- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
Mr.Silkó #1314 üzenetére
Létezik postapontos garancia ügyintézés: postán leadod (valamilyen kibélelt, számodra értéktelen dobozt vigyél, mert azt ritkán adnak, de zacskót, cimkét adnak hozzá, számlát, garlapot mellékelned kell), és néhány nap múlva visszaküldik futárral.
Mivel hallottam már negatív tapasztalatokat, feladás előtt javaslom körbefotózni a telefont hogy milyen állapotban adtad le, de a szomorú igazság az, hogy ezt kb. minden szervizelés előtt javasolt megtenni.
Nekem egyszer volt ilyen garis ügyintézésem, hihetetlenül gyorsan és profin folyt az ügy, mások kevésbé szerencsések
-
glutamin
őstag
-
janeszgol
félisten
Muszáj. Már csak hosszabbításkor veszek telefont, de még mindig lelkesedéssel és tervezgetéssel teszem ezt.
A célom, hogy ha lesz valami szériahiba (mint a P8 Lite-nél a BT és Wifi halál), akkor az kiderüljön addigra, továbbá szoftveresen is lehetnek később problémák. Ezek miatt nem veszek új telefont, hanem 1-1.5 éveset.
Amit első sorba tettem: A3 2017 és P10 Lite. Amit a másodikba (ha nem lesz pénzem, vagy nem akarok annyit kiadni, mert kell másra) pedig A3 2016 (igen a kamera sajnos, de amúgy jó teló) és Huawei Y5_II (jól olvastad).Illetve ott az LG K10 2017, amit a második sorba tettem. Igen azt mondtam ,hogy az LG-t hanyagolni fogom, de ez a K10 2017 nem rossz. 10 pontos kijelző (mint a G4c), IPS, végre jónak tűnő kamera és Nougat alapból (teszt a Tech2-n). Szóval ezeket követem. Meg még ott a Huawei Nova, aminek ha addigra leesik az ára, akkor beírom az első sorba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest