- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR ME
aktív tag
válasz
user112 #2608 üzenetére
Nekem ez előtt egy PSmartom volt, ahhoz képest h a hardver gyak szinte ugyan az, ég és föld a két telefon közti különbség a p20 javára. Szerintem szép képeket csinál, gyors, eddig egyszer nem fagyott le, játékokat is szépen viszi (legalábbis amikkel én játszom nfs ilyesmi...), szóval összességében a véleményem h ez egy nagyon jól összerakott kis telefon!
Egyetlen egy negatívumot tudok mondani, az aksija számomra kevés, nekem szinte naponta rá kell töltenem ha hazaérek kora este, hogy kibírja a napot....tény h emellé elég sok kijelzőidő és játék is párosul, de amíg a Psmart ugyanilyen felhasználás mellett mindig kibírta a napot, ez nem...cserébe viszont van gyorstöltés, amivel rövid idő alatt bele lehet tenni annyit, hogy ellegyek vele estig.
-
törölt tag
válasz
user112 #2598 üzenetére
Nézd. Nekem nem voltak hú de borzasztóan jó, hű de kafa stb. telójaim. Év elején vettem 2-t is, pár hét eltéréssel. Azért, mert jó a teló, szoftver jól működik, kamerája nem csinál rossz képeket, de persze van akinek a szép, vagy szebb sem elég, akkor pro- verziót érdemes választani.
sok-sok bolt, így nem akarok ajánlani, természetesen a nagy webshopok mindenképpen szóba jöhetnek, de az olyan kisebb is, ahol huawei plecsnis - közvetlen szervízbe szóló garipapírral adják. (olcsóbb...)
ahol a bolt gariztat, olyat nem vennék...
mint mondtam gond nincs vele, bár látod most rémisztgetik itt a népet azzal, hogy megy a márka a levesbe...
baromság - szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kizárólag a formája különbözteti meg a többi olyan Huawei/Honor terméktől, amiben ugyanezt a hardvert és felületet találjuk meg. Ez viszont nem indokol ekkora felárat.
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest