- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
Lackooo84 #699 üzenetére
Ha egyösszegben lett megvéve ,erre irtam,hogy nem ér semmit se,adás vételivel vásároltam vettem meg és mégis letiltott lett a 7 hónapja az adott imei telom.
A rendőrség egyik kapitánysági vezetője asszisztált is hozzá! Nekem az volt a bűnöm,hogy vásároltam a sráctol akinek a nevén volt/van a Huawei.
A kapitányságon dolgozó előadónő még engem hozott ki bűnösnek,hogy én is felelős vagyok ezért!
Biztosan a rokona,a közeli ismerőse lehetett a vádlottak.
Nem felebeztem meg a határozatot,mert évekig menne a per.
Nem a becsületes emberekere lett megirva a PTK. -
törölt tag
Használt nálam nem játszik, főleg ilyen bontatlan dolgok... Tuti előfizetés mellé vették, kérdés fizetik e majd. Engem nem zavar a 105 ezres ár. Asszonynak elég lesz két évig. Ilyen áron Samsung a51 lenne még,ami az amoled miatt csábító neki. De kamera, processzor közel sincs a nova 5t hez. Ahogy említettem, neki a normális kamera a fontos. Igazából tényleg csak az esetleges hibák miatt érdeklődtem.
-
-
blakey
titán
válasz
Lackooo84 #690 üzenetére
Úgy érzem, hogy olyan kódokban írsz ami sokaknak szótárt igényel.
Tok nem jár hozzá, csak USB füles. - ez a mondat érthető
Telekomosban nem volt USB-jack, de a retailban asszem az van. - itt az derül ki, hogy a Telekomos verzióban nem volt USB-jack de a kiskereskedelmi verzióban szerinted az van, tehát hol írod azt amit én válaszoltam erre a mondatra, hogy "USB-s füles van abban is, USB-jack-et külön vettem. Honor 20-nál adják az USB-jack-et.", azaz a nova 5T-hez USB füles jár és a Honor 20-hoz meg USB-jack.
Csak szeretném érteni, hogy miért írod azt, hogy pontosan ugyanazt írtad mint én. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
#49913699 #678 üzenetére
Itt olcsóbb 2 év garival.
Tok nem jár hozzá, csak USB füles. Telekomosban nem volt USB-jack, de a retailban asszem az van.
Hogy megéri e? Szerintem igen, bár ingyen jobban megérte.
-
törölt tag
Sziasztok. feleségemnek néztem ki ezt a telefont. 105 ezerért papíron elég jónak ígérkezik. Nincs semmi extra igénye, inkább a lényeg, hogy jó képeket tudjon vele készíteni. Van valami hibája egyébként a telefonnak? Jó vétel lenne ennyi pénzért? Illetve jár hozzá dobozban tok?
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Ice_Man22 #674 üzenetére
Olvass kicsit vissza jobban... Hamar meglátod, mit írtam elsőre tartalmilag a frissítésről, és nem is én hoztam fel a témát anno.
Egyébként meg előbb-utóbb megjön, vagy épp nem. Egyesek hónapokat várnak, másoknak meg sem jön egyáltalán egy-egy build, pont elég az itteni Huawei-topikokat olvasni.
Ezért is érthetetlen, miért nem lehet fájlból telepíteni. Amúgy ne aggódj, németeknél nem ilyen az ügyfélszolgálat, ott nem merik lerázni a usereket kamu sablonemailkkel.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
hangyász2 #671 üzenetére
Miert kell "vitatkozni" ezen a frissites dolgon? A huawei frissitesi utemezese elegge furcsa. De nemtudom megerteni, hogy az utobbi idoben a forumokon egyre tobbet olvasok a "keresem a frissitest mintha nem lenne holnap" hsz. eket. Nemtudom mennyire hoz vilagmegvalto ujdonsagot az a frissites... Sajat tapasztalatom szerint elobb vagyvutobb megjon. Ja es egyetlen egy verziot vartam es az a 10 es volt, vegre bekerult a sotet mod. De akkor sem kerestem 10x egymas utan. Egy delutan feldobta a telo, hogy nesze itt a sz*rod amire vagytal, kell vagyvugyis feltolom a telodra ejjel.
-
hangyász2
aktív tag
Kollégán kívül van, akinek megjött azóta?
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem még a büdös életben nem talált a HiCare/támogatás frissítést, pedig volt már pár Huawei telóm...
-
Bibby
addikt
Beállítottam az animációkat meg áttűnéseket 0,5x sebességre, így kellően gyors, de a főképernyők közötti oldalváltás borzasztóan lassúnak tűnik most. Ezen nem lehet állítani?
-
blakey
titán
válasz
hangyász2 #664 üzenetére
Nem tudom mióta van Huawei telefonom vagy tabletem, de elég régóta (7-8 éve) és nálam a Támogatás app volt ami talált frissítést a rendszerszintű meg nem, ennyi. Tabletemet fél éve frissítettem és azóta nem dobott frissítést, gondoltam megnézem a Támogatás app-nál, ott dobott egy 3 hónappal ezelőttit. Nova 5T-megvettem, 9-es droiddal, jött rá frissítés, talán 2 is, utána már nem talált, tehát június végén nálam a 9-es droidot írta legfrissebbnek, nem is erőltettem a dolgot, később gondoltam, hogy megnézem a Támogatás app-nál és lám, ott talált 10-es droidos frissítést. Tegnap ugyanez volt, rendszerfrissítés nem talált a 212-esnél újabbat, Támogatás app-nál meg ott virított a 250-es frissítés.
-
bepken
veterán
válasz
hangyász2 #662 üzenetére
abszolút nem idegesít, nincs ilyenről szó
valójában nem értelmetlen, sőt. egyrészt maga a frissítés mérete is meglehetősen termetes, ha erre egyszerre szabadulna rá mindenki, csak probléma volna a szerverekkel, talán le is halna egy időre, aminek nincs értelme.
másrészt tömegesen végzett frissítéseknél sokkal nehezebb volna kordában tartani egy esetleges frissítési hibát (tudom, volt béta, de sosem lehet tudni) -
hangyász2
aktív tag
9 éves tapasztalat alapján én meg bátran állítom, hogy nagyjából random. Hasonló esélyede van a frissítőnek, a HiSuite-nak, de akár az erecoverynek is, mint a Támogatásnak. Nem egyszer volt, hogy utóbbi nem találta, a Hisuite meg igen. Felesleges is ezen polemizálni. Jön, amikor jön, nincs benne rendszer. Legalábbis olyan nem, amit kis számú mintán bárki biztosan ki tudna jelenteni.
-
blakey
titán
2 hete van ilyen telefonom, azóta 3 frissítés is volt, tegnap ment fel a legújabb. Valóban egy qrva jó telefon, főleg ha az ár-tudás viszonylatot nézzük.
Amúgy Huawei esetében a frissítések leginkább a "Támogatás" app-on belül a Frissítések alatt jobban működik, tehát míg a rendszer frissítése nem talál semmit addig az előbbi igen. -
bepken
veterán
na ahhoz képest, hogy a múltkor milyen gyorsan kaptam meg a .212-es verziót, ez a 10.1 nem igazán akar jönni
-
Lackooo84
nagyúr
-
cskamacska
addikt
válasz
bedibazsa #658 üzenetére
"de a nova nem szégyenkezhet, főleg az ár-érték arányát tekintve"
"Kár, hogy GMS szívás van mostanában."Semmiképp nem akarom poltopikba tolni a dolgot, de épp ezért ugrálnak most a kínaiak fején.
Már rég nem másológépek, nagyon sokat költenek K+F-re, rendkívül versenyképes készülékeket adnak ki nyomott, vagy legalábbis konkurencia alatti áron. Hálózatfejlesztés szintjén kb ugyanez a szituáció, Amerika konkrétan azzal kellett hogy szembenézzen, hogy ha most nem áll a kínaiak lábára, a 6. generációs hálózatot már csak a Huawei és haverjai építhették volna ki, mert addigra mindenkit letakarítanak a piacról.
2010-es egy szem ZTE Blade néptelefon után oda jutottunk 2019-re, hogy a telefonok minimum fele kínai, pár éven belül egy Samsung bukással és Apple gyengüléssel arrébb pedig ott tartanánk, hogy a POTUS privát telefonként választhatna egy marginális iPhone, meg 20 féle kínai telefon között.
Ha a Huaweit nem sikerül rövid úton kicsinálni, és a HMS-el a jég hátán is megélnek, akkor pedig még nagyobb a baj, mert még a Gugli is megszorongatódhat. A távolban pedig az Microsoft*, Intel, és egyéb amerikai óriás tech multik is szójalevesben végezhetik, az meg nagyjából egyenlő az amerikai világuralom végével.
*MS minimum 2010 környéke óta attól retteg hogy megeszi a mobil a desktopot. És ha ránézünk a Samsung DeX, vagy Huawei EMUI Desktop képességeire, nem kell sokat hozzátenni hogy a nagy átlagnak tökéletesen megfeleljen. Úgy hogy maga a MS is páros lábbal próbálja a fejlesztőket a Win32-ről lerugdalni, de ekkor meg miért ne léphetnének le Droidra, vagy eszközfüggetlen webes borzalomra ami EMUI Desktopon is jól futhat?
-
bedibazsa
senior tag
Én daily driverként egy iPhone XS-t használok, a nova 5t 1 hónapja GPS-ként szolgál és itthoni böngészésre stb, hogy ne nyírjam ki az aksit az XS-ben. Eddig is éreztem, hogy fluid a 10-es Android óta, de most felraktam a 10.1-es EMUI-t, és félelmetes, hogy mennyivel simábban, gördülékenyebben működik a Huawei, mint az iPhone.
XS is zseniális telefon (a kisebb mérete és a kijelző minősége miatt vettem azt), de a nova nem szégyenkezhet, főleg az ár-érték arányát tekintve. Nagyon jó kis telefon ez, mindig meglepődök rajta, mennyivel jobban bejön, mint az S10 jött be - semennyire. Kár, hogy GMS szívás van mostanában.
-
hangyász2
aktív tag
Szerintem hónap közepe van, jöhet a 10.1.🤓
-
bepken
veterán
válasz
Lackooo84 #648 üzenetére
csak megfontolásképpen írom.
a múltkor hosszabb útra használtam navit. szélvédőre cuppantós telefontartóm van. a főúton haladva direktbe a telefont érte a nap. amikor úgy egy óra múlva megálltam és kezembe fogtam a telefont, szinte égetett, olyan forró volt. én spec bele se merek gondolni, mi kapna a telefon, ha még super chargerrel is küldenéd neki a tápot ilyenkor
-
Lackooo84
nagyúr
Van valakinek autós Huawei Super Charge töltője? Mert ha arra rádugom, akkor csak Fast Charging-ot ír ki a telefon, a 2 villám ikonnal, ami elvileg a lassabb töltés mint a Super Charge. Nem értem...
-
Lackooo84
nagyúr
Hmm pedig megírtam priviben hogy töröld le....
Nekem már nincs ott, hogy ez nem jutott eszembe előbb, sok idegeskedéstől megkíméltem volna magamat... Akárhányszor lehúztam fentről, mondjuk zseblámpát akartam gyorsgombbal kapcsolni, mindig ez a szar jött be, már majdnem földhözb@sztam sokszor, de nem csak ezt, az előző Huawei-Honor telóim is...
-
bedibazsa
senior tag
Ja, hogy erre gondol mindenki.
Ez nekem is ott van, de fel sem tűnt, annyira nem érdekel. Nem is szoktam használni ezt a keresőt. Jobb lenne helyette egy gesztus, ami lehozza az állapotsávot, de erre a Microsoft launcher tökéletes.
Ps.: Nem zavar, hogy mutatja a szolgáltató nevét? Én kikapcsoltam és sokkal szellősebb a fenti rész.
-
Timeola
aktív tag
Örülök, hogy tetszett!
Amúgy erről beszélek és tényleg fogalmam sincs h lehetne eltüntetni.
-
hangyász2
aktív tag
10.1-ben ez lesz a Petal Search elvileg.
Hát igen, elég szexistára sikeredet.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Ok megvan.
Adb shell
pm uninstall -k --user 0 com.huawei.searchVagy multitoollal is le lehet gyalulni.
Ez a HiSearch fos volt.
-
Lackooo84
nagyúr
Ezt az ajánlások fost nem lehet valahogy kikapcsolni? Mert most már kezd idegesíteni ezen a szar 10-en, hogy mindig az jön be, amikor a gyorsgombokat akarom lehúzni...
-
glacious
addikt
válasz
Lackooo84 #627 üzenetére
A wifis dolog fontos, mert intézményben össze-vissza váltogatja az AP-ket és azt nem szeretem.
Amúgy buds+-om van, azzal nincs probléma, de már volt akinek segítenem kellett beállítani egy selecline tws-t és sehogy se működött sztereóban, csak az említett készüléken.
Havernak tegnap kölcsönadtam a novát, amíg a telója szervízben van, és már ma megkérdezte mennyiért adnám el neki
-
glacious
addikt
válasz
Lackooo84 #623 üzenetére
Hogy bekapcsolt wifi mellett nem lép fel automatikusan a mentett hálózatokra, hanem mindegyiknél külön lehessen állítani.
Ha több hangszóróval szeretnél hangosítani egy termet ad-hoc módon, arra jó. Vagy egy gagyi tws füles, ahol két külön eszközként működnek az oldalak.
-
glacious
addikt
válasz
hangyász2 #620 üzenetére
Én nova launchert használok huawei/honor és stock droid telókon pont emiatt.
A bridge módot megnézem, ha visszakapatam, mert eddig nem ilyen néven kerestem 😃
Ha be van kapcsolva a wifi, automatikusan felmászik a mentett hálózatokra. Ennek a választását nem találtam még meg, hogy ne tegye.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
glacious #619 üzenetére
Wifi hotspot és wifi híd van. Az SD nem EMUI. A redőny lehúzása simán megoldható, ha fontos (régen szerettem hátlapi ujjlenyomat-olvasóval). Nekem speciel van egy gesztusvezérlős appom, abba beletettem ezt is. A dual BT-t meg szerintem csak Nova 5T nem tudja, nem az EMUI. Wifi szelektív csatlakozást meg hirtelen nem tudom, mi.
-
-
hangyász2
aktív tag
Firmware Finderben látszik, szépen pofozgatják a 10.1-et. Van approved is még májusi. Remélhetőleg akkor hónap közepén meg is jön.
-
g@bo
nagyúr
urak
75 ropit megért a teló? nem túl nagy a jószág?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #609 üzenetére
Hát nem tudom, az ND nekem eléggé monokrómnak tűnik...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #607 üzenetére
Filter van.
-
Pinyo16689
senior tag
Sziasztok!
A Nova 5t kamera alkamzasaban van monochrome mód?
-
hangyász2
aktív tag
Tudom, hogy semmit nem jelent, de frissítések után kíváncsiságból meg szoktam mérni antutut, és most 403000 lett az enyém. Emlékeim szerint mikor megvettem, épp 400 alatt volt, utoljára pont 400 felett, eddig ez a legjobb.
Nagyon mindegy, lehet akár "hibahatáron" belül is, de érdekesség.
-
Lackooo84
nagyúr
Valaki tudja hanyas UE category-t tud ez a teló? Sehol nem találok róla infot... Annyit találtam, hogy a kirin 980 cat21-et tud...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valakinek már csak küllemre is nagyon ismerős a Nova 5T, az egészen biztosan nem az uniformizálódó mobildizájn trendek miatt van. Hanem mert ez a Honor 20.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ASUS 18W USB ADAPTER
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest