Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
Nem felesleges a 2.5D lekerekítés. Jól néz ki, és kellemes a tapintása. Már nem is vennék másfajta telefont.
Az üveget nagyon könnyű leszedni. Az egyik sarka alá nyúlsz pl. körömmel, óvatosan, picit megemeled, aládugsz egy kartonpapírt, vagy vékony műanyag lapot, és lassan végigtolod az üvegfólia alatt. Nem szabad emelgetni, mert eltörik az üveg. Folyamatosan, nyom nélkül leválik. Nagyon sokszor csináltam már. Ahol a széle volt, egy kis (kosz)csík lehetséges, hogy lesz.
-
jkarika85
csendes tag
Helló!
Szintén Lumia 640ről váltottam. Fóliát szerintem nem nagyon igényel, ha az ember odafigyel rá. Én zsebbe hordom, ha úgy van! Több, mint 1 hónapja van meg, és semmilyen micro karc sem keletkezett rajta. (Ha lenne rajta, akkor semmit sem érne a GG5-ös védelem a kijelzőn!) Tudtam róla, hogy 2,5D-s a kijelzője, és hogy nincs rá megfelelő fólia. Egyedül csak egy hátlap tokot rendeltem rá, ami a 4 sarkánál kicsit kiemelkedik, így ha esetleg véletlenül is a kijelzőre esne le, nem rá fog, hanem a tok sarkaira.
Egy régi Lumiás fórumozót idézzek: "K.rv. jó kis telefon ez!"
Jah, és még most sem indult újra és nekem se kellett újra indítani, jelenleg 772 órája fut a készülék akadás és lassulás mentesen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest