- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
válasz
donnie.d #17231 üzenetére
Ebből a hozzászólásból töltöttem le a cirka 1,5Gb-os fájlt,kicsomagoltam Winrar-al, majd ezt a két fáljt egy "dload" nevű mappába bemásoltam az SD kártya gyökerébe.
Aztán megvártam míg 100%-ra felöltődik az akku.
Majd kikapcsoltam a telefont.
Utána bekapcs, de a három gombot ( hangerő le / fel + bekapcsoló gomb ) egyszerre le, míg rezzent.
Ekkor elengedtem a gombokat. egy kicsit tovább gondolkozott a Huawei feliratnál,majd megjelent egy kis kör, hogy "install updates".
majd ezzel szókrakozott cirka 10 percet, legvégül újraindult, mehetett a PIN kódom, és kész.( Én biztonsági okból,meg a Windows Phone 10 beidegződés miatt is, csináltam egy "alapállapotba hozás"-t.ergo mindent töröltem a telefonról, és ujra be kellett laknom, a mentéseket nem telepítettem vissza ! )
Remélem, segíthettem.
-
tkonya
aktív tag
válasz
donnie.d #14294 üzenetére
Figyelmetlen lehettél😃
Amennyiben elindítod a telefon kezelőt, lefut egy ellenőrzés, itt leginkább a felhasznált memóriát kezeli. Ezek után elindítod a rendszer optimalizálást, akkor a programok által hagyott szemetet takarítod ki( itt is van memória tisztítás, gyorsítótárazott cuccok).
E végeztével ha az oldal alján ráböksz a tárhelykezelés(fejlett), azon belül tudod a nagy terjedelmű fájlokat törölni, mint zene, videó, stb...Tehát amennyiben a fejlett tárhelykezelést kihagyod, akkor nem töröl semmi olyat amit Te nem szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest