Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hangyász2 #706 üzenetére
Hát hidd el, még csak nagyítani sem kellett az üzletben készült fotón, hogy lássam,tiszta paca az egész. A p30 lite ugyanott jóval szebb képeket lőtt,a színekről nem is beszélve. Engem is meglepett, mert nem ezt vártam egyik telefontól sem. Aztán lehet, csak a véletlen műve volt. De nekem az a néhány kép nagyon gyász volt.
-
törölt tag
Igen. Nemrég jöttem el a vodától. Kattintottam párat a nova 5t-vel. Finoman szólva is gyenge, amit nyújtott. Így maradt inkább egy hófehér p30 lite a páromnak. 25el olcsóbb és pár kép alapján azt láttuk mindketten, hogy kamarában jobb. Elvileg fordítva kellene lennie. De élőben más volt a helyzet.
-
törölt tag
Használt nálam nem játszik, főleg ilyen bontatlan dolgok... Tuti előfizetés mellé vették, kérdés fizetik e majd. Engem nem zavar a 105 ezres ár. Asszonynak elég lesz két évig. Ilyen áron Samsung a51 lenne még,ami az amoled miatt csábító neki. De kamera, processzor közel sincs a nova 5t hez. Ahogy említettem, neki a normális kamera a fontos. Igazából tényleg csak az esetleges hibák miatt érdeklődtem.
-
-
törölt tag
Sziasztok. feleségemnek néztem ki ezt a telefont. 105 ezerért papíron elég jónak ígérkezik. Nincs semmi extra igénye, inkább a lényeg, hogy jó képeket tudjon vele készíteni. Van valami hibája egyébként a telefonnak? Jó vétel lenne ennyi pénzért? Illetve jár hozzá dobozban tok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Dark Souls sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged