Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lacusch69

tag

válasz ujtelefon #3173 üzenetére

Nem konkrétan erről a Sziamiauról mondom, de...
    Van/volt 3db a családban.
    Mi4c (enyém volt):
    -Nem volt normális szoftveres támogatás, mindig ügyeskedni kellett vele.
    -Akkukezelés egy fosch volt, gondolt egyet, és random kikapcsolt 60% alatti töltöttség esetén.
    Új akku nem oldotta meg, cserébe 70%-os volt a kapacitása 3hónap használat után...
    Új MIUI 10 elméletileg megoldotta, legalábbis arra a két hónapra, amíg el nem adtam (15eft, nagy nehezen...)
    .
    Redmi 4x (2 éves, anyámé):
    -Telenor kártyával szakadozó hívások, vagy van térerő, vagy nincs.
    A kísérletképpen beletett Dominó kártyával egyáltalán nem lehet telefonálni (térerő van...), a T-kom előfizetésessel megy rendesen.
    A szakadozó térerejű Telenor kártya egy régi Samu nyomógombossal kifogástalanul megy...
    Mutter már idegbeteg tőle, cserélni akarja. (Honor 10 Lite /Huawei P Smart 2019 amit ajánlottam neki)
    .
    Redmi 6 (fél éves, asszonykámé)
    -Telenor kártyával szakadozik, gyakran nem cseng ki, csak értesít a nem fogadott hívásról + olyan, mintha víz alól beszélne a másik fél.
    Nagyon utálja...
    .
    A P20-hoz képest ezek a telók MEGLEHETÓSEN BARKÁCS benyomást keltenek, mégha nem is ugyanabban a kategóriában játszanak.
    Lehet, hogy az újabb, magasabban pozicionált Sájomik mentesek ezektől a gondoktól (bár a FB csoportban rengeteg apró probléma merül fel), de én még egyszer nem akarok barkácsolni, köpködni és káromkodni.

Új hozzászólás Aktív témák