- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
count_zero
tag
válasz
berigazek #8289 üzenetére
Esetleg megoldás lehetne valamelyik olyan ROM-ból kiműteni a tárcsázót, ahol nincs összeszerelve a Yellow Pagessel. Amint lesz fél órám ma, berakom ide azt az apk-t, ami a Kangban van, próbáld ki. Ha szerencsénk van, magasabb verziószámú, mint az, ami a stockban települ, úgyhogy frissítésként felmegy.
-
Zototh64
őstag
-
-
Zototh64
őstag
válasz
berigazek #8098 üzenetére
Még egyet megpróbálok.
Amit eddig akartam felrakni, a telóval töltöttem le.
Most lehúztam a laptoppal is, feldobom rá ezt. Lehet, hogy a letöltéssel volt valami.
Jártam már így, csak akkor a tabbal töltöttem le.Igen, 3.0.2-0 van fent.
Neked már ez a 7-es van fent?
Az lesz a baj, ahogy mondod TWRP.
-
Zototh64
őstag
válasz
berigazek #8085 üzenetére
Csak jó lenne tutira tudni, hogy nem fekteti-e el a telót, mert reggel mennem kell melózni, és hát igen csak munka eszköz is.
Dload-os hogy is van?
Kicsomagol, betesz, és csak újra indít? Kezdetekkor (tavasszal) tettem csak fel egyszer dloadból egy frissítést, így restellem, de kicsit homályos már a dolog. -
-
count_zero
tag
válasz
berigazek #7941 üzenetére
A Battery Managerben a Power Plan Performance-n van? Nekem volt olyan, hogy az Auto Tune visszatette Smartra, olyankor el tudott aludni a Wifi.
Még egy dolog, amit meg szoktam csinálni: Developer optionsben Networking alatt bekapcsolom:
- Agressive WLAN to mobile handover
- Always allow WLAN roaming scansTovábbá WLAN alatt kapcsold be WLAN+ funkciót
-
count_zero
tag
válasz
berigazek #7935 üzenetére
Akkor lehet, hogy félreértettelek, bocs.
A témára jellemző ikonokat, hátteret és fontot a custom launcher is meg fogja kapni. Lehet, hogy nem fogod rögtön látni őket, nekem volt olyan, hogy csak több restart után frissült az összes ikon, a gyakorlati tapasztalatom, hogy ha visszaállok témacsere előtt a Huawei home-ra, majd a témacserét követően Launcher csere, akkor minden szép és jó lesz.
-
godyx01
csendes tag
válasz
berigazek #7842 üzenetére
ott látszik. viszont megcsináltam újra ezt a egész folyamatot vagy is leszedtem újra a HiCare-t és letiltás most már írja nekem egy kis ablakban hogy mit szeretnék lecserélni a gyárira vagy meghagyni de ez tegnap még nem volt opció. És ügye egyértelmű innen mi történik vagy is ha azt mondom csere leszedi a HiCare-t és marad a HiApp ha meg nem akkor marad mind kettő.
A HiCare látszik a leszedés után az alkalmazás listában.
De a tiltani még mindig nem tudom a HiApp- ot
ha kicsit fárasztó lennék szólj bátran de szeretek aprónak és nem annyira fontos dolgoknak a végére járni.
-
godyx01
csendes tag
válasz
berigazek #7825 üzenetére
hm.. és hogy sikeredett neked letiltani a HiApp - ot ? mert nekem csak arra van lehetőségem, hogy kényszerített leállítást csináljak de letiltani mind a Hicare-t nem tudtam..
És az normális, hogy amint a Hicare-t letiltottam automatice leszedte és eltűnt az ikonok közül?
-
godyx01
csendes tag
válasz
berigazek #7821 üzenetére
Most nyomkodom én is !
Elsőre nekem bejön sok minden igényesen megvan csinálva benne na de amit írsz azt nézem, hogy igen mindig újra meg kell keresni azt a mappát.
ezt nem vágom lehet majd egy frissítés megoldja ?
Most az az észrevételem hogy miközben megvan nyitva és görgetek meg mászkálok a menük között folyamatosan felugrik egy kis ablak csak villanásnyira mintha valamit töltene de csak akkor jön elő ha kinti alkalmazás widgeten keresztül indítom el és nem a lejátszó ikonra nyomva indítom a zenelejátszót.
Nem lehet, hogy a Hicare és a HiApp összeakad mert ugyebár most már a hicarben is látszik hogy be vagyok regelve meg a beállításoknál is megjelent H-azonosító menü. És ha a zenelejátszó Me menübe megyek akkor kezdődik el ez az egész..
-
godyx01
csendes tag
válasz
berigazek #7816 üzenetére
Sziasztok!
Pár napja feltettem a HiApp nevezetű alkalmazást aminek köszönhetően lett Huawei ID azonosítom is, És ahogy itt amin valaki írta is a zene lejátszó frissítés követően kínai karakteres lett az első kérdésem, hogy ezt hogy tudom vissza állítani magyarra?
A második észrevétel, hogy most már engedett beregelni a HiApp de ott mikor login olni szeretnék tölt de nem lép tovább vagy ledob hogy nincs internet kapcsolatom hol ott van.
A harmadik kérdésem meg az, hogy feldobott a progi egy frissítést a rendszerhez de az meg tök kínai
és nem tudom hogy most ha azt választom hogy oké update akkor mi lesz
valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban ?
Válaszotokat előre is köszönöm
-
-
supertrezi
aktív tag
-
count_zero
tag
válasz
berigazek #6616 üzenetére
Nekem sincs ilyen opcióm
Náald stock 320-on is megjelent ez? Fura... Kényszerűségből most az Internet Speed Metert használom, de az eléggé randa, ha elmozdulnak az ikonok.
Apropó: tud bárki olyan ROM-ról, ahol a status bar ikonok nem statikusak? Van 1-2 alkalmazás, ami az ikon változtatásával jelenít meg információkat (pl. hőmérséklet), de ezek nem működnek, csak az alapikon jelenik meg.
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
berigazek #6445 üzenetére
Telefonon szeretnél regisztrálni?
Összefoglalóban benne a link, ahol le van írva a mikéntje.
Egyébként innen minden téma letölthető. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Linux kezdőknek
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest