- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
norberto9
aktív tag
Akkor a Nova 5T-re is lesz EMUI 10.1...???
-
norberto9
aktív tag
Sziasztok.A magyar telekom a Deutsche Telekom-hoz tartozik?Már csak a frissítés miatt kérdezem...
-
bepken
veterán
és tényleg el lett cseszve a modell hivatkozás....már látom, hogy nincs egy normális Huawei portál az egész interneten
(nyilván csak fel lett cserélve a két modellszám, ha megnézed, mindkettő szerepel a listában. ráadásul szolgáltatónként ugyanazzal a dátummal, szóval ez alapján nem lesz különbség a két modell között)
-
bepken
veterán
aki esetleg rá van izgulva a frissítésre: EMUI 10.1 rollout plan for Europe
-
Bibby
addikt
Nem is tartalomátküldés miatt érdekes a kábel, hanem ha egész jól használható az asztali mód, akkor lehet vele csinálni kis asztali konfigot, böngészésre pl meg videónézésre.
Csak nem tudom hogy a nova 5t-ben konkrétan le van e butítva esetleg, vagy pont olyan mint a csúcsmodellekben. -
bepken
veterán
-
Bibby
addikt
Nekem újdonság volt, hogy ebben is van "asztali" mód mint a samsungokban.
Viszont ha wireless a tévére küldöm, akkor például youtube videót csak 480p-ben enged lejátszani. Kábellel ez jobb lehet, vagy le van butítva esetleg? -
bepken
veterán
válasz
hangyász2 #479 üzenetére
előzőben hülyeséget írtam, bőven nem elsők között kapta meg a betat, de megkapta
ahogy én olvastam, megerősítve valóban nincs, de én nem látok rá okot, hogy miért ne kapná meg, szóval no para
az már más kérdés, hogy egy youtuber arc, aki folyamatosan töltögeti fel a különböző frissítésekről a kis videóbeszámolóját, gyakorlatilag semmi nagy újdonságról nem tudott beszámolni a beta frissítés után, mivel a zöme nincs engedélyezve a készüléken és/vagy nem érhető el és/vagy Huawei TV/laptop/stb kell hozzá.
szóval továbbra is azt mondom, felesleges remegve várni a frissítést....persze az emberfia úgy működik, hogy mindenből a legújabb kell neki, legnagyobb, frissebb számot akarja látni a lelki nyugalma érdekében
-
Soockit
aktív tag
Sziasztok, ti tudjátok futtatni a Nike Training app-ot a telefonon? Elindul?
-
Koviisti
csendes tag
Kedves csoporttagok!
Kineztem a Turbado-nál, ott 92e Ft. A kamera fokusz javult azóta???Tapasztalatokat írnátok, ill legujabb frissítések segítettek-e ez ugyben? Ill. ugy láttam valahol adnak gyari tokot a dobozba, akkor nalunk ilyen nincs
-
Cunaja
addikt
-
hangyász2
aktív tag
Nem kapott szerintem bétát, ahogy a Huawei által kiadott hivatalos frissítési listában sincs.
(Ne az oldalt nézzétek ezt dobta elsőre a gugli, mindenhol ez volt a Huawei hivatalos listája)
Én örülnék a legjobban, ha kapna. Emlékeim szerint a a Nova 5 széria kapott bétát, de már akkor se volt benne ugyanígy. Mintha én írtam volna ide is. Csak tévedésnek gondoltam.
Update, meg is lett a hozzászólásom.
[link]
És akkor is tévedtem, mert Honor 20-ra sem erősítették meg, csak Honor 20S-re. Ezért baj, hogy nem lehet már követni ezeket az elnevezéseket, pedig én még igyekszem is.És persze ettől még akár kaphat is, de még nincs megerősítve.
-
norberto9
aktív tag
Sziasztok. A Nova 5T-re lesz EMUI 10.1 frissítés...???
-
hangyász2
aktív tag
Azt észrevettétek, hogy a Google Play-rendszerfrissítés májusira változott?
Nem maga a ROM. -
bepken
veterán
válasz
Amerigo57 #468 üzenetére
nálam szinte az ujjam "leheletétől" is feléled a telefon, mintha gondolatolvasó volna. ráadásul mondhatni azonnal felold, nincs semmi gondolkodás.
nem lehet, hogy nem jól vitted fel az ujjlenyomatodat? mármint hogy abból a szögből pont nem tudja felismerni, ahogy legtöbbször az érzékelőhöz nyulsz. én is azt tudnám javasolni, hogy próbáld törölni az ujjlenyomatot és add hozzá újra.
-
Amerigo57
őstag
Nálam az ujjlenyomat-olvasó , nagyon nehézkesen működik.
-
DanielVon
csendes tag
válasz
cskamacska #457 üzenetére
Igen, a Samsung nálam emiatt már évekkel ezelőtt kiesett, hisz nevetséges üzemidőket produkál, nameg ezek az ívelt kijelzők...ahhoz aztan tenyleg military grade tok kell. Szamomra is meglepő, hogy mennyore gyorsan meg lehet szokni ezeket a tepsi telefonokat. De a view 20 eseteben az is nagyon sokat szamit, hogy amennyivel nagyobb a kijelző, annyival jobban eltüntették a kávákat. Erzetre olyan, montha egy 100% kijelzőt tartanal a kezedbe.
Na meglatjuk mi lesz a helyettes, Mate 20 pro nagyon tetszik. Hasonloan erős akksi, es meseszep kijelző. Bar ah iveltseggel itt sem vagyok kibékülve, nameg a uveg ala rejtett ujjlenyomatolvasoval sem. Nem erzem, hogy itt meg egy jo megoldás született volna. De nem kizárt az Iohone Xr sem. Meglátjuk. 😉
-
Bibby
addikt
Nem tudom ez telefon specifikus probléma vagy sem.
Viber videohívást használ valaki?
Az én képem, meg a hívott fél képe is olyan mintha bele lenne zoomolva. Nem azt látom amit ő a saját kis képén, és belőlem is sokkal kevesebb látszik. Baromi idegesítő. KÉparány állítási lehetőség meg nincs. -
kniisa
csendes tag
Régebbi hozzászólásokban olvastam a hátsó kamera fókuszálási problémát. Erről tudnának tulajok nyilatkozni?
-
norberto9
aktív tag
Sziasztok!Nem pont ebbe a topicra vonatkozik a kérdésem,de a tablet topicba nem válaszol senki.Honnan tudok plussz témákat letölteni a gyáriakon kívűl huawei tabletre???
-
cskamacska
addikt
válasz
DanielVon #451 üzenetére
Kijelző kb ugyanaz, kb ugyanakkora fényerővel. Sajnos lehetne jobb is.
Akkumulátor View20-nál mindenképp jobb, elvileg 10%-al sem nagyobb az 5T-hez képest, de érzésre tovább bírja.
Kamera szerintem nem jobb az 5T-nél. Auto és AI vagy elkapja és szép képet csinál, vagy mindenféle módon huzigálja a fényerőt, vonalélességet, és a zajszűrést. Az Ultra Tiszta mód 48 megapixelen viszont mindenképp jó képeket csinál mindkét telefonon.Nálam is felmerült hogy a View20-at el lehetne cserélni a Nova 5T-re, engem a tepsisége zavar nagyon
, és első pár fogásra kisebbnek tűnt a Nova. De gyakorlatban egyáltalán nem kisebb, egymásra rakva a kettőt is alig van különbség, másban meg nem jobb semmivel.
Nem is tudom mit gondoltam hogy a Galaxy A70 lett volna az alternatíva(pedig fogtam a boltban), azt biztosan elcseréltem volna bármire pár hét után. Még rá egy gumibugyi, és teljesen használhatatlanul óriási lett volna számomra.
Na erre fel a View30 is pont akkora lapát lett mint az A70.
Galaxy S10e, na, AZ kisebb
, és a kijelző is láthatóan jobb. Csak annak meg az akku ideje hozza a View20 jó felét a csoda Exynossal...
-
tigipuf
senior tag
-
bepken
veterán
válasz
DanielVon #454 üzenetére
kijelzőt még igazi napsütésben nem sikerült kipróbálni, de szerintem simán vállalható a fényerő (persze ez attól is függ, hogy ki milyen készülékről jött) - mellékesen jegyzem meg, hogy bár IPS a panel, de abból szerintem valami fantasztikus verziót sikerült beletenni, mert tényleg nehéz első kézbevételt követően észrevenni rajta.
az aksi teljesítményre se nagyon lehet panasz, ha nem egésznap játszik, fotóz, navigál a telefonnal. én napi 8 órában folymatosan telefonálok róla (homeoffice), majd délután/este böngészés és kis játék is megvan. volt már, hogy másnap 48%-os töltöttséggel is neki mertem futni egy következő munkanapnak, és azt is kibírta simán. (bár akkor nyilván már este nem volt játék, hanem kapta a kaját
)
más oldaláról még nem nagyon sikerült sajnos tesztelni az aksit, talán egyszer sikerült hosszabb ideig tesztelgetni a kamerát - olyan 2 órát fotózgattam és videóztam - de akkor sem tapasztaltam indokolatlan merülést. a készenléti ideje meg ugyancsak zseniális, pedig én mégcsak le sem korlátozok semmit, ami létezik, minden be van rajta kapcsolva, semmi akku-kímélő vagy ilyesmi... (gondolom, azzal még jobb lenne) -
96024
csendes tag
válasz
DanielVon #451 üzenetére
Heló!
Igen, nem túl magas a max fényerő. Napsütésben alig látható, takargatni kell.
Az aksija sem az a fajta, amit sose lehet lemeríteni, aktív használat mellett (2 sim, Bluetooth, GPS bekapcsolva, wifi kikapcsolva, 1 óra elefonálás, 5 óra SOT) estig azért kibírja, de ha lefekvés előtt néznék még valamit rajta, akkor előtte toltőre kell rakni. -
DanielVon
csendes tag
Sziasztok. Ős Honoros vagyok, más blogokban elég sokat irtam ilyen olyan készülék tapasztalatokról.
Most a ti segítségeteket szeretnem kérni.
Rövid bevezető.
Nemrég ripityára törtem Honor 10-em, tisztességesen kiszolgálta az idejét, nem fajt a.szivem erte. Csereltem nagy hirtelenjében egy Honor View 20-ra, brutál nagy, de kb 5 perc volt hozza szokni. A választasban nagyon nagyon nagy szerepe volt annak, hogy ebben van tisztességes ujjlenyomat olvasó. Nameg, hogy gondolkodni sem kell az üzemidon, egyszerűen csak leveszem toltorol es hasznalom amig csak akarom, majd ha epp arra jarok ujra toltore rakom. Fel sem merül, hogy gondolkodni kell azon, hogy kibirja e 35 %kal, ha ugy indulok el itthonról.kétnagy hatranya van. Az egyik, hogy eldugul a beszedhangszoro, igy mondjuk havonta kis kefevel ki kell dörzsöljük. De ez sem nagy cucc, viszont a kijelző fényerő, na az kritikán aluli. En nem szeretek ebbe a kijelző temaba bele szolni, higy most moled amoled tft akarmi, mert eddig kukacosdokad tartottam, es az osszes eddigo Huawei es honorom LCD volt. Ennél viszont nagyon gáz, hogy erősebb fényben kis kezemmel kell arnyekolnom, hogy lassak valamit. Ezzel nem akarok senkit megsérteni, biztos sokak úgy vannak vele, hogy ugyan az ő telefonjukat le ne ugassa más. Ez normalis is. Ezt is összetörtem 😀 most ilyen szeriam van.
Gondolkodom a Nova 5t-n de ahogy latom ennek pont annyira gyenge fényerejű kijelzője van, ami azért elég elrettentő. Viszont amennyivel kisebb a kijelzője, annyival kisebb az akksija is, szoval gondolom üzemidoben nincs gond.
Anogy latom a View 20, Honor 20, Nova 5 kb ugyanaz
Talán ennek jobb a kameraj mint a View 20nak.Kijelző ügyileg mit tudtok mondani?
Thx -
hangyász2
aktív tag
Fogalmam sincs, de ha "csak" szoftveres támogatás, az is érthető. Valamiért csak feleannyiba kerül ez.
Pl. nekem volt a legelső Novám is. Snapi 625-tel, ami tudta Galileót, de Huawei sosem adott rá ki támogatást. Vagy iPhone 8-ban és az új SE-ben ugyanaz a kamera, mégis utóbbi sokkal jobb képeket lő, mert kapott néhány új szoftveres okosságot.
-
Bibby
addikt
Egyébként a telefon támogatja a 40 wattos supercharge-ot? Nem találtam róla infót.
Elvileg a honor 20 igen, meg a p30-ak is, és ugyanez a chipset. -
bepken
veterán
na végre megjött a Nilkin Frosted Shield
azt kell mondjam, elég jó minőségű tok (bár nem is a legolcsóbb, azt tegyük hozzá) - még kicsit furcsa, hogy vastagabb lett a készülék, de így már nyugodt vagyok
kivágások tökéletesek, telefon nem nyekeg benne, csúszni nem csúszik, kamerát pedig egy perem védi
-
Feco74
csendes tag
Sziasztok.
Az miért van hogy csak a gyári kábelnél van szupergyors töltés? Eleve speciális kábel kellene az ilyenhez vagy számít pl a kábel hossza?
Vettem még kábeleket és ezeknél "csak" normál töltést mutat, ami nem gond, csak szereznék még be egy hosszabb olyat is, amivel lehetséges a gyorsabb töltés (amennyiben létezik)
Amúgy elég ha műszakilag megmagyarázzátok...
Köszönöm -
norberto9
aktív tag
Sziasztok.A gesztus vezérlést hol találom a menüben...????
-
bedibazsa
senior tag
válasz
ANDROID??? #431 üzenetére
Ha más használná, tuti írta volna.
Nekem egy tok van rajta, ami magasabb, mint a kamera. Ha így is betörik, rohadjon meg, használati tárgy. Tizenév alatt nem volt ilyen problémám, elég nagy érvágás a kijelzőn is az üveg.
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #426 üzenetére
RicsiSuly: Köszi!
Más valaki? Azon kívül, hogy van és hogy "nem jó" "jó" ????
-
RicsiSuly
aktív tag
válasz
ANDROID??? #426 üzenetére
Kamerára üveget raktam. A vakunál ki van vágva, de esti fotozásnál fátyolos lesz a üveg miatt.
-
ANDROID???
addikt
Sziasztok!
Akinek van tapasztalata hátsó fóliával és kamera fóliával, kérem ossza meg velem. Köszi! -
bepken
veterán
tudtok olyan USB-C >> jack átalakítóról, amivel headsetet is lehet használni? (tehát 4 pólusú csatlakozót is felismer és működik a mikrofon)
-
bedibazsa
senior tag
Wow, kipróbáltam én is, és bekapcsol, ha töltőre dugom kikapcsolt állapotban. Fura, mert eddig egy Androidos telefonom sem csinálta ezt, csak az iPhone. Mindenesetre nem zavar, még életemben nem töltöttem kikapcsolt állapotban telefont, mióta létezik gyorstöltő.
-
bohoc71
aktív tag
Valamit újithattak rendszerszinten is,mert eddig a nova launcher a kétkoppos lezárás ujjlenyomatos feloldást nem tudta,most meg már lehet.
-
hangyász2
aktív tag
Figyelj, erre is válaszoltam már, légy szíves, értsd már meg, komolyan.
Nekem akkor épp töltőn volt. Egyszerűen nem gondolhattam, hogy van jelentősége, hogy előbb kapcsolom ki és utána veszem le, vagy fordítva. Ha hivatalos tesztelő volnék, és nem egy kérdésre válaszoltam volna, akkor biztos lenne még pár száz variácios lehetőség különböző változókkal.
-
hangyász2
aktív tag
Kipróbáltam megint.
1 Töltőre teszed a bekapcsolt telefont.
2. Kikapcsolod.
3. Kihúzod.
4. Visszadugod.Közben már feltöltött, és nálam egy kör közepén egy 100-as van. Ennyi. Ha újra kihúzom és vissza, akkor már bekapcsol.
Remélem, más is meg tudja majd erősíteni. Már akit ez érdekel egyáltalán.
Sokszor nem írnak bele semmit a changelogba, éppen csinálhatták is volna. Szóval megint a gondolattal vitatkozol, mármint az enyémmel, mert senki nem állította, hogy megcsinálták. Csak megfordult a fejemben, mikor nálam nem volt rossz.
Úgy nehéz fórumozni, hogy te valójában magadnak írsz. -
-
Cunaja
addikt
válasz
hangyász2 #414 üzenetére
Na, ezt is kipróbáltam és bekapcsol.
Szóval a te telefonod tökéletes, Bubus és a kolléga telefonja ugyanúgy rossz mint az enyém.
Verzió 1.
Telót kikapcsolod, bedugod akárhová, legyen ez akár PC, vagy 220V, akkor bekapcsol.
Ezután kikapcsolod és kikapcsolva marad.
Verzió 2. Bekapcsolva bedugod és kikapcsolod, akkor kikapcsolva marad.
Mindkét verziónál, kikapcsolt telefonnál kihúzod a kábelt és bedugod újra a kikapcsolt telefonba, akkor bekapcsol.
"majd utána kihúzod a kábelt (értelemszerűen kikapcsolt készüléknél), és utána töltőre teszed, nem fog bekapcsolni. " Bekapcsol!!!
Gondolom így már érthető.Normális működésnél csak a töltésvezérlésnek kellene elindulni, de nem a teljes hardvernek.
Ez lehet szoftver hiba, de akár hardver hiba is. Mivel csak nálad jó, ezért a tiéd az tökéletes termék, a miénk selejt.
A 200-as frissítésnél meg gyorsították a fájlrendszert is, de a töltés hibával nem foglalkoztak.
Egy biztonsági frissítés, aminél a csak a biztonságot frissítik, nem fél GB.
Számomra, nagyon idegesítő tényező, hogy amikor kikapcsolom a telefont, mert nem akarom bekapcsolva tartani és feldugom töltőre, bekapcsol.Bibby:
Kedves tőled, hogy hozzászóltál.
-
Bibby
addikt
Úristen, komolyan, idáig jutunk, hogy bíróságot kell emlegetni, meg megvédeni embereket?
Akinek ennyitől ki vannak az idegei az kapcsolja ki az internetet szerintem, mert nem neki való.
Anyu, az internetes teljesen ismeretlen senki belegázolt a lelkembe!Elképzelem a pert: bíró úr, engem említett hangyász2 OKOSKÁNAK nevezett, érti? Azonnali kötél általi 10 évet kérek neki.
Felnőtt (?) emberek...
-
hangyász2
aktív tag
Leteszteltem, és a "teszt" eredményét írtam le.
Próbáljátok ki. Leírom harmadszor is, hátha. Ha kábelen (töltő, PC) van a telefon, és úgy kapcsolod ki, majd utána kihúzod a kábelt (értelemszerűen kikapcsolt készüléknél), és utána töltőre teszed, nem fog bekapcsolni. Egyszer. Ezt csináltam, ezt írtam le. Valóban ez a kivétel, de azért erre nem lehet rájönni. A 200-as frissítésre gondoltam, hogy javították.
A másik topikban meg egy hibás SIM miatt a probléma felkutatása helyett Szemesi69 belehajszolta a kollégát egy felesleges FR-be. Egyébként elég sanszos volt előre is, mert azt a telefont tök újként frissítették. Csak egy estét kellett volna várni. Ahogy másodikra végül hallgatott rám a tulaj, és kivette éjjelre a sim-et. És ennyi.
-
bubus66
nagyúr
válasz
hangyász2 #409 üzenetére
Szia! Tisztelt hangyász2 úr!
Nem akartam beleszólni, de olvastam a P30 topikba is emlegetted a nevemet. Ott volt egy felvetésed meg válaszoltad, mert arra én is kíváncsi lennék?
Nagy ritkán szólunk hozzá bármelyik topikhoz, pont az ilyen viták miatt, és azért mert nem tudjuk tesztelni az esetleges hibát, és olyat nem adunk ki a kezünk közül amivel még nagyobb kárt tudnánk okozni.
A Cunaja nem "okoska" mindegyikünknél (értelemszerűen tőlem is, Szemesi69-től is és sorolhatnám) nagyobb tudással rendelkezik, és egyikünk se szeretné, ha a Porterocka sorsára jutna vagy is olyan döntést, hozna, hogy törli magát a fórumról.
Én és mindegyikünk elismeri, hogy akarsz segíteni csak kicsit más stílusban és más hozzáállással.
Csak egy jó tanács nem kötelező megfogadni, mielőtt valakinek segítséget, és valamit leírsz és az olyan, hogy tesztelhető teszteld le előtte, és úgy így meg.
Hidd el a Cunaja a Szemesi69, vagy bubus66 vagy bárki elfogadja amit mondasz csak kicsit más stílusban, és hidd el, hogy sokkal jobb lesz a topik hangulata is..
Köszönöm, hogy elolvastad és remélem nem találod sértőnek.
-
-
Cunaja
addikt
válasz
hangyász2 #409 üzenetére
Figyelj, vegyél már vissza az arcodból, mert borzasztóan unalmas vagy minden fórumon.
Engem te ne sértegessél, mert könnyen a bíróságon találod magad. Senkinek nem tűröm el, hogy sértegessen. Kikérem az adataidat és feljelentelek.
Az első soraid becsületsértő számomra.
Amúgy meg olvasd már el mit írtam a töltésről. Ha nem tudod értelmezni az írásokat, akkor ne is szólj semmit. -
hangyász2
aktív tag
Na figyelj, nagyon okoska. Írtam, hogy korábban még nem próbáltam. Ezért a kedvéért teszteltem. Pont töltőn volt. Simán kikapcsoltam. Majd kihúztam, és visszadugtam. És elmondom, mi történt, mert nincs nálam másik teló. Szépen megjelent a százalék. És körben a fény körbeért, és vissza. És szépen tölti kikapcsolva.
Igaz, ha nem így kapcsolom ki, nem jó, de én ezt nem tudhattam, mert fene se gondolja, számít az, hogyan lett kikapcsolva. Te se, mert akkor írtad volna.És ezt is csak egyszer lehet eljátszani, másodikra már bekapcsol.
-
jeni
félisten
ez szoftver hiba, ha töltés alatt ki lehet kapcsolnia mobilt és továbbra is tölti,akkor minden további nélkül meg lehetne oldani a gyártó részéről,hogy úgy írják meg a szoftvert,hogy töltőre csatlakoztatva ne indítsa el a telót.
ezután kikapcsolt állapotban van valamiféle töltés jelzés a kijelzőn? -
Cunaja
addikt
válasz
hangyász2 #406 üzenetére
Szia!
Az az érdekes, hogy nálad mindig minden oké!
Töltés!
Láthatóan bekapcsol. Igaz ha már töltés közben kikapcsolod, akkor tölt kikapcsolva is.
Viszont ha kikapcsolt állapotban bedugod a töltőbe, nem úgy működik, mint egy normális jelenség, mert nem csak a töltést indítja, hanem a telefont is. Ez kellően idegesítő probléma. -
miben89
csendes tag
Udv,
Tegnap ota Nova 5t tulaj vagyok, kellemes telo, viszont meglepodve tapasztaltam, miutan kikapcsoltam a telot es felraktam tolteni, az visszakapcsolta magat, es bekapcsolva toltott.
Eddigi teloim tudtak tolteni kikapcsolva.
Ez hiba, vagy mas is tapasztalta?
Koszi -
hangyász2
aktív tag
Tegnap megjött nekem is a frissítés, nem nagyon látok semmi újat.
-
Bibby
addikt
válasz
AnonymusX #401 üzenetére
Igen, de a tényleges fólia feletti fólia is elég jó volt, legalábbis annyira, hogy azt hittük (látszik hogy jó sokan), hogy egy kicsit gyengébb gyári fólia. Ráadásul le lehetett róla szedni a kis húzó fület külön.
Egész végig azon gondolkodtam, hogy a vírus elmúltával megyek media marktba clearplexet rátetetni. -
AnonymusX
őstag
Gondolom sokan közületek a Telekom akcióban rendeltétek. A Telekom oldalán le is írják a készülék adatlapján a mi van a dobozban résznél, hogy a kijelzőn van védőfólia.
Én innen voltam biztos, hogy a Telekomnál forgalmazotthoz jár fólia (tok viszont nem, szemben bizonyos külföldi változatokkal).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valakinek már csak küllemre is nagyon ismerős a Nova 5T, az egészen biztosan nem az uniformizálódó mobildizájn trendek miatt van. Hanem mert ez a Honor 20.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Suzuki topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Overwatch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest