Hirdetés
- Mobil flották
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gombasm
aktív tag
A CIB bank appja tökéletesen működik P40 pro -n, HMS alól telepítve.
(Alapvetően K&H ellenes vagyok, nem biztos, hogy én tudom a tutit, de nézz utána a járulékos banki költségeknek /utalások díja, számlavezetési díj, kp felvétel díja, .../, mert sok mindenben a K&H a legdrágábbak közé tartozik. Én pl. csak a kp felvételért fizetek meg éves kártyadíjat, miden más ingyenes.)
-
wwhy
veterán
Tökéletesen talán egyiké sem. A push üzenetek kivételével a K&H tökéletes. A push amúgy sem érdekes (nálam), akkor jön, ha neten fizetsz, és meg kell erősíteni a fizetést. Viszont az adott weboldal is kiírja, hogy várja a megerősítést, ergo belépek, jóváhagyom, megy az élet tovább.
-
Aryon87
félisten
Gspace nem oldja meg ezt a problémát?
Sajnos a bankok szarsága miatt kényszerül a legtöbbje telefont váltani. DE! Ha már ott a tabod.. Intézd azon ezt a takarék majomságot, minden másra meg ott a P40Pro. Vissza fogod ezt még sírni keményen.. (mindig igazam volt tudod jól
)
-
FingR86
őstag
Persze hogy nem lesz az igazi, ezt senki nem is mondta, hogy 100%—os a dolog. De ha már Huawei mellett tettem le a voksom, és szeretem is ezt a telefont (mint sokan mások is itt a topicban) akkor veszem a fáradságot és kinlodok egy órát hogy megkönnyítsem a kettőnk kapcsolatát. Részemről itt zártam a dolgot.
-
Aryon87
félisten
En nem adom el semmi penzert a telot. Egyreszt nem is eri meg (sajnos), masreszt a korlatokat leszamitva meg mindig qva jo telefon igy 2 evesen is. Es remelem hogy meg jo par evet kibir majd, akar masodtelokent is (foleg fotozasra, mert a Huawei fotos kepessegeit nem tudom elengedni. Bar a Honor Magic 4 Pro ezt potolja majd ha megveszem jovore
).
-
donnie.d
aktív tag
Ahogyan az előttem író is mondta töltsd le másik áruházból.
Az én tapasztalatom az, hogy az Aptoide-ban sokszor napokkal előbb megjelennek a frissítések facebookhoz, messengerhez, mint az Aurora Store-ban. A P40 Pro-n, és most a P50 Pro-n is tapasztaltam, hogy néha beakad, vagy nem ad be frissítéseket. Azzal meg tényleg nem lesz semmi bajod, ha még egy áruház szerepel a telefonodon. De, ha kiléptél, beléptél, törölted a gyorsítótárat, újratelepítetted, s akkor sem működik az Aurora Store rendesen akkor két választásod van. Vagy kínlódsz, vagy hozzácsapod az Aptoide-ot a másik két áruház mellé. -
Snoop27
őstag
-
-
cH1
aktív tag
Gondolkodtam rajta, de már nem lehet kapni itthon ahogy néztem. Legalábbis nagyobb üzletekben már biztos nincs készleten. De ja... Az ára is egy vicc. Anélkül hogy utána olvasnék és megnézném a fórumokat sejtem hogy a közelségérzékelő rossz, vannak szoftveres hibák. Amíg fele ennyibe került az összes Xiaomi szerettem a márkát, sok évig volt tőlük telóm, de ennyi pénzért nem fér bele ez a minőség.
-
cH1
aktív tag
Pedig nagyon 13 pro max felé hajlok. Ami nekem szempont a minél nagyobb kijelző (ha nem hajlított plusz pont, nagyon hiányzik már hogy elég legyen alap edzett üveg kijelzővédőt venni a szilikonos drága csodák helyett), értékállóság, terméktámogatás, szervizháttér, akkumulátor üzemidő. Kamera közepesen érdekel, fotózás téren antitalentum vagyok sajnos. S22 Ultra is mozgatja a fantáziám, de nagyon unszimpatikus amit jelenleg a Samsung művel. Az új csúcs oppo kerámia hátlappal is szimpatikus, Xiaomi Mi Mix 2s-em imádtam azzal, kérdés mikor lesz itthon, aránylag sürgős lenne az új teló.
-
cH1
aktív tag
A miui egy szuper felület, 1,5 éve használtam legutóbb, már akkor olyan funkciók voltak benne amik itt azóta se. Ami nagyon tetszett, hogy ha a band 4 úgy értékelte hogy alszok a telefont is ne zavarj módba tette. De volt az itt már hiányolt napszak szerint változó világos/sötét mód ami ráadásul az appokat is átállította (borzasztóan bugos módon mivel force dark theme volt még olyan appokra is amik nem is támogatták
).
Ha Xiaomi csinálna egy új MIX telót lapos noccsmentes kijelzővel full kerámia házban azonnal dobnám el a P40 Pro-t. És szuper boldogan nyitnám a bootloadert és tenném fel az eu developer romot. -
cH1
aktív tag
Ha nem kell az esim akkor watch gt 2 pro. Ha kell és nem zavar hogy naponta rakhatod töltőre akkor az új Samsung óra. Annál egyébként megy egy kis trükközéssel az NFC fizetés (legalábbis Samsung telóval tuti).
A watch 3 pro nem lett egy nagy szám. Hatalmas potenciál, tényleg kiváló anyaghasználat, de jelenleg egy nulla. Legalábbis itthon, mert tőlünk kicsit nyugatabbra varázslatos módon működik rajta a celia asszisztens, lehet vele NFC-vel (meg főleg inkább qr-el) fizetni. Megjelenés óta használom, azt hittem először hogy ez ilyen gyors publikus beta teszt és majd tuti hetente jönnek a komoly kontent updatek meg sorra kerülnek fel a telepíthető appok, de ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna. Legutóbbi nagy frissítés az volt, hogy már saját videót is be lehet rakni számlapnak. Mert tényleg ez az óra legnagyobb baja... -
illjo
senior tag
Az összefoglalóban NINCS gms hack, hanem az ezzel foglalkozó topikom linkje, aminek a topikgazdája vagyok. Ami keresztültment természetesen a szükséges moderátori eljáráson. Így nyilván legitim a topik. Sőt, a kérésemre állították be a HMS Huawei telefonok topikjainak összefoglalóinak helyére a linket.
Nem hinném, hogy a te reszortod eldönteni, ki miért vesz ilyen telefonokat.
Ja es azonnal szedd le a yt vanced ot, mert az warez😃 -
FrankóStein
aktív tag
Nem értek veled egyet. Aki (mint én is) más telorol tér át, nyilván hallott a gms hianyarol, de nem tudhatja 100%-ban, hogy miben változtatja meg ez a korábbi helyzetet. És ha már adott a lehetőség, hogy hasznalhassa a telefont a korábbi megszokott progikkal és módon, akkor miért ne? Egyébként ha ez a hack tabu lenne, akkor miről folyjon a topic? Hamar kihalna, pl a hatterkepek csereberéje elég uncsi téma lenne.
-
FingR86
őstag
a rizikót nem cáfolom, de a kínlódást igen.
az eredeti módszerrel csinálva maximum 2 órás művelet.
január óta használom folyamatosan mindenféle hiba nélkül.ha nem akarsz csak egy sima jól pörgő telefont, akkor bőven elég a poco.
ha normális képeket is akarsz lőni, amire egy poco csak mondjuk 5 év mulva lesz képes ilyen szinten, akkor meg kell ez. -
FingR86
őstag
Hát innen joparan lehet azért választották ezt a megoldást mert iszonyat olcsón jutottak hozzá egy olyan készülékhez ami tudását illetően 2-3x annyiba kerül ha Samsung vagy iPhone markaban akarod megvenni. És megoldható volt a GMS is.... Akkor meg miért ne? Senki sem a pénze ellensége
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest