- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoke12
őstag
Kicsit soká válaszolok, de a lényeg, hogy ma végül ide jutottam és csináltam egy fr-t. 16 Gb szabadult fel
Perpillanat teljesen jó és használható, remélem, még kitart egy darabig.
Egyébként nekirugaszkodtam a dc-unlocknak, de nincs idegzetem hozzá. Olvastam egy testpoint-os megoltásról is, amihez le kell venni a hátlapot, de már nem akarok ennyit foglalkozni vele. Lehet aztán tényleg visszaállnék csak a gyárira, mint te is... -
szoke12
őstag
Sziasztok!
Van-e olyan custom rom erre a telefonra, amiért érdemes megbolygatni a gyári rendszert?
Főleg böngészésnél érzem, hogy kezd fogyni az erő és kíváncsi vagyok, hogy ki lehet-e többet hozni belőle. -
szoke12
őstag
Sziasztok!
Már nem tudom követni teljesen a válaszokat. Úgy látom sok a bug. A 7-es fut rajta gond nélkül? Csak a 8 küzd hibákkal?
Jövő héten érkezik meg az enyém és szeretném tudni, frissítsek-e. Már ha felkínálja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest