- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
GeryFlash #95 üzenetére
Én pl. előbb mernék venni Huaweit, mint Sonyt, pedig anno nagy SE fan voltam. Több közeli ismerősömnek van Huawei és Sony telefonja is és amíg a Huaweiesek évek óta dicsérik a telefonjaikat, a Sonyk döntő többsége fél évesen már a szervizben lakik. Én jelen pillanatban ott tartok, hogy Huawei/Honoron és LG-n kívül mást nem mernék venni.
Egyébként most jobban belemenve nem értem, hogy a hangszóró miért baj, hogy lent van, filmet gondolom az ember nem a hangszórón, hanem fej/fülhallgatóval hallgat, arra kell, hogy a csengőhangot, az SMS-t és az ébresztőt jól adja ki.
A Mali akármi meg nem tudom pontosan mit szolgál, ehhez nem értek, de nekem ez továbbra is egy mobiltelefon, nem akarok idióta játékokon játszani, kinőttem már ebből. Ami kell: 2GB RAM, jó helyen a hangszóró, jó minőség, szép forma és tartósság. Persze ahány ember, annyi igény. Egyelőre úgy néz ki, hogy a P8 Lite ezt tudja. Lehet, hogy az én tájékozatlanságom, de én a középkategóriában értelmes áron nem találtam másik 2GB RAM-os telefont, de ha mutattok értelmes alternatívát, azt egyébként megköszönném.
Egyébként utánanéztem, valaki régebben válaszolt nekem, csak most vettem észre, hogy a G2-n már 5.0 Lollipop van és mégis alternatíva, szerintem viszont továbbra sem az, mert ha két évre veszek telefont, akkor gyanítom a G2 a következő főverziót nem fogja megkapni, míg mondjuk egy 2015-ös készüléknek nagyobb esélye van erre. (Bár tény ez középkategóriás, az meg zászlóshajó volt a maga idejében) Arról nem is beszélve, hogy a P8 Lite 80.000, a G2 meg ahol még egyáltalán kapható (edigitalban már nincs) mint pl. a MediaMarkt 110.000,- ami azért szerintem már perdöntő.
-
bteebi
veterán
válasz
GeryFlash #95 üzenetére
Számomra nagyon dühítő, hogy egyik nagyobb gyártó se akar rendes "mini" (LG Gx, Samsung Sx mini) telefont készíteni. Nem kell mindenkinek 5-6", elég lenne a 4,5" is egy HD kijelzővel, de könyörgöm, ne 1 GB RAM és 8 GB ROM legyen már egy 2014/15-ben új, drágább telefonban! A ROM mondjuk még valamelyest megkerülhető, de a RAM sajnos nem. Ha már annyira fájna 2 GB RAM-ot és 16 GB ROM-ot tenni minden legalább középkategóriás készülékbe, akkor tegyenek 1,5 és 12 GB-ot. Az már elég lehetne. Persze érthető, hogy miért nem lépik meg (kik vennék meg a csúcsmodellt?), de attól még egyben bosszantó is, na
.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Sweet.tv - internetes TV
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- RAM topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest