- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
papabear73
csendes tag
A Huawei M6-ot nézte valaki? Én most láttam, hogy már un. turbo edition (6GB RAM) is megjelent belőle, itt egy cikk:
https://www.huaweicentral.com/huawei-mediapad-m6-getting-a-turbo-edition-pre-sale-started/
Ugyanakkor a Huawei oldalán nem találok semmit. Aliexpressen kapható 405 és 465 (LTE) USD áron. Piros és kék színben van, nekem mindkettő nagyon tetszik külsőre.
Az M3 nálam még tökéletesen működik, de Karácsonyra odaígértem a gyereknek, és hát kell valami utána is. Mit gondoltok? -
papabear73
csendes tag
válasz
Chris Kiki #698 üzenetére
Én is ezt a tokot néztem ki, működik vele az automatikus ki- és bekapcsolás becsukáskor és nyitáskor?
-
papabear73
csendes tag
válasz
Trooper82 #678 üzenetére
Esetleg megosztanád a választ ezzel a fórummal is?
Köszönöm.
Korábbi témához: én egy 2013 végén vásárolt LG G PAD 8.3 tabletet cseréltem le a hétvégén egy 64 GB-os WiFi verzióra (Media Marktban 88e Ft volt). A 4 éves tabletnek a mai napig nincs gondja, kicsit lelassult az idő folyamán, gyári Android csak 5.0-ig frissült (azt is kézzel-lábbal), de böngészésre, youtube-ra/spotify-ra (Chromecast-al), e-mail olvasáshoz (főleg erre használom) tökéletes. Nem is cseréltem volna, ha nem ígérem oda a kislányomnak, aki még gyanítom 1-2 évig rettentő boldog lesz (régebbi - általában nem 3D - játékok kiválóan futnak rajta).
Szóval nem értem miért jelennek meg sorra azok a cikkek, amik szerint csodálkozni kell azon, hogy a tabletek piaca a gyors fellendülés után lassul. Nekem meggyőződésem, hogy a tablet használat nem csökken, csak jóval hosszabb az élettartamuk, mint a telefonoké. (Én 1,5-2 évente váltok telefont, általában a felső kategóriából (azért iphone-t soha)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest