Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vartanus
üzenetére
Nem értetted félre, csak nem egészen azt csinálja. Lehet egy-egy (amúgy ütősebb) játék magasabb fps -en megy, de nem számottevő. Igazából szerintem semmi értelme.

Szerk.:
Amúgy le kell venni nullára minden UI animációt a fejlesztői menüben. Na az mindenen javít. Szerintem 3.0 óta el van túlozva és elég hosszúak is.Szerk.2.:
Én azt vettem észre (és most átnyargalnék a multitaskingra), hogy kb. 2 órára háttérbe rakott appot kezd el kilövöldözni. Nagyjából hasonlóan, mint HTC -nél. P9 Lite -nál és A9 -nél (azonos a helyzet a 2-3 gigát illetően) nálam nem töltöget újra böngészéskor (Dolphin -t használok), de ha kb. másfél, 2 órára elteszem hátra, akkor igen. Mindkét telefonnál, szerintem szándékosan. -
törölt tag
válasz
Vartanus
üzenetére
Az a baj, hogy az emberek többsége hajlamos elfelejteni, hogy két különböző telefonról van szó. Alapvetően én nem látok gondot abban, ha valaki itt is aktív, de ebből szokott gond lenni, hogy néhányan szoftveresen át akarnak járni. Pl. recovery, gyári vagy custom cuccok.
Sokszor a single kontra dual ROM -ok közötti átjárásból is gondok vannak. Jó példa erre az elődje (P8 Lite), ahol sajnos nem ritka az át-ROM -olás, illetve az ebből eredő hibák.
Egyébként természetes, hogy nincs gond az ide bejárással, de szívesen átjárok/átjárunk oda is.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Vartanus
üzenetére
Szia az előtted levő hsz-be a kép P9 L-el készült. Szerintem nyugodtan kérdezhetsz itt is.
multitask-al semmi gondom nincs vele, mit ahogy a kamerával sem, ha profi képet akarok akkor azt fényképezőgéppel csinálom, arra mire kell szerintem bőven megfelel a P9 Lite kamerája is.
A játékokról nem tudok nyilatkozni mert kinőttem abból a korból..
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- iPhone topik
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Apple MacBook
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest