- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Sziasztok!
Egy munkatársamnek van egy ilyen telefonja, amin még 6-os android van, de az EON csinált egy appot amihez 7-es android a minimum...
Szóval ő nem tudja frissíteni, gondoltam megcsinálom neki, hogy tudja használni a programot, de nem ajánl fel frissítést, jelenleg a VNS-L21C128B141 verzió van rajta.
Feltettem a firmware findert letöltöttem egy rom-ot, de ezek szerint már régen használtam és nem emlékszem nagyon hogy kell használni, vagy beállítani.Tudna nekem valaki ajánlani egy legegyszerűbb módot arra hogy rá tudjak tenni egy legalább 7-es androidot?
Az összefoglalót is nézegettem, meg neten is keresgéltem, de valahogy mintha sehol nem a frissítés menetét szeretnék leírni, hanem minden egyebet
Szóval ha valakinek van egy egyszerű ötlete megköszönném.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motoros topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- Eladó egy Pixel 8
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest