- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
colonell
senior tag
Én is p8 lite-ról váltottam, de igazából csak a sajtkukac miatt, mert semmi gondom nem volt vele
Megmondom őszintén nekem sokkal jobban bejön ez a hátlapi ujjlenyomat olvasó kombozvá egy emelési wakeup gesture meg arcfelismerővel. Elhúzom, megnyomom felemelem, biztonságos és mégis nagyon kényelmes. Előlapi ujjlenyomatolvasónál (iPhone 6) feloldottam a telót és már fogtam is át, ennél meg pont ottvan ahol fogom.
Emui meg 4 giga ram (Y) nem kell bemutatni annak aki ismeri, nekem a p8L is elég volt, ez meg ugye hasítimádom még mindig a p8L-ot de egy hét p20L után kézbevéve elsőre full kockás kis képernyőjű vacaknak tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kizárólag a formája különbözteti meg a többi olyan Huawei/Honor terméktől, amiben ugyanezt a hardvert és felületet találjuk meg. Ez viszont nem indokol ekkora felárat.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest