- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurka81
tag
Szia.Nálam sem működik normálissan már régen.Éppen tegnap húztam újra,gyakorlatilag alig van rajta valami még,és nem tölti be a képeket meg a vidókat.Sőt néha csak egy pukkanó hangjelzés van a rendes üzenetjelző helyett.Már úgy vagyok vele hogy eladom a francba és veszek másik márkát helyette,kezdem unni.Össze van kötve a laptopommal és ott megjön az üzi,ezen meg jóval később jelenik meg.
Esetleg valakinek ötlet?Telekom-os. -
mizoli
addikt
Most van időm kicsit ROMolni.
Az RR-t (régi kedvenc Xiaomi-n) tettem fel először, hiba nélkül felment. Android 9, júliusi bizt. hibajavító, nem a legújabb, de az EMUI-nál azért frissebb. Gapps-t még nem tettem hozzá, majd később, ha már meglesz a root.
Aztán szépen sorban jön majd a többi ROM is, bár nincs nagy választék. -
mizoli
addikt
Footej Camerát Xiaomin próbáltam, nem volt rossz, bár emlékeim szerint nem volt nagy különbség a MIUI kamerához képest.
Biztos nincs nagy különbség a Magisk 20.0 és az előző verzió között, gondolom kisebb javítások.
Sajnos a TWRP-ben hiába decriptelem az SD tartalmát, amíg benne vagyok ok, system indítás után ismét belépve ugyanúgy encripted lesz. Próbáltam valami fájlt flashelni, de nem teszi fel a TWRP, hibás. Így sajnos nem lehet mentést csinálni a romról, pedig az kellene.
Custom romok után kutatok éppen.
-
mizoli
addikt
Úgy látszik ez ilyen. Nekem a Huawei P10L-on jó a 20.0, másik telefonomra nem működik.
Ki akartam cserélni a TWRP-t a TWRP-n belül egy másik verzióra (ahogy Xiaomi-n szoktam), szépen jött a kedvencem: bármilyen recovery helyett error mode. Csinálhatom újra az egészet.
Életben tartjuk az amúgy elég halott topikot
-
mizoli
addikt
Köszi, eRecoveryvel már délután feltettem a legújabb firmware-t amit talált magának, de nem oldott meg semmit.
Van driverem is, rendszeresen ROMolok Xiaomin.Az a gond, hogy bármilyen TWRP-t akarok feltenni, az a válasz jön, hogy sikertelen, a partició hossza hibás. (failed, partition lenght get error) Ez az általad most linkelt TWRP-vel is így van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged