- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Hát galériából elindulnak e a videó lejátszások. Akár saját, akár letöltött videók. Mert nálunk sokaknál az van, hogy megnyitjuk a videót, ott van a lejátszó nyíl, de rányomva nem történik semmi, mintha csak egy fotó lenne. Fájlkezelőből lehet lejátszani csak a videókat. Valamint ha a legfrissebb Hisuite-re dugod a telót, akkor az update gombra nyomva kiírja e azt a hibaüzentet, h nincs internet kapcsolat. Mert nálam ezt csinálja. Ha a Honor 8-at dugom rá, akkor nincs ez a hibaüzenet.
-
Lackooo84
nagyúr
A hiba nálad lesz, én rányomok és jön rendesen. De feltöltöttem mediafire-re, ha valakinek az nem menne innen le lehet tölteni.
-
bepken
veterán
szerintem az emberek 90%-ának maximálisan megfelel egy ilyen fülhallgató
(nekem ugyen SoundPeats van nem QCY, de kb egy kategória)
megbízható a BT kapcsolat, nem szakadozik, minimális (de tényleg nagyon minimális) csúszás van csupán videóknál néha, rohadt gyorsan csatlakozik a telefonhoz, nagyon hosszú ideig bírja az aksi, és szerintem rohadt jó hangja van! -
hangyász2
aktív tag
9 éves tapasztalat alapján én meg bátran állítom, hogy nagyjából random. Hasonló esélyede van a frissítőnek, a HiSuite-nak, de akár az erecoverynek is, mint a Támogatásnak. Nem egyszer volt, hogy utóbbi nem találta, a Hisuite meg igen. Felesleges is ezen polemizálni. Jön, amikor jön, nincs benne rendszer. Legalábbis olyan nem, amit kis számú mintán bárki biztosan ki tudna jelenteni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valakinek már csak küllemre is nagyon ismerős a Nova 5T, az egészen biztosan nem az uniformizálódó mobildizájn trendek miatt van. Hanem mert ez a Honor 20.
- Nintendo Switch 2
- Spotify
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest