Csúcstablettel is készült a Huawei

Az 5G képes MediaPad Pro vezetékmentes gyorstöltéssel és extrém keskeny kávákkal mutatkozott be.

Az egymillió forintos bébi Mate Xs mellett a MediaPad legújabb modellje is bemutatkozott, nemes egyszerűséggel MediaPad Pro néven. Az eszköz legfeltűnőbb tulajdonsága a 10,8 hüvelykes, 8 megapixeles előlapi kamerát rejtő kameralyukkal szerelt FullView panel 4,9 milliméteres kávákkal, ami 90%-os kijelző/előlap arányt jelent. Egyébként megfelel a DCI-P3 szabványnak, az 1600 x 2560 pixel felbontás pedig 280 ppi pixelsűrűséget ad.


[+]

A négy Harman/Kardon hangszóróval és négy mikrofonnal  szerelt tablet 7,2 milliméter vastag és 460 gramm, kivéve a vegán bőr kiadásokat, mert a narancs és zöld színben elérhető modellek vastagsága 7,8 milliméterre nő és 490 grammot nyomnak. Nem mintha számottevő lenne a különbség. Ebbe egy 7250 mAh-s akkumulátor fért, ami kábelen 40 wattos teljesítménnyel (SuperCharge) regenerálódik, míg a vezetékmentes gyorstöltés 27 watton történik.


[+]

A hátlapon nem csak az 13 megapixeles, maximum 4K 30 fps videofelvételre képes főkamera és az azt kiszolgáló LED segédfény található, de az ötödik, zajszűrő mikrofon is. A hardver természetesen felső kategóriás, az Android 10-zel és HMS-sel futó MediaPad Pro elérhető csak WiFi képes változatban Kirin 990-es szettel, UFS 3.0-s szabványú belső tárolóval, 6 GB rendszermemória esetén 549 euróért, de 5G hálózati támogatással is 8/128 GB-os kiszerelésben is 799 eurós áron. A specifikációra egyelőre várunk, ha kiderül még valami izgalmas, frissítjük a hírt.

Előzmények

Hirdetés