Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacusch69
tag
válasz
ujtelefon
üzenetére
Nem konkrétan erről a Sziamiauról mondom, de...
Van/volt 3db a családban.
Mi4c (enyém volt):
-Nem volt normális szoftveres támogatás, mindig ügyeskedni kellett vele.
-Akkukezelés egy fosch volt, gondolt egyet, és random kikapcsolt 60% alatti töltöttség esetén.
Új akku nem oldotta meg, cserébe 70%-os volt a kapacitása 3hónap használat után...
Új MIUI 10 elméletileg megoldotta, legalábbis arra a két hónapra, amíg el nem adtam (15eft, nagy nehezen...)
.
Redmi 4x (2 éves, anyámé):
-Telenor kártyával szakadozó hívások, vagy van térerő, vagy nincs.
A kísérletképpen beletett Dominó kártyával egyáltalán nem lehet telefonálni (térerő van...), a T-kom előfizetésessel megy rendesen.
A szakadozó térerejű Telenor kártya egy régi Samu nyomógombossal kifogástalanul megy...
Mutter már idegbeteg tőle, cserélni akarja. (Honor 10 Lite /Huawei P Smart 2019 amit ajánlottam neki)
.
Redmi 6 (fél éves, asszonykámé)
-Telenor kártyával szakadozik, gyakran nem cseng ki, csak értesít a nem fogadott hívásról + olyan, mintha víz alól beszélne a másik fél.
Nagyon utálja...
.
A P20-hoz képest ezek a telók MEGLEHETÓSEN BARKÁCS benyomást keltenek, mégha nem is ugyanabban a kategóriában játszanak.
Lehet, hogy az újabb, magasabban pozicionált Sájomik mentesek ezektől a gondoktól (bár a FB csoportban rengeteg apró probléma merül fel), de én még egyszer nem akarok barkácsolni, köpködni és káromkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest