- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR ME
aktív tag
válasz
user112 #2608 üzenetére
Nekem ez előtt egy PSmartom volt, ahhoz képest h a hardver gyak szinte ugyan az, ég és föld a két telefon közti különbség a p20 javára. Szerintem szép képeket csinál, gyors, eddig egyszer nem fagyott le, játékokat is szépen viszi (legalábbis amikkel én játszom nfs ilyesmi...), szóval összességében a véleményem h ez egy nagyon jól összerakott kis telefon!
Egyetlen egy negatívumot tudok mondani, az aksija számomra kevés, nekem szinte naponta rá kell töltenem ha hazaérek kora este, hogy kibírja a napot....tény h emellé elég sok kijelzőidő és játék is párosul, de amíg a Psmart ugyanilyen felhasználás mellett mindig kibírta a napot, ez nem...cserébe viszont van gyorstöltés, amivel rövid idő alatt bele lehet tenni annyit, hogy ellegyek vele estig.
-
törölt tag
válasz
user112 #2598 üzenetére
Nézd. Nekem nem voltak hú de borzasztóan jó, hű de kafa stb. telójaim. Év elején vettem 2-t is, pár hét eltéréssel. Azért, mert jó a teló, szoftver jól működik, kamerája nem csinál rossz képeket, de persze van akinek a szép, vagy szebb sem elég, akkor pro- verziót érdemes választani.
sok-sok bolt, így nem akarok ajánlani, természetesen a nagy webshopok mindenképpen szóba jöhetnek, de az olyan kisebb is, ahol huawei plecsnis - közvetlen szervízbe szóló garipapírral adják. (olcsóbb...)
ahol a bolt gariztat, olyat nem vennék...
mint mondtam gond nincs vele, bár látod most rémisztgetik itt a népet azzal, hogy megy a márka a levesbe...
baromság - szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elfelejtettem a film címét
- PlayStation 5
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest