- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nem lesz iPhone 19
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vartanus #999 üzenetére
Nem értetted félre, csak nem egészen azt csinálja. Lehet egy-egy (amúgy ütősebb) játék magasabb fps -en megy, de nem számottevő. Igazából szerintem semmi értelme.
Szerk.:
Amúgy le kell venni nullára minden UI animációt a fejlesztői menüben. Na az mindenen javít. Szerintem 3.0 óta el van túlozva és elég hosszúak is.Szerk.2.:
Én azt vettem észre (és most átnyargalnék a multitaskingra), hogy kb. 2 órára háttérbe rakott appot kezd el kilövöldözni. Nagyjából hasonlóan, mint HTC -nél. P9 Lite -nál és A9 -nél (azonos a helyzet a 2-3 gigát illetően) nálam nem töltöget újra böngészéskor (Dolphin -t használok), de ha kb. másfél, 2 órára elteszem hátra, akkor igen. Mindkét telefonnál, szerintem szándékosan. -
törölt tag
válasz
Vartanus #985 üzenetére
Az a baj, hogy az emberek többsége hajlamos elfelejteni, hogy két különböző telefonról van szó. Alapvetően én nem látok gondot abban, ha valaki itt is aktív, de ebből szokott gond lenni, hogy néhányan szoftveresen át akarnak járni. Pl. recovery, gyári vagy custom cuccok.
Sokszor a single kontra dual ROM -ok közötti átjárásból is gondok vannak. Jó példa erre az elődje (P8 Lite), ahol sajnos nem ritka az át-ROM -olás, illetve az ebből eredő hibák.
Egyébként természetes, hogy nincs gond az ide bejárással, de szívesen átjárok/átjárunk oda is.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Vartanus #985 üzenetére
Szia az előtted levő hsz-be a kép P9 L-el készült. Szerintem nyugodtan kérdezhetsz itt is.
multitask-al semmi gondom nincs vele, mit ahogy a kamerával sem, ha profi képet akarok akkor azt fényképezőgéppel csinálom, arra mire kell szerintem bőven megfelel a P9 Lite kamerája is.
A játékokról nem tudok nyilatkozni mert kinőttem abból a korból..
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest