-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Amúgy a webes felületen történő bank belépés sokkal egyszerűbb és nekem ez jobban tetszik a smartbankos verziónál. Még ez is sokkal kevesebb kompromisszum, mint a beragadó GSM lehallgató szutyok rendszere.
-
kp78
addikt
válasz
Pistakiss #10242 üzenetére
Én ma tettem fel, (kivártam az utolsó utáni pillanatot a regisztrációhoz, mert bíztam benne, h megint lesz egy kis haladék) szóval nem annyira ismerem még az új felületet.
Itt érdemes keresni / olvasni / kérdezni >> [link]
Nekem most még 24 óráig nem is aktívak a QR kódos műveletek. -
kp78
addikt
Ahogy látom AppGallery-ben Raiffeisen és Budapest Bank is van, bár ott most épp MKB "olvadás" van, kérdés a banki app marad-e, mivel MKB a nagyobb kutya, amelyik a "szerelmet csinálja"...
Sajnos mindegyik banki app alatt olvasni szép számmal negatív kommenteket.
@Aryon87
Megvan még a P30Pro, azon el is végeztem az új OTP regisztrációt, de nem szeretném a telefonjaimat felcserélni, és P40Pro-t tenni tartalékba.
Lehet csinálok kezdésként egy ilyen ingyenes CIB számlát az OTP mellé...
Aztán majd csak kiforrja magát vmi. -
kp78
addikt
Akkor most az OTP kiesésével merre is érdemes indulni bankolni?
Melyik a legmegbízhatóbban működő banki app HMS-re?
Erste (George), Gránit, CIB?
Push üzenet annyira nem lényeg, tudok nélküle élni, csak tudjam jóváhagyni a kártyás/netes vásárlásokat.
-
sharp4
őstag
Eddig tartott az OTP Smartbank, már nem működik..
-
jeni
félisten
válasz
#55452672 #10221 üzenetére
Én is S20 FE-t javasolnám az S21(FE)vagy a S22 helyett ha nem számít annyira a 4 főrevízió frissítés,az ár is előnyös nagyon az S20 FE esetében. Persze ha nem kell az 5G.
Én se építek és én sem számitok arra mhogy ha más Bank esetében van még Huawei Appgallery támogatás. Ott is az lesz,hogy ha nem ma de 2 éven belül biztosan megszűnik a támogatása ilyen téren.
Egyértelmű,hogy a hazai Bankok kivonulnak a Huawei Gallery mögül és más szolgáltatok is.
A Nova 9 sem fogy úgy ahogy kellene.
A Honor 50 lenne az egyik megoldás,de ez már megbélyegzett márka lett annak ellenére,hogy abban van még Google Play. -
törölt tag
válasz
Aryon87 #10213 üzenetére
Minimum Android 7? Az egy 6 éves rendszer, rettenetesen elavult ahogyan a P9 is. Múzeumba valóak, ezen nem sokáig fog működni bármi. Ha bankozás a cél akkor minimum Android 10-eset vegyél, tudom ajánlani pl. a Realme telefonokat, nagyon jó áron vannak újonnan is.
S20 FE Snapdragon jó ötlet. Az egyébként nem középkategóriás hanem felsőkategóriás telefon. Középkategória az A52s, meg a Honor 50 pl. De azok is jók, csak túl vannak árazva, annyiért inkább S20 FE.
rdt89: szerintem sosem lesz OTP új app. Ha akarták volna, már rég kész lett volna. Egy ekkora bank nem engedhet meg ilyet, hogy elkésik vele, a régit lelövik, új meg nincs. Egyszerűen tojnak rá, nem is akarják. Ha nem kötődnék ezernyi szállal hozzájuk, otthagynám őket, de ez nem olyan egyszerű....
(és semmi garancia nincs rá hogy más bankok nem fogják x hónap múlva ugyanezt eljátszani)
-
sonice
tag
Otp off
-
Aryon87
félisten
Az gyenge lett, bár volt már példa arra hogy lehúzták a telefont a tesztben, a valóság meg pont az ellenkezőjét adta.
12Pro bemutató Legendd által Kéne....
-
-
Aryon87
félisten
De legalább valamit csinálnak.. Ha 1 év múlva akkor 1 év múlva lesz meg HMS-re. Bár addigra sokunkat nem fogja érdekelni sztem, mert kb mindenki más márkéára megy. És csak a hülye OTP miatt. Mert alapesetben semmi gond nem lenne a HMS-sel... Túlnyomó részben persze. Nekem a jelenlegi szinten bőven megfelel. 2 app problémás és ennyi. Egyik az OTP lesz ha a smartbank nem fog menni mondjuk 2 nap múlva, a másik a nem hivatalos PH! app, amit a fejlesztő bszik áthúzni HMS-re. És ennyi. Továbbiakban meg úgyis fotós telefon lesz a P40Pro.
-
-
Aryon87
félisten
Holnap lesz a "nagy nap", azaz a Smartbank utolso napja. Kivancsi vagyok holnap utan mi fog fogadni...
-
Snoop27
őstag
-
wwhy
veterán
Egy kis segítséget kérek:
- a home screen loop teljesen megszűnt/ eltűnt?
- van valami beállítás, amivel négyzetesíteni lehet a kerek sarkokat? :) Van pár app, aminek az első betűje eltűnik a kanyarban
(P40pro +) -
törölt tag
válasz
donnie.d #10200 üzenetére
Érdemes lehet az apkcombo.com -ról letöltened. Ez egy Play áruház mirror tehát közvetlenül a Play-ről tölti le. Az "advanced options"-ben érdemes beállítani verziót Android 10-re, DPI-t xxxhdpi-re és architektúrát pedig armv8a-64 -ra
Nekem így van letöltve a sima messenger, és hibátlan. -
Hoes
aktív tag
válasz
sharp4 #10197 üzenetére
Nem stabilabb már az iOS! Nekem az iPhoneok sorra hoztak rendszerhibákat, nem úgy mint a Huawei vagy LG.
Ennek az érrékállóságnak nem sok értelme van, kivéve akkor ha iPhoneról váltasz olcsóbb készülékre.
Viszont ha iPhonet adsz el, hogy vegyél egy másikat akkor nem fogsz semmit érezni az értékállóságból mert az új is ugyanúgy drága, ugyanúgy tartja az árát, ugyanúgy sokkal többet kell rápótolnod!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest