-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
#86973952 #1550 üzenetére
Hm ezt nem értem kolléga.
Nálam 6.0-ás alapon van EMUI 4.0 és sokkal több appot át tudtam pakolni így, mint LP vagy akár KK alatt. Össz-vissz a gyáriakon kívül 2 app nem ment SD-re a többi ~40 igen, míg az előző két rendszernél általában 15-20 appot nem tudtam át mozgatni SD-re. Akkor nem értem hol a korlátozás.
Nekem középhaladónak úgy fest a MM alatt lazított a nagy G az SD unszimpátiáján a becsatolható SD opcióval és hogy több app rakható át.
Gondolom szintén 6.0-ás EMUI 4.1 nem tér el egetverően a 4.0-átólAkkor most az én tudásom ennyire hiányos
(#1559) porterocka:
áhhá értem. Fel is tűnt nálunk is a topikban hogy minden egyes frissítés után újra át kell pakolgatni az appokat az SD-re, hiába az van beállítva alapértelmezettnek, kb így semmit nem ér az a beállítás.
-
Vartanus
őstag
válasz
#86973952 #1008 üzenetére
Böngésztem a beállításokban és képernyővédőként ezt találtam:
A funkció leírása alapján nekem nem úgy tűnik, hogy ez lenne a ROG átneveze, hanem valóban a képernyőt védi töltés közben.
Mást pedig nem találtam itt a 4.0-án a beállítások között.Gondolom a ROG azért ment ki mert lehet az Asus jelezte, hogy az a saját levédetett márkája
-
Vartanus
őstag
válasz
#86973952 #998 üzenetére
Én azt hittem, hogy akkor ha HD-re vesszük vissza a ROG-gal a renderelést kapunk egy kis plusz teljesitményt igy olyan estben ahol a hardver a FHD-vel pengeélen táncol ott javíthatunk a helyzeten. (Pl. A H 5X S 616-os SoC-ja nehen boldogul a FHD-val, de a HD röhögve megvan neki igy azt hittem simán átrakják az 5X tulajog ROG-ra és játéknál,grafikaéhesebv appoknál nem lesz gond. Akkor totálisan félreértettem a dolgot és a ROG lényegét?
De ha sem az akkuidőn sem a teljesitményen nem segit,akkor mi értelme az egésznek
Bocsi ha hülye a kérdésem de az EMUI-ban még csak középszinten vagyok, mert ez a 4X az első EMUI-s telóm. A tapasztalatok alapján úgy fest én is maximálisan márkahű leszek a Huawei/Honorhoz mert nagyon tetszenek a telók az EMUI-t pedig sokan leszólják, de szvsz fenomenális és a legjobban összerakott gyártói felület.
-
Vartanus
őstag
Köszönöm neketek a válszokat
Azt tudom hogy 1:1-ben nem lesz majd átjárás mert mégis két különböző készülék ahol csak az alapok ugyanazok, de a "falazat és tető más".
Lehet rosszul emlékszem de mintha valamely Huawei/Honor tesztben olvastam volna hogy EMUI 4.0 vagy 4.1 esetén van egy olyan energiatakarékossági beállítás, hogy FHD helyett "csak" HD-n engedi renderelni a grafikát. Van ilyen pl itt a P9 L esetén(vagy esetleg a nagyobb tesóknál vagy netto baromságot írtam?
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
Olvastam végig a topik utolsó hsz-éig mindent a telóról és két kisebb gond akad, ahogy láttam a hszeken(bárr ez sem mindenkinél/mindenkitnzavar) az egyik a kamera a másik a multitask.
Fura ilyet olvasni. Az én 1,5 éves 4X-em is 2gigás most a 6.0 van rajta EMUI 4.0-val és 5 böngészölapos Opera meg csomó más app vigan elfut kb szemvillanás az appok közt váltani és ujratökteni is csak a játékokat tölti(de ez ugy gondolom egyértelmü,a gémek tul sok komoly eröforrást eméaztenek hogy a háttérben legyenek).Nem értem hogy a 25K-val drágább új szintén 2 gigás P9 L esetén miért van ilyen gond.Lehet nekem nem is lenne gond csak a szakértöket zavarja.Nem tudom mennyire az de inkább OFF-ba teszem. Kinéztem a fenti okok miatt a P9 Lite-ot az Honor 5X helyett(ezt korábban a mostani 4X leváltsára szememeltem ki) a jóval erősebb SOC miatt(S 616 vs. Kirin 650)és az LPDDDR3-as ram is gyorsabb mint ott asszem.
Szóval oké legyen P9 L de akkor jött a H 7 L amin számomra külsöben is jobban bejön, mint a teso és hardverben csontra egyformák csak a H 7 L olcsobb 10-essel.A kérdés az hogy ha nem lesz pörgös a H 7 L topikja jöhetek-e ide kérdezni az EMUI 4.1-el, Kirin 650 és appok helyzet ügyben ide?
Van pár régimotoros Huawei szakértö és pár régi ismerös más topikokból így jó lesz itt a hangulat és szakértelmi csapat vetödött össze Porterocka,bubus66 és mások vezetésével
Nagy respect fiúk az összefogalaló is szvsz egyik legjobb itt a forumon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bluetooth hangszórók
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest