- iPhone topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
A ti telótok nem hülyült meg?? Most frissítettem majdnem az összes appot aztán elkezdett ilyet a telefon h mindig feljön egy üres fekete ablak valami új címkéről. Rohadt idegesítő ..
-
Lackooo84
nagyúr
EMUI 12 óta állandóan ilyen hibaüzeneteket irkál ki a telefon, mindig más miatt, legtöbbször újratárcsázások alkalmával:
Másnap is csinál ilyet? Mert már kezdem unni.
Ma meg meghülyült a gmail is, minden hotmail fiókhoz kéri a jelszót újra, és ha bírom elfogadja ugyan, de utána szerver hibával visszadobja, majd azt írja ki, h hibás a jelszó....
-
Lackooo84
nagyúr
Jó lenne egy opció ami visszahozza a régi gyors menüt, ez az új megoldás egy trágya.
-
Lackooo84
nagyúr
Enyémen még rajta van a gyári védőfóliának is a védőfóliája (+ gyári fólia hátul).
-
Lackooo84
nagyúr
Van olyan aki frissített már, és használ (gyári) hívás rögzítőt? Működik továbbra is? Addig nem akarok frissíteni mert az nekem fontos.
-
Lackooo84
nagyúr
Nem áll meg, csak van amikor nagyon belassul, egyébként ha újrakezded a műveletet onnan folytatja, ahol abbahagyta, szóval ha sokáig nem mozdul a csík, akkor indítsd újra és mehet megint az erecovery. Ja és adatok sem vesznek el, ha csak nem a factory resetre nyomsz. Fw frissítés nem törölhet adatot.
-
Lackooo84
nagyúr
Az is marad örökké (mivel ez egy beragadós fw), amíg nem frissítesz rá erecoveryvel. Tessék a guide-om mit kell csinálnod:
Fogod a töltő USB kábelt, és miközben a telefonon nyomvatartod a hangerő fel gombot, rádugod a (konnektorba bedugott
) töltőre a telefont (a hangerő gombot ugye végig nyomod), és nyomvatartod addig, amíg be nem kapcsol a kijelző az android logóval. Megvárod amíg betölt a recovery menü. Ott kiválasztod az "Update mode" opciót, majd ott "erecovery mode", és végül "Update and recover the system". Ott "Download update and recover", kiválasztod a wifi hálózatod, (ha lehet 2,4GHz-es legyen, az erecovery az 5GHz hálózatokat valamiért nem nagyon szereti), beírod a jelszót, és már csatlakozik is, és megtalálja, letölti a frissítést. Megvárod amíg letölti (kicsit lassúcska a szerverük) , települ, majd újraindul a telefon és kész.
-
Lackooo84
nagyúr
Támogatással is be lehetett húzni a plusz garit.
-
Lackooo84
nagyúr
Hát galériából elindulnak e a videó lejátszások. Akár saját, akár letöltött videók. Mert nálunk sokaknál az van, hogy megnyitjuk a videót, ott van a lejátszó nyíl, de rányomva nem történik semmi, mintha csak egy fotó lenne. Fájlkezelőből lehet lejátszani csak a videókat. Valamint ha a legfrissebb Hisuite-re dugod a telót, akkor az update gombra nyomva kiírja e azt a hibaüzentet, h nincs internet kapcsolat. Mert nálam ezt csinálja. Ha a Honor 8-at dugom rá, akkor nincs ez a hibaüzenet.
-
Lackooo84
nagyúr
Van itt olyan, aki csinált gyári visszaállítást EMUI 11 után, és vannak problémái, pl Hisuite "nincs internet hozzáférés" hiba, vagy videolejátszás hiba?
-
Lackooo84
nagyúr
Úgy látszik te külön kapod a frissítéseket, mert nekem még az első 11 óta lófasz se jött. Ma fel is hívom a Huaweit, mert ez így kurvára nem oké, ráadásul a telefon szar, nem működik a gallériából a videó lejátszás, és a kicseszett HiSuite sem, hogy vissza tudjak menni 10.1-re...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
RicsiSuly #1260 üzenetére
Ami már jogszabályellenes, mivel a termék nem bontható, így az egészre egységes jótállás vonatkozik. Ugye eddig 1 év volt a kötelező, azért adtak 1 évet (mivel a kötelező egy éven felül a gyártó szabta a feltételeket, így az akkura ők úgy gondolták, hogy nem jár a plusz gyártói jótállás), de már januártól ugye változott a jogszabály, nem adhatnak csak 1 évet rá! 100-250k között 2 év, 250k felett 3 év a kötelező jótállási idő.
-
Lackooo84
nagyúr
Nálatok is jó 10mp mire megmozdul és betölt egy nyamvadt oldalt a chrome vagy a google discover?
-
Lackooo84
nagyúr
Galériából nem indulnak a felvett videóim, csak mintha fotók lennének... mi a franc baja lehet...?!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
SzabóTamàs90 #1191 üzenetére
Mert én szeretem a rendet. Mindennek fix belső IP-t adok. De ugye főleg azért, mert ha FPT-n akarok csatlakozni az eszközeimhez, akkor fejből tudom már melyik IP tartozik hozzájuk.
-
Lackooo84
nagyúr
Kivágom ezt a telefont... ma elkezdte azt a hülyeséget, hogy rajta lóg a wifin, de ott van az ikonján egy felkiáltójel, és azt írja, nincs internet elérése a wifi hálózatnak. De közben megy a net rendesen mindennel, annyi, hogy vowifire nem megy fel.... Próbáltam már telót routert újraindítani, semmi...
-
Lackooo84
nagyúr
Mi a tököm lett ezzel a chrome-al, mire betölt valamit kinő a hajam, mintha valami 1GB ramos szutykom lenne....
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
alvarezfan #1133 üzenetére
Hát szerintem nem sok mindent csinál, mivel sokszor már rég kész a kép szinte azonnal (látni a kis körben), de még mindig írja azt a szöveget...
-
Lackooo84
nagyúr
Ezek az USB-jack átalakítók nem szabványosak? Vettem egy Apple márkájút (akciós volt emagon), a zene szól a fülesen vele faszán, de telefonálás közben nem a fülesen jön a hang, hanem a telón ugyanúgy, hiába van bedugva. Hibás a kábelem, vagy mi lehet a baj??
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- PS Plus előfizetések
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest