- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Demizson92 #11896 üzenetére
3 - 3 - 3 garancia jobb kifejezés lett volna.
Bővebben: [link]. -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
pepetech #8891 üzenetére
Pedig tök egyszerű. A SOT-ra igen nagy hatással van pl. a kijelző fényereje és az, hogy mire használod a készüléked.
Ha pl. min./alacsony fényerőn nézel videókat, biztosan jobban fogja bírni, mint ha magas/full fényerőn netezel, játszol.
Ja, igen, és az sem mindegy, hány és milyen programok vannak feltelepítve, azokat mennyire hagyod a háttérben garázdálkodni az erőforrásokkal. Nekem pl. fenn van ugyan az FB/Messenger duó, de háttérbeküldve a Greenify fagyasztja őket, így sokkal jobban bírja a készülékem, mint mikor nem jegeltem ezeket. -
-
-
válasz
Trialbiker #7864 üzenetére
Én Nillkint veszek a készülékeimre, hibátlan.
Huawei P9-re nincs fóliájuk.
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest