Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
Annyira tetszett ez a csoport , nem sokat írtam , de szívesen olvastam . Most meg bejöttek a megmondó emberek . Mi lesz ? Ki fog gyártani ? stb...
Én ezeket is szívesen olvasnám de nem itt . Egyszerűen ez egy topik egy megjelet telefonról , arról is kellene szóljon , nem világpolitikáról , spekulációkról . -
a.sebi
őstag
válasz
janosibaja #1207 üzenetére
Nálam is hibátlan , immár 2 hete !
-
a.sebi
őstag
válasz
janosibaja #993 üzenetére
[link] minden mozdulatra figyelj nekem 5. Re sikerült !
3 nap után is hibátlan . -
a.sebi
őstag
válasz
Gubu0101 #989 üzenetére
Pár órát használtam csak a hms-t . Az a baj , ha tudom , hogy felléphet tenni , zavar , hogy nincs rajta . Ha tudnám , hogy nem lehet , akkor elmennék én is vele minden gond nélkül .
Megszokta , beláttam a hms-t . Remélem , nem lövik le . Ha mégis , akkor én is megfogom szokni.
De ez a teló kell , gms , vagy gms nélkűl is . -
a.sebi
őstag
nah közben , én is megpróbáltam. sikerült! úgy érzem jelen pillanatban nekünk van a legjobb androidos telefonunk a piacon, de ehez kellett a gms .
-
a.sebi
őstag
sziasztok!
Tegnap szert tettem egy p40 prora.
Eddig nagyon tetszik az eszköz. Meglepődtem , hogy mennyi minden megoldás van a google helyett.
navinál a waze nekem elég
hisuite használatával működik a K&H alkalmazás (ettől féltem , hogy nem fog)
böngészőben a chrome hiányzik , a könyvjelzőim , a mentett jelszavaim stb... , de majd kialakul.
az email kliensekkel vergődök ,de úgyérzem ehhez is hozzáfogok szokni .
ami viszont nagyon zavar , hogy a böngészős youtube alkalmazásból nem tudom átlőni a videót a TV-re. én vagyok a béna ? Van erre megoldás?Gondolkodom , hohy Tech Laci instrukciói alapján megpróbáljam még1x , mert tegnap 3 szor próbáltam , nem jött össze.
igy fél nap használat után ennyi ugrott be szoftveres oldalról .
A többi izgalmas részre még nem volt időm !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3070, 7020, 7060 + / Hp Elitedesk 800 G3 Mini /SZÁMLA- GARANCIA
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest