha jól értem, 150-es.
Es a kolléga által korábban linkelt Telekom nougat rom ment fel csont nélkül.
322 a build szám, nem is tudtam, hogy tovább lehet menni
És mivel a gyerek elhordta az SD kártyámat, az updateres PC-s megoldással toltam fel, szó nélkül megcsinálta.
-
gusthy
veterán
Na, most megy fel

Ha másért nem a gyors taszkváltásért megéri, már amennyiben minden oké lesz. Legalábbis nekem az baromira tetszik, korábban használtam is.
Update: Csont nélkül felment, van itt minden jóság, split screen, quick switch meg a többi, remek!
-
slider74
tag
Üdv Urak!
Kb. december végén C150-ről áttértem C432-re SRKTool használatával
(3. nekifutásra össze is jött (Vendor: HW, Country: EU, OTA megy, témák rendben, teljes siker) közben IMEI vesztés, meg minden volt, izzadtam is rendesen, ráment két napom).
Tegnap gondoltam egy merészet és a Huawei Updater+HiSuite-os módszerrel VIE-L09C432B181-re felraktam a VIE-L09C150B322-es ROM-ot.
Nem voltam nyugodt, amíg nem végzet, fel voltam készülve a legrosszabbra.
És TÁDÁÁÁÁM! Sikerült.
Utánna, az előzményeken felbátorodott, 3gombos módszerrel még a B361-es OTA frissítést is felpattintottam.
Teljes a siker. Minden klappol, gyors, szép. Viszont a Build-szám NRD90M test-keys lett...
Na bumm, ezzel tudok együtt élni.
FR-t nem csináltam.Észrevételeket, javaslatokat várok. Esetleges kérdésekre, időmhöz mérten, próbálok válaszolni.
Szép napot nektek!
-
.LnB
titán
Egyrészt még mibse kaptuk meg hivatalosan a frissitest tmobilra. Másrészt ezért nemnlesz ilyen telefonod!? Akkor mi lesz? Pixelen kívül szerinted hol van hamarabb frissítés? Családban van S6 és S7 is azokra se jött.
Mint ha nougat nélkül nem működne a telefon tökéletesen..

-
imiadmin
őstag
Hát én nem tudom, de az biztos, hogy szerintem sokak összetennék a kezüket, ha a készülékük ( amit ugyanúgy 100e+ vettek) bármikor is megkapná... Itt legalább tudni, hogy kijött...
Ami biztos, hogy 2017Q1-ben minden p9 és p9plus megkapja... legalábbis ezt lehet olvasni mindenhol...
Én is azért váltottam, mert a korábban használt Honor6-om már biztosan nem kapja meg...
(Persze tudom... én most könnyen beszélek...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest