- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula68
újonc
válasz
Zsocy155 #1652 üzenetére
P8 lite volt előtte annál minden frissítés ment simán, de itt már valahogy másképp működnek a dolgok. P10 lite-nál hiába a megfelelő build mégsem egyezik valami, a 183-as amit enged a többi „not approved”. pl: a 184-re is két különböző full OTA létezik, egyik sem jó hozzá.
-
Gyula68
újonc
válasz
Zsocy155 #1644 üzenetére
Ez teljesen világos és tisztában vagyok vele én is, de akkor a páratlan számú rom, ha még mindig azt jelzi, hogy egykártyáshoz való rom akkor miért tartalmaz fájlokat az L21-hez is? Egyébként a 183-as FF proxyn keresztül OTA-ként engedte nem három gombos és nem szerviz menüből ment fel.
-
Septum15
aktív tag
-
-
jkarika85
csendes tag
válasz
Zsocy155 #1206 üzenetére
[Rendeltem egy ilyen tokot] , hát valami nagyon menő
Zsocy155 (#1206): Bocs, nem válaszként akartam!
-
Kartács
aktív tag
válasz
Zsocy155 #1184 üzenetére
Sziasztok!
Ha jól látom akkor a sima Honor 8 még vitatott... ?!
Én most céges telefonnak választanék valamit ebben az árszegmensben
iPhone 6S mellé (privát).- iPhone 5S lenne kérdés nélkül, de az olyan pici, hogy nem nagyon szeretnék "vissza lépni"
- P10 Lite-ot néztem még
- Huawei 8 ezt tegnap nem tudtam megfogdosni pont nem volt Médiába, de tesztek alapján jókat olvasok és jobban is tetszik mint a P10 Lite.Esetleg pro/kontra valamelyikre?
Gondolom 7-es OS van ezekre is, mert ha jól látom 6.0 van rajtuk alapból, de a 8.0 nem lenne rossz gondolom ha rámenne...Köszi
-
glutamin
őstag
válasz
Zsocy155 #865 üzenetére
Nem rajongok az iphone-ért mert még mindig nem akarnak dual-sim-eset csinálni, nekem viszont nagyon hiányzik ez a funkció.
Magyarországon nagyon erős az iphone (meg úgy az Apple termékek) másodpiaca, ezért bőséges a választék, jó árú és szép állapotú telefonokból valamint nagyon kiterjedt szervizhálózat is van hozzá. Ezt egyelőre más márkáknál nem látni ilyen szinten.
A presztízs dolgot meg nem én találtam ki. Az Apple egy olyan brand-et épített, amit sok munka lesz a többi gyártónak elérnie. A Huawei is nagyon jó úton halad ebben az irányban, de ez a folyamat sok évig tart és ezt nekik is végig kell csinálniuk. Kicsit olyan ez mint mondjuk a Kia/Hiunday páros az autóiparban. Magyarországon messze alulértékeltek ezek az autók még az átlagember szemében. Nincs még olyan presztízsük mint a velük egy szinten lévő konkurenseiknek. Egy tíz éves BMW-től 100 nőből 95 még mindig elalél.
-
krisztian112
senior tag
válasz
Zsocy155 #606 üzenetére
Köszi a válaszokat! Valaki aztmondta szedjem le a facebookot meg a messengert. Mondom biztos azért adtam ki 100ezer forintot, hogy egy olyan alap alkalmazást amit a legtöbbször haszánlok mint a munkám és magánélet során leszedjem, vagy a Lite verziót rakjam fel, nevetséges... Hozzáteszem, amikor nincs megnyitva a facebook akkor sincs sokszor a helyzet magaslatán. Azt, hogy a billentyűzet néha miért nem ír szóközt, azt pedig végképp nem, pedig még egy ZTE Skaten-n sem akadozott az Anysoftkeyboard anno.
-
punisher1
aktív tag
válasz
Zsocy155 #534 üzenetére
Na meglett a megoldás,nyomtam megint egy restartot erre feljött egy ablak kiirta,hogy a telefon súlyos hiba után állt helyre amit a nova launcher okozott ajánlatos a program eltávolítása a telefon stabil működése miatt.Kiválasztottam az eltávolítás gombot és az ikonok egyből az adott téma ikonjait használta.Mi baja a novával nem tudom.
-
mizoli
addikt
válasz
Zsocy155 #513 üzenetére
Szerintem egyre gondolunk. Csak ahhoz, hogy alulról felhúzd, a zárképernyőn kell lenni.
Amit "kcsa" kolléga írt a Mate7-ről, valóban kényelmesebb megoldás, adja magát.
Ez persze nem jelenti azt, hogy a P10Lite kétféle megoldása rossz lenne, vagy nehezen lehetne kivitelezni, csak nem olyan kényelmes .Túlzás volt részemről a "bonyolult" szó.
-
punisher1
aktív tag
válasz
Zsocy155 #469 üzenetére
Az előző oldalon mutattam a negyedik bluestar ami ugyan nagyobb de a még mindig jobb mintha semmi nem lenne rajta és az ára is vállalható főleg ahoz képest,hogy az egyik fórumtárs 5 ropiért sima fóliát rakatott fel.
Hétvégén az auchanba is láttam ezt a bluestar üvegfóliát,ahogy írtam szerintem inkább nagyobb mint semmi...Valamint én vettem hozzá 1500.-ft s-line fekete szilikon tokot nekem így tökéletesen megfelel a tok patent a nyomogómboknál is ellentétbe ahogy egy másik fórumtárs nillkin szilikon tokot vett és panaszkodott,hogy erősen kell nyomni az oldalgombokat.Nálam a nillkin elég rendesen leszerepelt jól elásta magát,bár gondolom más tipusú telefonoknál viszont jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged