- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
15 éve nem hallottam azt, hogy aksi formázva... és nem is szükséges, sőt tilos!
Az aksit lehetőleg nem töltjük fel teljesen soha. 30% alá ne ngyon merüljön. Éjszaka nem hagyjuk a töltőn. Lehetőleg annyira lassan töltjük, ami a felhasználási szokásunknak még megfelelő. A telefonhoz adott töltők ennek a feltételnek gyakran nem felelnek meg, sőt általában soha. Ott az a lényeg, hogy a telefon gyorsan fel legyen töltve (felhasználói élménynek hívják egyesek és a konkurencia harcnak is lehet nevezni). Így az akksi még éppen kibírja a garanciális időt.
Én pl. mindig is 1,5A x 5V-al töltöttem amióta megvan. Nekem ez megfelelő és nyilván nem a gyári töltővel. A gyárit töltő ennél izmosabban és emiatt gyorsabb tolja az akksit a szakadékba. Ami előbb utóbb eljön... de nem mindegy, hogy előbb... vagy utóbb.Ettől függetlenül két eltérő időben vett akksi lehet két eltérő minőség.
-
Cunaja
addikt
Beállítások>Értesítési és állapotsáv>Villogó jelzőfény.
Ha be van kapcsolva, akkor megint sikerült egy jó frissítés a Huawei-től.L19 Tulajoknak Cunaja V6 romnál!
[Két kártyás beállítás telepítése]. Nem kell wipe és semmi más, egyszerűen TWRP alól telepíteni kell.
Figyelem a teljes rom linkje változni fog, mert most szedem le és belerakom a beállítást. Aki már felrakta a V6-ot, annak elég a zip-et telepíteni.A visszajelzést.
-
Casti98
tag
A sim olyan idos mint a telefon maga,5-6 honapos!De persze ettol meg lehet!Lehet az lenne a legolcsobb ha kernek egy uj simet,jah es hiaba rakom airplane modba es vissza nem javul meg,csak restartnal!Lehet beprobalok egy factory resetet,azt ti honnan szoktatok csinalni?Minden gyari eddig!Nincs romolva!
-
Balzak83
senior tag
Korábban mintha arról lett volna szó, hogy újabb a biztonsági szint, illetve natív képernyőzár ikon is került bele. Meg gyorsabb lett a rendszer. A két utolsót meg tudom erősíteni, a biztonsági szintet bevallom nem figyeltem. Sajnos a memóriával nagyon takarékoskodik, ezért ugyanúgy kihajigálja az appokat, mint korábban. De a sebességre tényleg nem lehet panasz.
-
Cunaja
addikt
Ez félig off, meg nem is off. Nem teszem off-ba, mert akkor nem veszik észre!
A Huawei vezérigazgatója, Richard Yu elárulta az Ascend P7-es párizsi bemutatóján, hogy aggodalommal figyeli a gyors töltés érdekében tett erőfeszítéseket.
Yu a következőt mondta: "Ez a fajta töltés ahhoz vezet, hogy az akkumulátor gyorsabban elhasználódik a telefon használata során."
Ez főleg akkor probléma, ha az akksi el van rejtve mindenféle védőburok alá és nem cserélhetjük ki akkor amikor kedvünk tartja.Pontosan ezért fókuszál a Huawei a hosszabb töltések közötti élettartamra, nem pedig a sebességre. Folytatják a fejlesztéseiket, hogy a lehető legjobb akkumulátorokat hozzák létre. Ugyan az a bizonyos egyszeri töltés már csak álom, de legalább egy napot bírjon ki a telefon úgy, hogy a nap végén nem kell fejvesztve rohangálni a töltő után.
Yu a végén még hozzátette, hogy "Nem sietjük el a gyorstöltők beszerelését a készülékeinkbe"Nos, lehet ezt elfelejtette, amikor a P9 is készült.
Technológia válasza!
Huawei alkalmazta!
Viszont mar ma is létezik olyan gyorstöltő technológia, ami a fix feszültségű, majd fix arámú töltés helyett végig fix feszültséggel tölt, viszont figyeli az aksi hőmérsékletet (a belső szenzor segítségével) es az alapján csökkenti az áram mennyiséget. Ha nem melegszik túl, akkor viszont végig annyival tolt amennyi a csövön kifér. Így sokkal gyorsabban lehet feltölteni egy aksit, de legtöbbször aktív hűtés kell hozza a károsodás elkerülésére. Ez a technológia már ma is elérhető, csak drága.
A P9-ben ez van beépítve, vagyis kontrollált gyorstöltést végez. Mielőtt károsodna töltés közben az akku, átkapcsol normál töltésbe. -
MM
őstag
2-3 tized mm???
Mert 2-3 mm az majdnem a telefon vastagságának fele!
Nem kötözködni akarok, köszi hogy megnézted, csak nagyon soknak tűnik...Abból indulok ki, hogy 5x-en pl. a Nilkin Frosted épphogy az üvegfólia fölé ér, míg a Spigen Thin Armor már jobban, ami engem zavar, pedig az is kb 1mm szerintem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest