- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
JKiNG
tag
Nálatok is hiányzik az internet usb-n való megosztása(reverse tethering) opció a beállításokból? Bluetooth és wifi hotspot van, de usb nincs.
A PC-mmel próbálnám a tablet wifi-jét megosztani usb-n, de nincs ilyen opció...egyébként 305-ön fw van rajta és wifi only
-
JKiNG
tag
Hali. Nálam korábban a 302es fw ment fel a firmware finderrel, most megjelent a 303as, de sajnos a telepítéskor 20% körül hibával elszáll... Az ota és full-otát is próbáltam, de nem jön össze.
64gbos wifi only amúgy. Valakinek van ötlete esetleg?
-
JKiNG
tag
Ha valaki minőségi, gyári tokot szeretne, akkor ajánlom ipon-ékat hozzá (jelenleg 4600ft, ami szvsz elég jó ár és szinte várni sem kell rá)
Én pár hete szereztem be, máshol 7-8e forinttól kezdődik ugyanez -
JKiNG
tag
válasz
#41133696 #1008 üzenetére
Ha a főverziót nézzük akkor igaz, egyébként már kb fél éve 7.1 van a nexus/pixeleken. Anno a 4es verzió is megélt pár alverziót és jelentős különbségek voltak, szerencsére itt most nincs
Nyilván nem verseny, de szép lenne, ha a gyártók legalább pár hónap lemaradással, de kiadnák a frissítéseket - legalább a biztonságit. -
JKiNG
tag
Nekem független wifi only van és csak a 302-ből van elérhető verzió.
Ha csak T-sek kapták meg a 303-at , gyanús, hogy (BKK shop módra
) engedélyeztek egy béta fázisban lévő updatet.
Nem gondolom, hogy miután kijön a 'végleges', a gyártó törődne további biztonsági frissítésekkel, de ne legyen igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest