- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2449 üzenetére
Ahogy írtam, semmi rendhagyó nincs benne.
Maradjunk annyiban, hogy minden más gyártónál akkor fordítva működik. Mindenhol arra panaszodnak, hogy hetes csúszásokkal kapják meg a szolgáltató által végre jóváhagyott frissítéseket.
-
Renwick
őstag
válasz
tibcsi0407 #2447 üzenetére
Bizony, telekomnál pl. szépen külön jönnek OTA-n az OEM által kiadott frissítések és carrier configuration update-ek.
-
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2445 üzenetére
Jó, ebből most egy szót se értek, de nehogy már a szolgáltatói frissítések előbb érkezzenek, mint a nem szolgáltatói készülékekre!
-
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2443 üzenetére
Na! Ez így nem teljesen igaz. Általában később (van, hogy hetekkel később) jön meg ugyanaz az update, mint a nem szolgáltatótól vásárolt készülékre. De volt már fordítva is, viszont az igen ritka, rendhagyó eset.
-
F-ECT$
titán
válasz
tibcsi0407 #2403 üzenetére
Hát nem ájultam el a OP7 Pro-tól, szóval nehéz döntés lesz. Pláne hogy szépen esik a P30 Pro ára is, majdnem ugyanabban az árban van már most a 2 telefon.
-
realmadrid
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #2421 üzenetére
Akkumulátor/manuális kezelésben ? Ott ne legyen benne az automatikusan induló programokban ?
-
jano_77
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2405 üzenetére
Ezt nem is tudtam
-
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2405 üzenetére
Na jó, itt végem
-
F-ECT$
titán
válasz
tibcsi0407 #2399 üzenetére
Persze, majd a tesztekben kiderül az igazság. Mindenesetre kíváncsian várom, mert a Mi 9, P30 (Pro) és S10(+) mellet a OP7 az esélyes a következő telefonomnak.
Ahogy írod is: a kijelzőnél nem csak a felbontás számít (sőt nekem szimpatikusabb is a kisebb felbontás), hanem a fényerő, frissítés, színhelyesség, stb.
@hito: nem tervezek Reno-t venni.
-
F-ECT$
titán
válasz
tibcsi0407 #2389 üzenetére
Kijelzőben is lehet, hogy jobb lesz, fájlrendszer sebességben, videós képességekben is, no meg várhatóan árban. De majd 17:00-től kiderül
-
jano_77
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2389 üzenetére
És az Oppo Reno?
-
jano_77
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2377 üzenetére
Jajj...fura volt ezt Tőled olvasni!
Mikor cseréled a P30 Pro-t? Ma jelenik meg az OP7 Pro! -
ForRedGlory
félisten
válasz
tibcsi0407 #2377 üzenetére
Elsőre furcsa. Szinte teljesen megegyezik az S10+ szélességével, de határozottan keskenyebbnek tűnik. Még nem néztem meg, de szerintem a P30 Pro lekerekítésének rádiusza nagyobb és ezért tűnik a hasznos tér kisebbnek.
Amúgy rendben van minőségre. A kijelzőtől féltem, de teljesen vállalható. Nem éri el az S10+ szintjét (totál más a színhőmérséklete is, amit még nem tudtam megközelítőleg sem olyanra beállítani, mint a Samsung).
Hát röviden ennyi. Jó lesz, az biztos.
-
2ofthem
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #2373 üzenetére
Remélem következő körben fordítva lesz a sorrend és akik most utoljára kapják azok kapják hamarabb
-
2ofthem
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #2365 üzenetére
Verseny, ki kapja meg később?
-
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2367 üzenetére
Közvetve megtették a P20 Pro óta kiadott frissítésekkel. Minden nap ebéd mellé bedobják a leszarombogyót ezzel kapcsolatban.
-
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2365 üzenetére
Jön, de mivel hullámokban adják ki, ezért ki tudja mikor kapjuk meg.
Mármint mi jön?
Az, amit írtam hogy szeretnék?
-
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2363 üzenetére
Jesszusom, heti 2 frissítés jön?
Átesnek a ló túlsó oldalára
Gondolom emészthető minőségű 1080p 60fps-ről ne is álmodozzak, meg hozzáférést videófelvétel alatt a camera2 api-hoz. Nyamvadt élesítés meg zajszűrés
-
poczy
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #2261 üzenetére
Még az enyém is itt tart, pedig naponta többször próbálom a frissítési módokat.
Nem tudom mi tart ennyi ideig. 🤔 -
hodostamas
addikt
válasz
tibcsi0407 #2259 üzenetére
Nyugi, nekem is naprakész a 124es még
-
asddsa
tag
válasz
tibcsi0407 #2232 üzenetére
áááá, a teammt dns halott
-
asddsa
tag
válasz
tibcsi0407 #2215 üzenetére
FFben approved mar, mindjart megprobalom erecoveryvel
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #2229 üzenetére
-
2ofthem
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #2215 üzenetére
Igen, én is jobban szeretem a gyári megoldást
-
2ofthem
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #2213 üzenetére
Én pedig naponta nézem a fórumot hogy mikor írod már hogy tölthető
-
attila770
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #2069 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
-
2ofthem
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #1956 üzenetére
Nekem nem sürgős, így is tökéletesen működik minden szerencsére
-
Ixion77
addikt
válasz
tibcsi0407 #1954 üzenetére
Szerintem csak a "Halabtech" kavart el valamit, mert a buildszáma (C431E4R2P2) a 9.1.0.124-é.
-
2ofthem
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #1954 üzenetére
Nálam még semmi
-
Ernesst
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #1792 üzenetére
Sziasztok! Igaz, nem P30-am van, de ez a Huaweieken működni szokott:
A tárcsázóba be kell írni:
*#*#2846579#*#*
Az utolsó karakter beütése után automatikusan a szervíz menübe visz, itt: 3. Network information query / SIM lock info. Ha "simlock_deactive" látszik, az függetlent jelent. Dual SIM készüléknél mindkét SIM slot független ilyenkor. -
pszihó
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #1796 üzenetére
akármilyen tesztet nézek youtube-on mind be van. 1500 ft. ilyen jó régióban élünk?
-
pszihó
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #1792 üzenetére
Köszi. Képesek voltak kivenni azt a nyamvadt szilikon darabot?
-
wacek068
tag
válasz
tibcsi0407 #1786 üzenetére
Arra várok hogy elmúljon-csillapodjon a
"Nekem ez MOST kell" érzés!
De majd szombaton.... -
gyurma888
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #1786 üzenetére
Vagy a Mate X
-
wacek068
tag
válasz
tibcsi0407 #1783 üzenetére
Köszi a választ!
Nagyon gondolom egy ilyen telefonon!
De várok szombatig.
Talán várok..... -
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #1744 üzenetére
Töröltem a fiókot és újra létrehoztam magyar régióval.
-
hodostamas
addikt
válasz
tibcsi0407 #1624 üzenetére
Milyen a fólia? Megjött ebay-ről egy sima hajlított üveg rá, de a tok állandóan felnyomja, meg elég vastag, ujjlenyomatolvasó többször téveszt.
-
perzeus
tag
válasz
tibcsi0407 #1660 üzenetére
Nekem úgy sikerült eltüntetni a lépésszámlálót, hogy az egészség app ikonjára hosszan nyomva feljött, hogy eltávolít, majd arra rányomtam és utána kérdezett még valamit, amit leokéztam és azóta nincs ott a lépésszámláló.
-
bébi67
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #1632 üzenetére
Azt.
-
x_o_n
veterán
válasz
tibcsi0407 #1624 üzenetére
És az a jobb vagy a kicsit drágább szintén mediamarkt ( +kb 1800ft)CELLULAR LINE CAPSULE üveg " lap".
-
kchris78
veterán
válasz
tibcsi0407 #1419 üzenetére
az nem pentile kijelzo. ez a lenyeg. nem azt irtam hogy direktben latni 399ppi eseten a pixeleket hanem egyszeruen nem homogen. illetve nem rossz kijelzorol beszelunk, hanem arrol hogy egy _flagship_ csucstelefon eseten ez nem uti meg a mercet szerintem.
-
kelly416
veterán
válasz
tibcsi0407 #1493 üzenetére
és sfdrakex:
Igen, ezt tudom, de ott jelentős jelátviteli késés lenne pl egy játékban. De vezeték nélküli képtükrözést (még ha nem is külön dedikált kezelőfelülettel) évek óta sok más telefon is tud, engem "csak" az érdekelt, hogy a vezetékes megoldást is tudja-e, de már rég megkaptam rá a választ. Ne terheljük itt a totyikot fél-off témával tovább. -
kchris78
veterán
válasz
tibcsi0407 #1330 üzenetére
Dell2713HM a monitor, es egy 15-os rMBP van mellette. De volt samsung note1-esem pentile kijezo tenyleg alacsony ppivel.
-
Gedeon31
addikt
válasz
tibcsi0407 #1401 üzenetére
Úgy visszatudod hallgatni ,mint ahogyan beszéltél az illetővel.
-
2ofthem
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #1349 üzenetére
Köszi, de az én kérdésemre itt sajnos nem találok választ, vagy valamit rosszul értelmezek. Mindenesetre érdekes cikk
-
ferrari0819
tag
válasz
tibcsi0407 #1240 üzenetére
Pont ugyan így csináltam de az Istenért nem akart sárgára váltani a link felirat, de majd meg nézem amit küldtél és tuti jó lesz. Köszi a segítséget
-
ferrari0819
tag
válasz
tibcsi0407 #1237 üzenetére
Bocsi, de mostanába nem írtam a fórumra csak követem aztán többszöri próbálkozás után sem megy a link megosztás, meg köszönöm a segítséget!
-
Ixion77
addikt
válasz
tibcsi0407 #1008 üzenetére
Arról vajon ki tehet hogy a gyári tokok nálunk eltűntek a csomagokból, és a helyükre két értelmetlen "dokumentáció" került? Kíváncsi lennék...
A mált héten rendelt gyárihoz hasonló átlátszó tok ma érkezett meg az Edigitalhoz. Átvettem, és nekem nagyon bejön. Kellően védi az oldalakat és a sarkokat, sokkal jobb fogást biztosít. A hímestojás érzést végre felváltotta a "használható eszköz" érzés.
Idővel persze elsárgul majd, de addigra ideérnek Kínából rendelt a jobb minőségű (és olcsóbb) tokjaim. A fotókon fehérnek tűnik, de valójában átlátszó. -
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407 #1011 üzenetére
Bár nem érint a dolog, de aláírom szívesen
-
Astrolagoon
tag
válasz
Semmire egyedűl... de azért berángatom a képviselőjüket egy békéltető testületire
Ellenben ha ínnen a főrumról tizen bemennénk a huaweihez vidóznánk kérnénk egy pr makit magyarázza már el a népnek kamerában miért aljább egy Magyar koma mint egy Román,Német ,stb...Akkor lehet meggondolnák magukat 2 legközelebb eszükbe se jutna ilyesmi...
(#1009) hito
Ennyi ... -
hito
nagyúr
válasz
Igen, de ha végre lenne t...ke itthon az embereknek és egy emberként állnának fel valami ellen, vagy mellett, akkor elképzelhető, hogy végre sok lúd disznót győzne!
Én nem vagyok az a lázongós, majd én kierőszakolom magamnak, mert ez nekem jár típusú figura, de ez most nálam is rendesen kicsapta a biztosítékot. Előbb-utóbb tényleg mindenki hülyének fogja nézni a magyart, mert megtehetik, úgyse csinálnak semmit ellene, nincs következménye semminek.
Egyébként lehet, hogy úgy született a döntés, hogy megnézték az aktuálpolitikai helyzetet az adott országban és => jaaa, ezekkel mindent meg lehet tenni? Dehogy adunk nekik órát, megspóroljuk, úgyse lesz következménye
-
Astrolagoon
tag
válasz
tibcsi0407 #995 üzenetére
A Huawei experience storban van egydül asszem'
Más megint.Oké,hogy zoom über ,este über de bakker a szipermakró is nagyon brutális cucc!
Minden perccel szerelmesebb leszek a minőség miatt amit ez a készülék képvisel.(Nem csak a kamera részre értve)
-
2ofthem
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #993 üzenetére
Én olyat sehol sem láttam sajna, bár mindegy, én is fekete tokban tartom, így nem is igazán számít.
-
Astrolagoon
tag
válasz
tibcsi0407 #981 üzenetére
Bakker jégkristály szinben nehéz lesz...
-
Astrolagoon
tag
válasz
tibcsi0407 #977 üzenetére
Ezt írtam burkoltan kerülve a reklámot
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #961 üzenetére
Köszi. Csekolom.
-
Astrolagoon
tag
válasz
tibcsi0407 #903 üzenetére
Iszonyatosan büntet nagyrészt a P30 pro.Mint tavaly a p20...
-
Akkorjóvan
újonc
válasz
tibcsi0407 #907 üzenetére
Telekomnál nem is lehet kapni rávaló tokot?
-
Silenzio
addikt
válasz
tibcsi0407 #874 üzenetére
Ez egy jó kamera. Videóra is. Sokan a 60 fps-t látják a ricegős mozgás ellenszerének, de azt úgyis vágóprogram küszöböli ki általában, ahogy a rolling shutter problémát is. 60 fps-t a filmiparban alig használnak. Action camnél ideális, játékoknál nagyon hasznos, de a filmesek alapjáraton még mindig a 24p-t preferálják. És joggal. 60-nál a mozgás amúgy is irreálisnak tűnik. Szóval én is azt mondom, hogy a 60 fps elvárható lenne egy csúcsmodelltől, de szvsz nem akkora probléma, hogy dealbreaker legyen.
-
petya2012
őstag
válasz
tibcsi0407 #874 üzenetére
hali
te már töltötted a telót?
neked is meleg volt a töltés elején a hátulja meg a kijelző is??
ezt a szupergyorstöltést ki lehet valahol kapcsolni?nem árt ez neki?
köszi -
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407 #866 üzenetére
Spamgyujtonek freemailem is van vagy 20 éve, az oldalakon altalaban azzal reggelek
meg valahogy jobban bejon a sima kliens, mint a gmail
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407 #862 üzenetére
Jelen
Nekem nincs fontos céges benne, manualisan frissitem csak amikor erdekel
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #849 üzenetére
-
petya2012
őstag
válasz
tibcsi0407 #782 üzenetére
-
Varszegig
veterán
válasz
tibcsi0407 #809 üzenetére
Esetleg próbáltad fóliával is?
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407 #779 üzenetére
Jahh, tényleg, azzal nem kalkuláltam
-
Astrolagoon
tag
válasz
tibcsi0407 #791 üzenetére
Úgy ,hogy sok esetben a szolgáltató függő telefonok előbb kapnak frissítést mint mondjuk egy edigital szolgáltató függettlen vásárlás.
Magyarán a régi beidegződéseket el kell engedni,hogy a szolgáltató függő készülékek lasabban frissülnek.(A Huaweinél legalább is tuti így van.Itt IMEI alapű frissítés őrület.Bár most mintha ez is konszolidálodna jönnek szépen a patchek P20 Prora )
"A szerencsétlen Telekom még egy honlapot sem tud üzemeltetni."
Nyugalom se a voda se a telenor. -
hajbel
addikt
válasz
tibcsi0407 #791 üzenetére
Voda se, ha ez megnyugtat
-
Astrolagoon
tag
válasz
tibcsi0407 #784 üzenetére
Nem feltétlen P20 pro ra vodafonos sokszor hamarább van mint függetlenre.Illetve a Vodafonos mint az összes huawei függtlen.Szerintem nincs rajta kimondott telekomos szoft csak szolgáltatói patch..
-
Ateszpapa
addikt
válasz
tibcsi0407 #784 üzenetére
Fenébe.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Telekomos rom van rajta? Itt is az van, mint a Samsungnál, hogy külön van a független rom és van szolgáltatói rom is? Tehát nem egyszerre frissülnek a készülékek?
-
petya2012
őstag
válasz
én kaptam valamit rögtön amint bekapcsoltam 140 MB
-
Varszegig
veterán
válasz
tibcsi0407 #694 üzenetére
Milyen a rezgő hangszóró?
-
Silenzio
addikt
válasz
tibcsi0407 #680 üzenetére
Hogy én de utálom az ilyen értelmetlen, egyszerre tapicskolós teszteket... Bizonyára az a mérvadó, hogy valami 7.2 másodperc vagy 8.6 alatt tölt-e be. Egy dologra jó volt, hogy rávilágítson arra, megint egyre uniformizáltabb a telefonok külseje. A kettőt csak az előlapi kamera helyzete miatt lehet megkülönböztetni.
Kedves fórumtársak: akinek van már P30 Prója, megkérném valamire. Töltse le a Filmic Pro Evaluator nevű programot, és készítsen screenshotot az egyes kamerák által támogatott fícsörökről. Ez kilistázza, hogy a - talán leginnovatívabb - filmes szoftver mennyire fér hozzá a kamerákhoz, mit enged a Huawei. Én ugyanis ez alapján fogom eldönteni, hogy megtartom-e az S10-et, vagy P30 Pro lesz.
-
spawn21
veterán
válasz
tibcsi0407 #697 üzenetére
Kíváncsi vagyok milyen lehet. Csak ne lett volna egy hete a Máté
-
válasz
Grat👍
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Gratulálok.
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #676 üzenetére
Jo, nem kell most azonnal, de elnezve a topikot Te leszel az elso P30Pro tulaj itt
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #670 üzenetére
Alapos részletezést kérünk szépen + fotókat
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #541 üzenetére
Azt mar kezdik kikuszobolni, a regi modelleknel volt ez jellemzo (P8tol lefele)
Amit nem akarsz hogy leallitson azt be kell allitani es lelakatolni az alkalmazasvaltoban. -
2ofthem
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #533 üzenetére
Miért hátrány az EMUI? Többször elhangzott a kérdés, senki nem ad választ, csak hogy nem jó.
Nem kötözködésképp, engem tényleg nagyon érdekel. -
hajbel
addikt
válasz
tibcsi0407 #529 üzenetére
Szerintem 6-on jobbak lesznek a nappali képek (gcam), éjszakaiban valószínűleg jobb lesz P30 helyszíntől függően. Nekem jobban tetszik a huaweii megközelítése, mint a googlé (nem égeti ki a fényforrásokat). Viszont ott a panoráma és a nagyon jó zoom. Videóban meg nyilván nem egy liga.
-
-FreaK-
veterán
válasz
tibcsi0407 #501 üzenetére
Nálam mondjuk a kamera nem annyira létfontosságú, örülök neki ha jó, de mondjuk csak ezért nem fizetnék kétszeres árat. Aksi időben meg szerintem jobb lesz az OP7, ha tényleg 4000-es aksi lesz benne.
Igazából az ár/értékkel van a bajom ezeknél a csúcsmodelleknél. Emellett azért értem az impulse buy-t, én is majdnem berendeltem az S10+-t, de végül sikerült rávennem magam, hogy várjak, és így már elmúlt a kezdeti lelkesedés
-
hajbel
addikt
válasz
tibcsi0407 #527 üzenetére
Köszi, nagyon hàlàs lennék érte
-
2ofthem
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #523 üzenetére
Én is csatlakozni fogok a csapathoz. Előbb voltam bent T-ben megnyomkodni. Teljesen meggyőző volt élőben is számomra. S8-hoz tudok csak viszonyítani mert jelenleg ilyet használok, és én a kijelző felbontás miatt aggódtam csak, ezért mentem be megnézni. Személy szerint nekem a különbség elenyésző, üzemidő miatt inkább örülök is az alacsonyabb felbontásnak. Ha már ott voltam kipróbáltam a Mate 20 pro-t is, mert még olyat sem láttam soha. Az is tetszetős volt eléggé.
-
hajbel
addikt
válasz
tibcsi0407 #523 üzenetére
OP6T gcam-el lesz összehasonlítás?
-
-FreaK-
veterán
válasz
tibcsi0407 #494 üzenetére
Nálam egyelőre az lesz a nyerő a P30 Pro-val szemben.
-IP rating
-jack csatiViszont van bőven előnye is, és kb fél áron lesz valszeg ahhoz képest.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #494 üzenetére
-nincs*
-
-FreaK-
veterán
válasz
tibcsi0407 #475 üzenetére
Te szégyentelen, áruló!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged