- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
válasz
cam383 #14750 üzenetére
Hát kapja be a Honor/Huawei az összeset.
Már akkor kezdtem utálni őket hogy nem csinálnak dual aktív telefont.
Most elkezdték a szívatást hogy nem adnak bl kódot. Most meg még ez is.
Ez alapján ha mész az utcán és nálad van a farkad meg egy óvszer akkor lecsuknak nemi erőszakért.
Azért a lekért kód és a felhasználás között van nem kis különbség.
Anyumnak is a vétel után lekértem egyből a kódot de nem nyitottam, mert neki nem kellett semmi rootot igénylő app, csak gondoltam jó ha megvan.Ezzel elvágta magát teljesen a gyártó nálam.
-
törölt tag
válasz
cam383 #14483 üzenetére
Ha ez segít valamennyit a döntésben: elsők közt vettem meg a Huawei P10-et tavasszal. Majd volt egy cserém szintén elsők közt egy LG G6-ra, majd kb 1 hónapja egy teljesen új Mate8-ra. S úgy érzem révbe értem, felhasználói szokásaimnak ez felel meg a legjobban. A P10 a kamerában emelkedett ki a 3 közül, az LG G6-nak a kijelzője volt a legszebb, de nem annyira, hogy meg kellett volna e miatt tartani. Amúgy egy iszonyúan unalmas telefon volt, soha többet LG!!! A Mate8 kijelzője kb mint a P10, csak ugyebár nagyobb, ezért pl netezni sokkal jobb. Hangminőségre a Mate8 a leghangosabb, s sztem a legszebb is, ezen még minimális mély is hallható. Kijelzőidő re is veri mindkettőt, persze, mert ebben van a legcombosabb aksi. Szóval nem csereberélek tovább, marad a Mate8, majd váltja a Mate10 ha már barátságosabb lesz az árcimkéje
-
haten
tag
válasz
cam383 #14483 üzenetére
Szerintem úgy vedd meg, hogy legyen nálad egy hétig, próbálgasd, és ha nem jön elő semmi gondja-bajja, akkor megveheted.
A csúszósság relatív. Nekem 10 éve van okostelefonom (Samsung, HTC, Huawei), mindig szépet vettem, és soha nem volt tokba egyik sem, még átlátszóban sem. Nem csuszkálnak, soha nem törtem el egyiket sem, pedig nem irodában ülök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest