- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FattyDove
őstag
-
FattyDove
őstag
válasz
cskamacska #875 üzenetére
Tök vicces, hogy felhoztad ellenem azt amit én írtam korábban, úgy, hogy sosem volt ios-es készülékem, csak tisztán látom a dolgokat, majd benyögtél egy ilyet:
"Ja, hát erre szokták mondani hogy nehéz eset.
"
"BBOS 10-nél sem működött teljesen fényesen,"
Meg legális sem volt. Mondom ezt úgy, hogy szerettem a BB Z10-et. Csak a CityMapper hiánya miatt meg kellett válni tőle anno
-
FattyDove
őstag
Még mindig nem sikerült egy szót sem megértened. Semmi gond.
(#871) bepken: Te megkérdezted, hogy miért lesz XY szerint fos a harmony, én meg leírtam. Ennyi történt.
(#872) cskamacska:
"Windows Phone fanként azért elég súlyos megállapítás hogy a komplett EMUI / Magic UI droid disztribúció egy iOS klón, és aki ezt be nem látja, az minimum helikopter.
"
Ezt csak a hangok mondták a fejedben, mert én nem mondtam semmi ilyet.
Tényleg ilyen szinten funkcionális analfabéta mindenki? De most komolyan? Tényleg senki sem képes felfogni azt, amit olvas, csak write-only módban tolja? Esküszöm, már én érzem rosszul magam.. A sok elvakult, márkabuzi, funkcionális analfabéta ember miatt, már kritikát sem lehet megfogalmazni egy gyártó ellen úgy, hogy történetesen nekem is 5T-van.
-
FattyDove
őstag
Valahogy úgy érzem, hogy az égvilágom semmit sem sikerült értelmezned a leírtakból, csak elkezdtél valamit random írni.
-
FattyDove
őstag
Hát az EMUI az nem más, mint egy ios koppintás. Ne állítsuk már úgy be, mintha valami húde világmegváltó felület lenne, meg olyan marha nehéz lett volna összehozni.
Ha már most sincs nagyjából semmi sem HMS-re (hivatalosan), akkor majd egy teljesen új rendszerre lesz mi? Nem véletlen bukik meg sorra az összes ilyen próbálkozás. Lásd Windows Phone. Mondom ezt úgy, hogy szerintem annál jobb mobilos rendszer a világon nem volt.
-
FattyDove
őstag
Azzal lehet valamit kezdeni, hogy a fényképeken a piros ne legyen ennyire természetellenesen piros?
-
FattyDove
őstag
Csak szerintem lett erezhetoen porgosebb a rendszer?
-
FattyDove
őstag
Köszi köszi
-
FattyDove
őstag
Beléptem én is a Nova 5T táborba. Melyik a jelenlegi legutolsó verzió?
-
FattyDove
őstag
Honnan lenne érdemes olyan tokot rendelni, ami jó minőségű, fekete, lehetőleg matt és a kamerán egy picit túlnyúlik, hogy ne karcolódjon.
Itt is Nillkin lesz a befutó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Spórolós topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bittorrent topik
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest