Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
válasz
bobika44 #3880 üzenetére
Én sem vagyok szakértő.
Pár jó tanács, hogy kihozhasd belőle amit tud. Ezek nem a fényképezés alapelemeit taglalják (azt leírják máshol, és én nem is értek hozzá) Inkább azt ellensúlyozandó, hogy ezt egy kicsit körülményesebb használni mint egy Samsungot.
-Állítsd vissza alaphelyzetbe (csak a fényképezőt)
-Legyen 9 mp- re állítva
-"Nagy rekesznyílás ki van kapcsolva? Kamerát elindítod és második ikon fehér vagy sárga?" Ha fehér az a jó.
-Ha mozgatod a telefont közeli vagy távoli dolgokra, akkor látod, hogy élesedik,egyáltalán történik valami?
-Én úgy fotózom,hogy rásegítek a fókuszra,megpróbálom, hogy az legyen a képen, esetleg középen amit szeretnék fotózni, akkor a képernyőn megérintem azt a részt amit fontos, hogy éles legyen. Ha láthatólag éles lesz a kép, akkor elkészítem,exponálok.
Ezen kívül sokszor úgy látom, hogy világosabb a kép mint a valóság,akkor a pro módban az EV-t leveszem addig amíg nagyjából a kivánt állapotot látom és utána minden ugyanaz mint amit fent leírtam.
Kíváncsi vagyok, hogy javul e a fotód. -
pepetech
őstag
válasz
bobika44 #2425 üzenetére
Felbontással nincs semmi baj 373 ppi a pixel sűrűség. Példa gyanánt az iPhone 7 plusz 401 ppi de az csak 5,5" kijelenthetem, hogy ennek is retina kijelzője van. Amitől jobb nem kell. A s7 WQHD kijelzője 577 ppi de azt már maga a szem nem veszi észre normál használat mellett. Sokan mondják, hogy pedig szebb a kijelzője. Én is azt mondom mert volt S7 edgém de az a panelnek köszönhető. Úgy ahogy a mate 9 panelja is tökéletes és szép a fullhd-val is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest