- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Lackooo84 #1539 üzenetére
nekem rendszeresen ugrott fel tömegközlekedésen vagy épp idegen lépcsőházban valami olyasmi, hogy "a közelben elérhető Chromecast eszköz"
nem nyomtál rá véletlenül engedélyezést egy ilyenre? (fogalmam nincs, hogyan működik, sosem használtam)
azt hiszem, ezt kell kikapcsolni amúgy
lehet, hogy totál irreleváns... csak hirtelen ez az esetem jutott eszembe róla.
-
bsh
addikt
válasz
Lackooo84 #1537 üzenetére
ha már app frissítés meg mehülyülés, megkérdezem itt is, hátha telefon specifikus.
a googple play úgy van beállítva, hogy wifin keresztül automatikusan töltse le és frissítse az alkalmazásokat. viszont újabban nem teszi ezt (asszem régebben működött). kábé heti 1x ránézek manuálisan a play-re és ott sorakoznak a frissítések, keresi és megtalálja őket, de nem tölti és telepíti magától, nekem kell kézzel ráfrissíteni. ez mitől lehet vajon? -
bepken
veterán
válasz
Lackooo84 #1522 üzenetére
azt nem kérdeztem, hogy mi a pesti cég neve, de itt debrecenben a márkaszerviz megszűnt, ez tuti.
sőt, elvileg a korábbi kedvezmény aksicsere is megszűnt (7.900 HUF volt, ha jól emlékszem) - 14.900 HUF lett volna gari nélkül, de így inkább megvárom, amíg tényleg indokolt is lesz a csere
-
bepken
veterán
válasz
Lackooo84 #1483 üzenetére
az még alapvetően nem zárná ki, úgy emlékszem, az Mi A1 telómban is alapból volt AOD kapcsolási lehetőség (mármint mókolás nélkül is), persze nyilván sose kapcsoltam be
ami meg a huaweicentralt illeti....szerintem az egyik leggyökerebb "híroldal", amit csak a weben találhat az ember, de ez más kérdés
@bohoc71! elég keményen szopacs lenne sajátmagad számára, ha bekapcsolnád ezt a funkciót IPS kijelzővel. hidd el, hogy jól van ez így, hogy nincs
-
-
bepken
veterán
válasz
Lackooo84 #1420 üzenetére
fontos, hogy ezt szervizben még nem érdeklődtem meg és vészmadárkodni sem akarok.... de arról érdemes tudni, hogy a kibővített jótállás résznél a régiónál nem szerepel Magyarország
remélem én is persze, hogy ettől függetlenül érvényes rá (meg ugye eleve miért reklámozták volna, ha nem lenne érvényes nálunk)
-
bsh
addikt
válasz
Lackooo84 #1360 üzenetére
azt csináltam. cancel és újra. 32-ről folytatta. nem tudom mennyi idő volt, mert itt hagytam és elmentem a piacra.
a huawei meg láthatóan baszik mindenre, van más huawei termékem is amik bugosak, meg a szoftvereik is, és évek óta basznak megcsinálni, hiába jelentik be a felhasználók. -
bepken
veterán
válasz
Lackooo84 #1335 üzenetére
csak egy hülye kérdés....de másik gépen nincs esetleg lehetőséget megpróbálni HiSuite segítségével a frissítést? (nem állítom, hogy a gépeddel van gond, de nálam is volt már nem egyszer hasonló szopás még régebbi készülékkel...aztán egy másik gépen meg probléma nélkül sikerült megcsinálni)
-
-
-
válasz
Lackooo84 #1298 üzenetére
Egyszer volt egy +3honapos garihosszabbitasos promo. Lehet azert nem vagyok ra jogosult. Mondjuk q huawei lehetne annyira jofej, h akkor azt irja le, ha meg sosem hasznaltal fel ilyent akkor kapja az ember. De tegnap mikor rqnyomtam rogton irta, h nem vagyok ra jogosult, megis megadta a+fel evet Kezd egyre nagyobb melyrepulesbe esni a huawei.....
-
válasz
Lackooo84 #1293 üzenetére
Támogatásban tegnap én is behúztam a +fél évet. Érdekes, h rányomtam a kuponra és azt írta h ez a készülék nem jogosult a 6 hónap garanciakiterjesztésre, de mikor megnéztem a garanciaidőt nár nem 2022 március volt hanem 2022 szeptember. Valami nem jerek huawei-éknél...
Most reggel is megnéztem ugyanez a helyzet, nem jogosult, de mégis ki van tolva...
-
F.Gábor
csendes tag
válasz
Lackooo84 #1268 üzenetére
Tegnap kivettem a telefont a tokból, hogy akkor viszem a szervizbe (akku gyors merülés). Akkor láttam meg, hogy a telefon hátlapja szétnyílt... nyilván az akksi púposodhatott fel (1,5 éves készülék). Ahogy írtad is, ez nem jellemző erre a telefonra, sajnos nálam előjött. Amúgy csatlakozva néhány előttem szólóhoz, nagyon nagyon jó készülék. Remélem akku csere után is ez marad a véleményem
-
blakey
titán
válasz
Lackooo84 #1281 üzenetére
Csináltam gyári visszaállítást, ha leírod, hogy pontosan mit próbáljak ki akkor megnézem. Eddig nem találkoztam internet problémával vagy videólejátszási problémával.
Egyébként nézegettem én is, hogy mi az utolsó firmware és valóban a 143-as végű a legfrissebb. A 165-ös végűt csak más készülékekre láttam. -
F.Gábor
csendes tag
-
bepken
veterán
válasz
Lackooo84 #1255 üzenetére
Huawei készülékkel még nincs tapasztalatom, de más márkánál én is próbálkoztam ilyesmivel....1 hét után visszaküldték azzal, hogy az akku életkorával arányosan csökkent a kapacitás, kvázi nem tapasztalták a hibát. pár nap múlva meg le is járt a gari
bár az a készülék nagyjából minden téren mellényúlás volt, szóval simán lehet, hogy ez a tróger hozzáállás sem jellemző más márkára
(egyébként egy Lumia készülék volt)
-
baly81
aktív tag
válasz
Lackooo84 #1188 üzenetére
Bár nekem a tesója van (Honor 20), de az ugyan az...
Nálam stabil a rendszer.
Korábban egyszer csinált olyat, hogy dobálta a WiFit (netet) és a VoWiFi is szakadozott. Mivel az asszonyé is (ugyan ez széria) szintúgy csinálta, azt gondoltam a DIGI optikáján van valami gixer. Amúgy én is b#szakodtam a routerrel, telefonnal, de a 2. nap alatt magától meggyógyult. Gondolom addigra helyreállították a hálózatot.Tudom, ettől eltérő a problémád...
Nem telepítettél fel valami új programot és az okozza a hibát?
A WiF kapcsolatot próbáltad törölni, majd újra beállítani? -
-
blakey
titán
válasz
Lackooo84 #1147 üzenetére
Majd megnézem a 160Mhz-et. 100-as csatornán a legjobb a lefedettség és a sebesség de sok eszközöm nem látja, 160Mhz-et szintén 1-2 eszköz nem szerette így én is a 44-esen vagyok de 80MHz-en. Ha senki nem dolgozik meg nem néz semmit akkor kipróbálom a 160MHz-et, de ennek nem így kéne működnie viszont egy próbát megér. Más ötletem nincs.
-
blakey
titán
válasz
Lackooo84 #1145 üzenetére
Enyém is AX-es, de a telefon csak AC-s.
Itt nem számít, hogy AX-en mire képes a router, AC-n mire képes az számít és mint írtam AC-n nekem működik az 1700Mbps, tehát ha a telefonom legalább 866Mbps-re lenne képes akkor menne, de csak 433Mbps-re képes. ezt szeretném kideríteni, hogy miből adódik az eltérés, tehát a te telefonod miért tud 2X annyit.
-
blakey
titán
válasz
Lackooo84 #1143 üzenetére
Akkor lehet, hogy többféle verzió lesz, enyém 433Mbps.
Számítógép, egyéb eszköz simán csatlakozik AC-n 1300-1700Mbps-el ezért nem értem, hogy a tiéd mitől több.
Hogy honnan veszem? Egyrészt ritka a 4x4MIMO-s telefon, nem is tudom, hogy van-e olyan a piacon, AC-n 866Mbps esetleg 1300Mbps a maximum, AX-en nyilván ennél jóval komolyabb sebesség érhető el és ha már AX akkor oda elég a 2x2MIMO is ebből kifolyólag AC-n 866Mbps érhető el. 100e ft-ért nem adnak 1,733Mbps képes telefon, ebből következtetem azt, hogy a nova 5T nem tudja a maxot, nem látom sehol büskén hírdetve, hogy AC 1733Mbps, mert ez azért nagyot ütne. A soC-ról tudom, hogy elég erős sokmindenhez de a maga a telefon tudtommal nem hozza ki a maximumot, mert akkor nem 100e lenne az ára. -
blakey
titán
válasz
Lackooo84 #1135 üzenetére
Olvasom a Xiaomi router topikban, hogy a nova 5T-d 866Mbps linksebességre képes, azt kérdezném, hogy milyen beállítás mellett? Mert volt néhány routerem az elmúlt fél évben, mindegyik minimum 2x2-es és mindegyiknél csak 433Mbps-re volt képes a telefon. Más eszközök amik 866Mbps vagy 1300Mbps-re képesek azok mind rendben működnek. Ha a 160MHz mellett érhető el akkor értem, mert én azt jelenleg nem kapcsolom be. esetleg több verzió van a nova 5T-ből?
-
cskamacska
addikt
válasz
Lackooo84 #975 üzenetére
"na ez is mekkora bs"
Kendék amúgy kő alatt laknak?
Ha az EMUI11 marad GMS+HMS duál vonalon csak HMS helyett, de visszaportolnak Droid 11-es funkciókat, és továbbra is kapja a 10-es biztonsági frissítéseit még minimum egy évig, az messzemenőkig a best case forgatőkönyv jelen Trumpista helyzetben.
A "rendes" Honor 20 esetleg jobb helyzetben van, most hogy már jogilag nem lesz a csúnyagonosz Hüvely része, az _talán_ már kaphat GMS-es droid 11-et hivatalosan is. Csak itt már ketyeg a support bomba, meddig foglalkoznak még vele(pl View 20 kínai változata épp a napokban lesz 2 éves), és lesz-e tényleges Huawei palettától való szétvétele a Kirin 980 majd 990-es generációnak frissítések terén, ami nyilván plusz költséget jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest