- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
üzenetére
Én azt hittem, hogy akkor ha HD-re vesszük vissza a ROG-gal a renderelést kapunk egy kis plusz teljesitményt igy olyan estben ahol a hardver a FHD-vel pengeélen táncol ott javíthatunk a helyzeten. (Pl. A H 5X S 616-os SoC-ja nehen boldogul a FHD-val, de a HD röhögve megvan neki igy azt hittem simán átrakják az 5X tulajog ROG-ra és játéknál,grafikaéhesebv appoknál nem lesz gond. Akkor totálisan félreértettem a dolgot és a ROG lényegét?
De ha sem az akkuidőn sem a teljesitményen nem segit,akkor mi értelme az egésznek

Bocsi ha hülye a kérdésem de az EMUI-ban még csak középszinten vagyok, mert ez a 4X az első EMUI-s telóm. A tapasztalatok alapján úgy fest én is maximálisan márkahű leszek a Huawei/Honorhoz mert nagyon tetszenek a telók az EMUI-t pedig sokan leszólják, de szvsz fenomenális és a legjobban összerakott gyártói felület.
Új hozzászólás Aktív témák
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!!! Samsung Galaxy A12 64GB / 4GB RAM
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest