- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomikaa.
tag
Nem várható több frissítés, a B581 is hónapok óta félkész és az Android 7.0 követelményeinek sem felel meg a telefon. Örüljünk, hogy egy középkategóriás típust ilyen jól támogattak (ez a függetlenekre vonatkozik). Talán majd rámókolják lelkes modderek, de Kirinnél kockázatos.
-
ANDROID???
addikt
Cserélj témát, van amelyikben más az ikon is, persze nem a gyáriakra gondoltam... (csak tipp)
Szolgáltatósat ennyiért nem fogsz eladni, és ha Te olcsón vetted akkor ne akarj keresni rajta, mert nem fogod eladni jó ideig..
Tudod függetlenben duálosak futnak ettől olcsóbban is..
-
bubus66
nagyúr
Igen jó
Huawei Mobile Hungary Kedves xxxxx Munkatársaink jelenleg is dolgoznak a beérkezett jelentkezések feldolgozásán, de ez a kiemelt érdeklődés miatt elhúzódhat, ezért lehetséges hogy kis csúszással kaptok csak válasz e-mailt. Megértéseteket és türelmeteket köszönjük, további kellemes napot!
-
Upo
addikt
Nincs benne, nem a P8-al kevered?
Amúgy 100e alatt manapság lámpással kell keresni olan telefont amiben van giroszkóp és iránytű, nekem is ez a vesszőparipám. És hülye fejjel nem néztem utána mielőtt beugrottam a készülékbe, gondoltam a huawei ilyen szinten már nem sóherkedik egy pár centes chipen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest