-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vartanus #999 üzenetére
Nem értetted félre, csak nem egészen azt csinálja. Lehet egy-egy (amúgy ütősebb) játék magasabb fps -en megy, de nem számottevő. Igazából szerintem semmi értelme.
Szerk.:
Amúgy le kell venni nullára minden UI animációt a fejlesztői menüben. Na az mindenen javít. Szerintem 3.0 óta el van túlozva és elég hosszúak is.Szerk.2.:
Én azt vettem észre (és most átnyargalnék a multitaskingra), hogy kb. 2 órára háttérbe rakott appot kezd el kilövöldözni. Nagyjából hasonlóan, mint HTC -nél. P9 Lite -nál és A9 -nél (azonos a helyzet a 2-3 gigát illetően) nálam nem töltöget újra böngészéskor (Dolphin -t használok), de ha kb. másfél, 2 órára elteszem hátra, akkor igen. Mindkét telefonnál, szerintem szándékosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Lexus, Toyota topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő