Hirdetés
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
firemanus82
senior tag
válasz
firemanus82 #10791 üzenetére
-
firemanus82
senior tag
válasz
Aryon87 #10788 üzenetére
Az a két kép egy időben és helyen készült a szelfi kamerával, csak a Huawei a képet tükrözte (mert elfelejtettem kikapcsolni a kép tükrözését)
Xelo: nem, alapbeallitasokkal használtam mindkét telefont, de nekem is elég fura. Lehet, ahogy benaztam a két telefonnal raboktem a képernyő valamely pontjára és arra állította a fényerőt
de akkor ne vegyük figyelembe azt a két képet, igyekszem valamikor lőni újakat 1x nagyitassal.
És persze lógók még az éjszakai képekkel.
.
-
firemanus82
senior tag
Videók
Honor magic 4 pro 4k 60fps
https://youtu.be/tVm1gEcvp1cHuawei P40 pro 4k 60 fps
https://youtu.be/A6q7gJe2h7oHonor magic 4 pro 4k 30 fps ultraszeles (nincs 60 fps és az elején döccen)
https://youtu.be/59xtH8CseE4És végül a Huawei P40 pro 4k 60fps ultraszeles
https://youtu.be/l9Ld_ODbMIE -
firemanus82
senior tag
Van még mit csiszolni a kamera szoftveren, de annyira nem szörnyű. Meglátjuk, pár frissítés, aztán vagy jobb vagy rosszabb képeket fog eredményezni.
-
firemanus82
senior tag
válasz
firemanus82 #10779 üzenetére
Bocsánat, de megkövetem magamat, tévedtem, van sorozatkep készítési lehetőség.
-
firemanus82
senior tag
Meg van a Magic. Nem érzem hiányát a OIS-nek. De komolyan bosszant, hogy sorozatkepet nem tud lőni, viszont ha 20-25 exponalok, akkor szinte teljesen befagy a teló (gondolom szoftveresen mokol a képeken)
Itt egy esti kép normal, illetve szeleslatoval (a szeleslato nem az igazi, de a P40 pro sem remekelt ezzel)
Normálszéles látó
Teljesen automata, este módban.
De majd ha lesz pici időm, lövök egymás mellett a P40 pro-val és a Magic 4 Pro-val összehasonlító képeket -
firemanus82
senior tag
Apropó, mindenkinél még a februári frissítés a legujabb?
-
firemanus82
senior tag
-
firemanus82
senior tag
Pontos a maps és waze nálam is, de mégis vannak olyan appok amik nem működnek.
(pl meteora, ami követeli a helymeghatározást és az ország közepére pozíciónál, de a GPS jó helyre mutat) A vag dpf elindul, de közli, hogy a play áruházbol telepítsem újra. A P30 pro-n mindkettő hibátlanul működik.
-
firemanus82
senior tag
válasz
AeroDesignhu #10714 üzenetére
A google helyalapu meghatározás pl. nekem nem megy. Így nem pontosak pl. az időjárás alkalmazások (meteora) de a GPS működik, pontos tehát waze, maps működnek. De olyan programok, amelyek valamilyen Google helymeghatározást használnak, korlátozottan mennek. Emellett nem működik a vag dpf nevű app sem, illetve a McDonald's app sem.
-
firemanus82
senior tag
válasz
hockeyapu #9929 üzenetére
Szerintem is picit jobb a végeredmény a P40 Pro képeinél. De ha nagyon szeretnéd, lövök egy-egy képet velük. (téma itt nagyon nincs, de talán jó lehet összehasonlításra)
Nekem volt egy hetem, mikor vissza kellett költöznöm a P30 pro-ra, hát nagyon hiányzott a P40 Pro. -
firemanus82
senior tag
Kicsit bugyuta kérdés, de mióta fent a 12, azóta mintha a kijelző színei fakobbak lennének. Próbáltam állítani a szinhomersekletnel, de nem az igazi. Más is észlelt ilyet vagy csak én vagyok ennyire vaksi?
-
firemanus82
senior tag
válasz
#72445440 #9618 üzenetére
Igen mokolt telefon és eddig a Google drive-ra mentett. Lehet, hogy lefrissult az appgalery-bol legutóbb és ezért váltott át huawei biztonsági mentésre. Általában az Aurora-bol frissítek, de lehet magától az appgalery frissített.
Érdekes, hogy vannak olyanok akiknek működik az AA. Hát ez van, egyelőre marad a P40 Pro mivel épkézláb vetélytársat nem találtam.Off: Honor Magic 3 pro-ról hallani valamit? Megjelenik nálunk is? Elég jókat olvastam róla, de nagyon nagy a csend azóta.
-
firemanus82
senior tag
Te a messengerrel szivsz, én az android autóval. Mintha tudná a piszok, hogy mivel tud megszivatni.
Plusz a viberrel küzdök. A mokolt telefonon a viber biztonsági mentés a Google-ra volt beallitva. Most meg a Huawei cloudba szeretne biztonsági mentést végezni, a Google opció eltűnt 🤬 -
firemanus82
senior tag
válasz
Tybor99 #9368 üzenetére
GMS-sel nem cserélném le semmi pénzért ezt a telefont. Viszont nálam a munka miatt is muszáj a Google szolgaltatasok. Nagyon nem találtam egyenlőre olyan telefont ami minden igenyemet kielégítené. Ami szimpatikus one plus 9 pro (10 pro ha megjelenik nálunk, a Xiaomi csillagászati árai és elerhetetlensege miatt sem opció) és az oppo find x 3 pro. Egyenlőre csak netes teszteket olvastam, de hamarosan kezembe is szeretném venni őket. Aztán majd meglatjuk
-
firemanus82
senior tag
válasz
thebiker #9228 üzenetére
Nálam kb 1 hónapja jött el ez, hogy nem működik az android autó. A vicc, hogy hiába tértem vissza korábbi verzióhoz, az sem segített. Forumtarsnak frissebb verzió mellett (a Services, a Google és az Android Autó is frissebb) működött. Ugyancsak Octavia, a Mirror link persze nem működik.
Sőt a P30 pro-val is megszunt működni az android autó -
firemanus82
senior tag
Aurora-bol lefrissult valószínűleg az android autó és azóta nálam nem működik. Más is tapasztal ilyet, illetve van rá megoldása esetleg?
-
firemanus82
senior tag
Korábban kérdezte itt valaki hogy autós kihangositoval nem halk e a telefon. Mivel a napokban ismét használatba kellett vennem a P30 pro-t, jelentem valóban jelentősen halkabb. Most hogy visszatértem a P40 Pro-hoz jelentősen halkabb a ki hangosítás. És android autóval is, nem csak BT kapcsolat esetén. Az autó egy Skoda Octavia, Colombus fejegyseggel.
-
-
firemanus82
senior tag
válasz
#72445440 #8190 üzenetére
Köszönöm! Ma dolgozom, de holnap ha sikerül megprobalok vele kezdeni valamit. Nekem a Google mobile services-t írta ki, hogy frissült. Nem tudom egyáltalán, hogy miért dobta fel a play ezt, de a ti logikatokat követve, valóban a play frissült. Downgrade esetén mindenképp elvesztem az USB portot?
-
firemanus82
senior tag
Borsodika: ezt az opciót szeretném elkerülni.
Illjo: a telefonon lévő alkalmazások frissítése miatt olvasztottam ki a Google mobile service-t. Az alkalmazások frissítése közben véletlenül rá nyomtam a Google Mobile Services frissítésére (amit a play áruházban egy ablakban dobott fel). Lefrissult és minden Google szolgáltatás leállt. Semmilyen Google dolog nem működik. Vagy nem indulnak el az app-ok vagy nem csinálnak semmit.
-
firemanus82
senior tag
-
firemanus82
senior tag
Segítséget kérek! GMS mók és fagyasztás van a telón. Este frissítés miatt kiolvasztottam a GMS-t. Közben sikerült a GMS-t is frissitenem
Mi a megoldás most? Jelenleg a legújabb szoftver van a telefonon. -
firemanus82
senior tag
válasz
firemanus82 #6367 üzenetére
ish4d0w köszönöm, de amatőr hiba, elgepeltem az adb-t abd-re
-
firemanus82
senior tag
Üdv!
Eddig jól működött a fagyasztás mók, de ma kellene a play és nem tudom kiolvasztani a szolgaltatasokat. Mindent a videó és a leírás alapján csinálok. Frissült a hisuit, lehet ez a baj?
-
firemanus82
senior tag
válasz
donnie.d #3744 üzenetére
Szia
Engem meg fognak kövezni itt ezért. De én akkora nagy különbséget nem érzek a P30 pro és a P40 Pro között. A P30 Pro a mai napig csúcs masina, ráadásul GMS-sel. Nem bántam meg persze, hogy p40 pro-ra váltottam, de azért zavar hogy a pallos a fejem felett van, hogy bármikor megszunhet a mokolt GMS. Meg ugye nagyon sok app-nál nincsenek értesítések, illetve van olyan app ami sajnos így sem megy. Mert ugye lehet nincs szükséged GMS-re, de szinte minden app, hogy teljeskoruen működjön igényli a GMS-t, hiába van fent a huawei appgalery-ben. -
firemanus82
senior tag
Nekem is megjott az Emui 11
-
firemanus82
senior tag
A kijelző színei másnak is fakóbbak? Nem Samsungrol, hanem P30 Pro-ról váltottam és iszonyat fakónak érzem a színeket. A beállításokban már állítgattam, de sokkal jobb nem lett.
-
firemanus82
senior tag
Más is tapasztalja azt, hogy némelyik app nem küld értesítést, miután GMS felkerült (1 nap és sok sok próbálkozás után) ? A sok sok app-om közül 1 nem működik, bár az elég fontos lett volna (Vész). Mitől lehet ez?
-
firemanus82
senior tag
Sziasztok, mától boldog tulajdonosa lettem én is egy p40 pro-nak. Ismerkedem még a GMS nélküli élettel. Sajnos akadt olyan app, amire nem találtam megoldást. Van valami összefoglaló vagy "hasznos weboldal" ahol tippeket, trükköket találok. Android autó ami nagyon hiányzik nekem...
-
firemanus82
senior tag
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy android auto működik e, van e megoldás rá? P30 pro utódját keresem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest