-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morzsibácsi
tag
Szia! Én már több mint 2 hete nyúzom,nekem nagyon bejött.A méret miatt én is tartottam tőle,de meg lehet szokni. Ennél nagyobbat viszont már 1 mm-el sem.Hála isten nekem itt a fentebb írt pár apróbb hibából sem jött elő semmi ( visszhang,recsegés,wifi jel eldobás,stb ) Az akksija kihúz 2 napot,úgy,hogy én használom is.Fentebb találsz róla egy képet.A GPS pillanatokon belül talál jelet.Én nem azt a programot használom mint te,de szerintem mindegy.Nem akad,visz mindent,szép a kijelző,jó fényképeket csinál.Ennél drágább telefont átlagfelhasználásra megvenni,teljesen felesleges.Az óra valakinek bejön,valakinek nem.Kijelzi ha hínak,meg az sms-eket,meg amiket még beállítasz rajta.( vagyis a hozzá tartozó telefonra letöltött programban )A többi meg ilyen "fitnesz cucc." Így,hogy adták a telefonhoz,oké,pénzt nem hiszem,hogy adnék érte.Szerintem bátran ruházz be rá.
-
Rush77
aktív tag
Ugyan az én véleményem lehet, hogy nem teljesen mérvadó mert csak pár napja használom de azért leírom az eddig tapasztaltakat.
Én LG G2-ről váltottam és nem bántam meg.
Wazet használtam párszor és idáig mindig stabilan tartotta a jelet.
Hívás minőségre nem panaszkodhatok mert nagyon tisztán hallanak és hallom a másik felet. A Zajszűrés is elég jónak tűnik.Olvasásra szerintem nagy előrelépés lesz a 4S-hez képest. (használtam 5S-t is és ahhoz képest is jobb)
Fb-t meg nagyon ritkán használok szóval arról nagyon nem tudok nyilatkozni.Akksiról nem tudok még érdemben nyilatkozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged