- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Indiában szeretnek TV-zni
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hari73f
aktív tag
Nekem most délután frissített ..172re
Független DS teló Telekom kártyával.
Előző napokban hiába próbáltam manuálisan+PCn keresztül, nem dobta fel -
Vizinyenyec
aktív tag
A támogatás app nekem is feldobta a frissítést. Telenoros kártya, független telefon
-
N_A_S
veterán
válasz
pajorgergo #17536 üzenetére
De nekem megjött!
-
vigfer90
csendes tag
Xiaomi mi 10T Pro lett az utód, eleg jo aron sikerult beszereznem egy ujat. Az akkuja brutal, a snapi 865-rol nem hiszem hogy sok mindent kellene mondanom, mindenki ismeri, a kamera nekem tokeletes, a kijelzo picit nagyobb es vegre valahara teljesen lapos. Szeretem uvegfoliaval vedeni a kijelzot es a Huawei-re egy remalom volt a folyekony uv ragasztos hajlitott kijelzovedot feltenni, plusz olcso sem volt. A xiaomira 3-at vettem 600 Ft-ert.
Egyetlen egy visszalepes lett, az pedig az amoled hianya, de mar megszokta a szemem az ips-t.
Sokáig vártam a Galaxy S21FE-re és a Mi11T pro-ra, de egyik sem olyan lett amire gondoltam. A Samunak az exynos procijaval es az araval, a xiaominak pedig az araval lesz a bajom. Nem szeretnek egy darabig 250-300 ezer Forintert telefont venni, a Mate 20pro-t is sikerult anno ket eve 105 ezerert megcsipni a telekomnal, pedig az akkor meg boven csucskategoria volt. -
N_A_S
veterán
Nekem se akar megjönni az update egyelőre, se HiSuite, se OTA-n keresztűl.. (független + t-kom)
-
vigfer90
csendes tag
Sziasztok.
Eladósorba került szeretett készülékem, az alábbi linken találjátok meg a hirdetést.
[link]
Kérdésre szívesen válaszolok.Köszi.
-
Szpisti
addikt
válasz
Fantomas80 #17527 üzenetére
Ha jól tudom, semmilyen függőséget nem csinál a Telekom, a szoftver ugyanúgy néz ki, mint a gyári függetlennél, hiszen ez is független telefon, csak a belerakott SIM kártya miatt kerülnek fel a Telekom szoftverek és beállítások. DT.HUN 10.0.0.2(CT)
Persze lehet, hogy tévedek, de ha egy másik szolgáltató SIM kártyájával csinál az ember gyári visszaállítást, vagy SIM kártya nélkül, akkor ez a kiegészítő nem is települ fel, vagy a másik szolgáltatóé kerül oda... -
Fantomas80
tag
Én ha nem akarja beolvasni az ujlenyomatom beszoktam nedvesíteni ( nyálazni
) az újam utánna egyből beszokta olvasni hiba nélkül.
Szerintem kiszárad vagy nem tudom a bőr de nekem bevett szokás eddig bejött.Más szerintem A T vissza tartja a frrisítéseket. Átnézi őket vagy nem tudom.
De kb ugyan ez van a Samsung telefonomnál ugyan csak a T től vásárolt. A többieknek már rég meg van az aktuális biztonsági frrisités. Nálam meg sehol.
Termék életciklusának vége fele meg gondom még annyra se foglalkoztatja őket a.dolog -
Szpisti
addikt
válasz
Coempi #17524 üzenetére
Telekomnál vettem a telómat, de ott minden mobilt kártyafüggetlenül árulnak már jó ideje, de Telekom sim is van benne.
11.0.0.138 van rajta és azt írja ez a legfrissebb...(Biztonsági frissítés január 1.)
Szóval kicsit elmaradt az enyém... -
nebancsa
senior tag
válasz
pajorgergo #17517 üzenetére
Én üvegfóliával használtam, a silikon tokot viszont le kell venni.
-
snowww
tag
11.0.0.172(C432E4R1P4)
200 MB
Módosítások listája Jelen frissítés a rendszer biztonságát javítja biztonsági frissítéseivel. [Biztonság] Integrálja a 2021 júliusában kiadott biztonsági javításokat, amelyek célja a rendszer védelmének fokozása.
-
RR-13
őstag
válasz
Szpisti #17504 üzenetére
Bizony volt, és mivel nekem még mindig 9 van, ezért én használom is, és valóban nem hülyeség ez, mivel nekem 4 app fut állandóan, és így is 1 napot bőven bír az akku 23 hónap után.
Pl. a zseblámpára is kiírta amikor 2 percet világítottam, és kikapcsolta a lámpát az autó energiafigyelés.
Egyébként a 10-es jobb volt, mint a 11? És egyébként mivel jobb a 11, ha jobb? Köszi.
Majd akkut cseréltetek a közeljövőben, és lehet, hogy kérek majd rá frissítést a szervizben, mert én nem kapok tavaly július óta
-
nebancsa
senior tag
válasz
eddieke666 #17513 üzenetére
-
nebancsa
senior tag
válasz
pajorgergo #17510 üzenetére
Én még amazonon vettem jó drágán tavaly, de az aliexpress-en eléggé nyomott árakon van most, szinte egy sima gyári tok árába kerül.
-
nebancsa
senior tag
válasz
pajorgergo #17508 üzenetére
Nekem van, víz alatti videó és fényképezésre vettem, arra jó. Viszont ha tokban van telefonálni nehézkes, nem hallják amit mondok, kiabálni kell.
-
Szpisti
addikt
válasz
Krinyo #17506 üzenetére
Kaptam egy Samsung Watch 4-et és a Samsung Health-nak és a Galaxy Wearable-nak futnia kellene hozzá a háttérben. De ezeket folyamatosan nagy fogyasztónak nézi, ezért jó lett volna betenni őket valamiféle kivételek közé... Nade mindegy... Előbb utóbb úgyis telefoncsere lesz, akkor valszeg Samu lesz... (Huawei már a GMS hiánya miatt amúgy sem lett volna...)
-
Szpisti
addikt
Lehetséges, hogy kikerült az a lehetőség a beállításokból, hogy egyes appoknál kikapcsolható legyen a figyelmeztetés nagy fogyasztásra?
sehol nem találom, pedig tudom, hogy volt ilyen... -
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
anonymus89 #17489 üzenetére
Én még az elején vettem fel 4 ujjamat. Azóta is működik mindegyikkel. Igaz néha nem akarja az igazságot, de utána jó darabig megint jó. Banki appoknál 10/10 vagy 10/9. De csak fizetéshez kell ujjlenyomat minden másra ott a face id.
-
antal750
aktív tag
válasz
coldfirexx #17500 üzenetére
Bal felül a saját képedre tapicskolsz. Ott megjelenik a értesítések és hangok. Itt beállíthatod ahogy akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 10
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Trollok komolyan
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest