- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz
volvoguy #17865 üzenetére
Túl erős a háttér fénye ezzel nem tud az autómatika mit kezdeni,de ez egyiknél sem menne
A gép átlagol és ez jött ki,autómata módban nem lesz jobb
Vagy pro módban beállítod hogy az emberre mérje a fényt vagy úgy álj be hogy ne égesse ki a hátteret az erős fény
Utómunkával valamennyire menthető -
jani528
csendes tag
válasz
volvoguy #17666 üzenetére
Sziasztok!
Nálam is ez a probléma áll fent mióta megvettem (ez a New Edition 8/256 Gb változat), a képek 90%-ban f*os minőségűek, elmosott, pixeles nem a valóságot tükrözik és amikor exponálok a színtelítettség kb. a harmadára ugrik vissza ami az elkészült képnél szintén látszik. Ha videózom és akár minimálisan is belenagyítok gusztustalan lesz a minőség. (4K ban kicsit jobb). Konkrétan bármelyik középkategóriás telefon veri minőségben. Nokia Lumia 1020 összehasonlítva nagy csalódás de még a Mate 20 Lite telefonom is szebb képeket csinált.
Vip Phone-nál vettem és még garanciális, szerintetek érdemes beküldeni garanciába javíttatni vagy ez nem lesz jobb?
-
volvoguy
addikt
válasz
volvoguy #17258 üzenetére
Hali! Olyan gondom van, hogy abszolút nem vagyok a hátlapi főkamera minőségével megelégedve.
A fotók fele mosott, zajos, olajfestmény szerű eletlen. Az arcok kivehetetlenek.
Mindegy hogy portré, sima, auto vagy nagyfelbontás.Ha a személy messzebb van 2 méternél neadjisten 3m távolságból botrányos sokszor.
Lehet fókusz gond van, nem tudom vagy az arcot nem ismeri fel...de még mielőtt eladom...adjatok tippet hogyan javíthatok ezen?
Beállítások már vissza lettek állítva.koszi!
-
Macika66
őstag
válasz
volvoguy #17228 üzenetére
Bármit ráragasztasz, egy 40 MPixeles képen agyonveri a hatást.
De még a 12 MPixelesen is.
A kamera "optikájának" része a kameraüveg. Arra bármit is ragasztasz, rontasz a képminőségen.
A gyári kameraüveg nagyon nehezen karcolható meg, sokkal keményebb anyagú, mint az előlapi üveg. Az ujjlenyomatot is taszítja, ha mégis sikerült összekoszolni, akkor simán letörölhető egy puha szövettel (pl. bársonnyal). -
Sztyepadzso
őstag
válasz
volvoguy #17086 üzenetére
Hi,
-nincs
-nekem dual SIM van, osztrák, magyar SIM-mel, de ritkábban járok haza. Pikk-pakk jelezni szokta mindkettő, ha országot váltok, de néha(2 év alatt 5ször kb) öjraindítás segített azon, hogy a roaming menjen Magyarországon. Ezt nem a telefonnak tudom be, anyósnak látogatóba, szintén a restartot ajánlottam, amikor itt a sógoráknál nem men a roamingja.
-Mert lát téged? Arcfelismerés be van lőve? -
törölt tag
válasz
volvoguy #15050 üzenetére
Meg nem erősített hírek szerint, az EMUI 11 után a Huawei váltani fog. Az EMUI felület valószínűleg marad, de már nem Android-alapú lesz a következő EMUI verzió, hanem HarmonyOS. A hírek szerint erre az OS-re is lehet majd androidos appokat telepíteni. Itt azt írják, hogy a P30 Pro is a HarmonyOS-re alkalmas készülékek listáján van, de azt is írják, hogy mindez még nincs hivatalosan megerősítve.
Mindezektől függetlenül a P30 Pro egy nagyon jó készülék. 2020 augusztus végén vettem 195e Ft-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest