- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
idg104
tag
válasz
#86973952 #13255 üzenetére
Ja értem. Hát én mindig vigyázok a telóimra, nem szoktam elejteni, ez nekem inkább a design miatt van, mert elölről fehérben tetszik de hátulról már nem. Ezzel a tokkal viszont a fogása is nagyon jó lett. Mivel melegszik a teló, mindig párásodott a kezemben a hátlap és csúszós lett, de ez megoldotta ezt a problémát is. :-)
-
aszti75
senior tag
válasz
#86973952 #13126 üzenetére
Termeszetes,hogy nem ismerheted a telefonok vilagaban eltoltott eloeletemet.
Egyebekben koszonom a segitseget
Volt mar az altalad emlitett mind2 oprendszeres telefonom is.Megis az androidnal maradtam.
Egyebkent most Z1C-rol jottem a Huawei-hez.Elotte S4, azelott meg Sony M4 Aqua.Es meg sorolhatnam.... -
laacika
tag
válasz
#86973952 #13026 üzenetére
Tehát akkor valami olyasmit akarsz mondani hogy hiába a P8 lite-ba a 8 A53-as mag ha alacsony órajelen járnak,ezzel akkor felveszi a versenyt a P7 ben talállható 4 db A9 es magok mert azok nagyobb órajelen járnak?
Tehát azt nem mondhatjuk hogy erősebb cpu val rendelkezik a P8 lite de más számos előnye van a P7 cpu jával szenben.Igaz? -
Orionhilles
senior tag
-
-
törölt tag
válasz
#86973952 #12975 üzenetére
Közben meghalt az oldal és nem tudtam már szerkeszteni...
P8 Lite -tal kezdődött a Lite széria. Korábban volt P7 mini, amit nálunk G6 4G néven árultak (ezért volt 2 fajta G6). Aztán G7 -tel stílust váltott és megérkezett a Lite széria, annak az első gyermeke a P8 Lite.
-
gianone
őstag
válasz
#86973952 #12806 üzenetére
Nem igazán. Csak lecseréltem őket a témából származó, nem használt gyári ikonra, de a téma nem is alkalmazza őket nyilván, azt QuickShortCutMakerrel csináltam. Két saját app ikonjának vettem le a szaturációját, de azt úgyis mindenkinek magának kell, amije telepítve van, azóta kerestem azoknak is valami gyári ikont, nem szarozok vele.
A Gmailé a Mistake Feedback, A Térképé az Air Navi, a böngészőé a gyári böngésző, a YouTube a Videók, Hangoutsé a Huawei Lives, a VLC a Zenelejátszó, az utorrenté a Letöltés stb.
-
gianone
őstag
válasz
#86973952 #12802 üzenetére
A hangot ki lehet kapcsolni független 6.0-án Beállítások/Hang/Bekapcsolóhang.
Hátha valakit érdekel, közben átgondoltam az ikonokat. Minden guglisnak és több saját alkalmazásnak találtam megfelelő, passzoló ikont a gyári témában, vagy a lecserélt, vagy a sosem használt gyári appokét, szolgáltatásokét. Így egységesebb és kevésbé szürke. A maradék 3-4-nek is tudnék találni, de szerintem a saját ikonrajza alá beteszem valamelyik gyári ikonhátteret, és kész is lesz a full ikonpakkom.
-
tkonya
aktív tag
válasz
#86973952 #12556 üzenetére
Mondjuk azt hozzá tenném, minap frissítettem a telefont b574-re, és utánna a gps nem nagyon akart működni. Mindenféle gps teszter programot ráengedtem, oszt egyszer csak jó lett. Próbáltam here, igo, google térképpel is, egyiknél sem működött.
Agps adatokat törölt az agps status & toolbox app, elvileg, majd letöltött valamit utánna jó lett. Ezt nem látom át leginkább semennyire. -
tkonya
aktív tag
válasz
#86973952 #12549 üzenetére
Szerencsére akadnak kivételek. Tegnap a szülinappal 380km navigálás volt, teljesen jól működött. Nem volt gps jel keresés, jelezte ikonnal, csipogással a sebességmérő kamerákat az M0-on, valamint, a vasúti átjárót is egy kisebb faluba. Eddig nálam pozitív. De biztos hogy megveszem az Igot erurópa térképpel, ennyi pénzért legális, és korrekt. De ez csak az én véleményem.
-
zojjektum
őstag
-
Kovesz82
tag
-
gianone
őstag
válasz
#86973952 #12177 üzenetére
Persze, cserélnek, nem is azt mondtam, hanem hogy nem ezért, feleslegesen szopatják az ügyfeleket.
A Westelt meg teljesen máshogy látom. Akkor az volt a filozófia, hogy mindenáron megtartani az ügyfeleket. Pont ezért egy kis csomagra is nagyjából ingyen lehetett 18 havonta, 2 évente cserélni a telót, remek ügyfélszolgálat stb. És üzletileg is bejött, gyönyörű volt a tőzsdei árfolyam és az osztalék is. Ne felejtsd el, hogy viszont a percdíjak sokkal magasabb voltak (azon kívül is, hogy más világ van, és természetes, hogy fejlődik a technológia) 3 dolog változott meg. A tulajdonos, jött a válság és a különadók.
-
gianone
őstag
válasz
#86973952 #12174 üzenetére
Aha, ebben az utolsóban jobban látom a rációt, ha nem is szimpatikus. Bár ez se jelentős réteg. Aki friss készülékeket vesz mindig, így is, úgy is cseréli, aki meg akcióban nemrég vette, az most ezért nem fogja lecserélni pár hónap után. A westeles időben egy ideig az volt a filozófia, hogy megpróbáltak a vevők kedvében járni (de persze nem az olcsósággal), és akkor futott a szekér is a legjobban. Kár, hogy már alig emlékszem rá. Kipróbálhatná valamelyik szolgáltató csak úgy poénból.
-
Kovesz82
tag
válasz
#86973952 #12077 üzenetére
Ergo több szufla kell, ha be van kapcsolva a kesztyű mód? Nagyobb érzékenység, több szufla
Folyamatosan figyel a HUAWEI mikor rakom a Zsebembe... Ez igen, mekkora egy spion cég 😁
Tudtam hogy átb@szás, kesztyű mód nélkül is működik kesztyűvel... Fogadok valami spion kapcsoló. 😁
-
Kovesz82
tag
válasz
#86973952 #12075 üzenetére
Ezeket tudom, erre rájöttem, de konkrétan mit csinál a zseb mód? Honnan tudja hogy a “zsebemben” van?
A kesztyű mód miben különbözik a kesztyű nélküli módban? Ha bekapcsolom valami ultra szuper hitech felületté alakul át atomvillanások közepette a képernyő? Értem ezt, miért nincs ilyen pl az LGnél?Vagy műholddal követ a HUAWEI és tudja mit mikor hol meddig csinálok a telefonnal... 😁
-
gianone
őstag
válasz
#86973952 #12054 üzenetére
Elég teoretikus a beszélgetés, mert ugye nem is akarok venni, de mondjuk engem érdekel a téma.
Így nem is töltöm az időmet hírlevelek olvasgatásával, kuponok nézegetésével. Viszont mivel szinte kizárólag kintről vásárolok (egyébként futócuccos akció és kuponmegosztós FB-csoportom van is, mert az napi dolog), állandóan kapok kedvezményeket, és nem 5-10 %. És akkor ott vannak a speckó ünnepnapok is, mint most 12-én Amazon Prime Day vagy Black Friday stb. Szóval listaár sem mérvadó.De nem akarom túlragozni, mert nem keresek. És az is megeshet, hogy mire veszek. Valamelyik hűség épp lejár a családban, pl. a sajátom márciusban. És akinek majd kell teló, az kap.
Summázva nekem az a véleményem, hogy ezt a telót már csak vagy szolgáltatónál valami nagy csomagkedvezményre érdemes megvásárolni, ha amúgy is maradna az ember, vagy nagyon jó áron, akcióban függetlenként, és az nem 60 környékén van nálam.
Ja, és előbb kihagytam.Nem utalsz sehova, vagy PayPal vagy esetleg bankkártyás fizetés- Amellett, hogy nem vagyok hülye se, eurózónába utalni sokezres költség.
Alvin_ti4200
Aha, igen, kb. ez a helyzet. A gyár android nekem is vonzó.
-
athomi
veterán
válasz
#86973952 #12039 üzenetére
Én megvártam míg akciós lesz, és a media-ból vettem 54-ért. De nekem nem alternatíva egy Honor 5C, mivel az igényeimet a P8 Lite tökéletesen kielégíti, méretben pedig nagyon érzékeny vagyok. Az a +4mm magasság, és +2mm szélesség farmerba téve a biciklin már nagyon kényelmetlen. Dizájnba pedig a P8 Lite sokkal jobban bejön.
-
gianone
őstag
válasz
#86973952 #12039 üzenetére
Igen, természetesen szubjektív. De az is benne van, hogy 7-es Android valószínűleg nem jön rá. Mikor február elején megvettem, amellett, hogy messze ez volt a legjobb T-s ajánlat, nagy szerepe volt, hogy ment már a marshmallow-s bétateszt, szóval épp jókor kellett venni. A hónapok mennek, most már azért számítana, hogy tutira érkezzen a 7-es, és mondjuk ne is egy év múlva. Vagy épp az ujjlenyomat-olvasó stb.
-
herrká
senior tag
válasz
#86973952 #12015 üzenetére
Nem, nem! Biztosítás lett rá kötve a vásárláskor!!! Valami megoldást kell találnunk! A szervizzel kezdjünk pereskedni? Az Asszonynak kell a telefon a munkájához! Nem tehet róla, hogy egy 4 hónapos telefon használhatatlanná válik...
A "gondolat" onnan jött, hogy valaki azt mondta a biztosító csak akkor foglalkozik az üggyel, ha összetört, beázott... Mi sem tudjuk, ezért kérdeztem. Nyilván nem szeretnénk csalni, de ha nincs legális megoldás...
-
Mi5u
tag
válasz
#86973952 #11997 üzenetére
Az esetemben single SIM készülékre single SIM ROM lett feltéve.
-
ANDROID???
addikt
válasz
#86973952 #11885 üzenetére
Így van. Pont.
Ez olyan, hogy a T-ben vettem egy készüléket ott vágtuk fel a matricákat rajta, de eszembe sem jutott, ott megnézzem egyenes-e a készülék. Webshopos rendelés kiszállítással más a szitu, mert akkor megnézed, mint ahogy hazaérve én is megnéztem a készüléket, hogy egyenes e..
Lehet onnan is nézni, hogy én sem néztem meg egyenes készüléket adtam-e el
Látod ennyit erről, pont az ilyen visszateszik szitukra céloztam. A pancser 3,14csa, + sunyi is..
Az ilyenek egy szerszámboltban, ha leesik egy ecset vagy egy csavarhúzó még elfogadható, de ez műszaki cikk.. -
ANDROID???
addikt
válasz
#86973952 #11881 üzenetére
Nem konkrétan a hajlott készülékre gondoltam..
Különben nézd meg a P8 Lite élét, szerintem nem sok olyan példányt találsz amelyiknek mindkét éle egyenes. Az itthoni nem volt leejtve, sem megnyomva/ráülve, új korától az egyik éle picit görbébb mint a másik ez van.Egyébként lehet a Huaweinél is érdemes lenne bekérdezni, mert Ők lehet az imei alapján másképp vizsgálnák az ügyet
batonyo: Töltő és a FB és hasonló fos alkalmazások és messengerek használatának elfelejtése csodákra képes
Akár egy FR is jót tehet
-
ANDROID???
addikt
válasz
#86973952 #11868 üzenetére
Az rendben, hogy helyesen jártak el, de ha nincs külsérelmi nyomnak látszata, akkor nem biztos, hogy a hölgy ráült a készülékre. Lehet pl. a készülék visszacsomagolt...
A Telemaxnak sok esetben semmi köze a szervizhez valóban
(olvass bele a topicba)
Gondoltam, az eset konkrétan inkább szervizzel kapcsolatos problémáról szól.. -
gianone
őstag
válasz
#86973952 #11452 üzenetére
Szerintem nem egészem. Wifi-jelszavak, beállítások stb. Címtár, naptár stb. szinkje az külön van. Ez az alkalmazásoké, nem az adatoké. Azoknak külön van rendszerszolgáltatása. És ha kikapcsolod a gugli biztonsági mentést, szerintem attól ezek még szépen szinkronizálnak, már ha a fiókban be van állítva.
-
SeLe
tag
válasz
#86973952 #11452 üzenetére
Én az eMAG-nál vettem ezért csak bolti garancia van rá. Háztól-házig szállítással 3 hét volt (Romániában szervizelik). A készülék jó lett de a kijelzőt védő üvegfóliát megrepesztették amit persze a szerviz tagad. Az itteni ügyfélszolgálat felajánlott egy 2.000 Ft-os ajándékutalványt, amit az eltelt 1 hét alatt nem sikerült eljuttatni hozzám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest