- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinikis
tag
válasz
pajorgergo #16293 üzenetére
A Spigen üveget láttam én is és abban is gondolkodom, de a Gorilla sem elvetendő, vajon van e külömbség?
Uag tokot használtam s7-s8 edge n, de utólag egy nő name hasonló kialakításút dobáltam a Playen, viszont ha találnék olcsón Uagot akkor tuti azt venném.
A Spigen tok szilikon és talán nem is annyira védi esés él, hm... nem tudom. -
-
válasz
cinikis #16292 üzenetére
A fent linkelt spigen tok ennyi pénzért szerintem kihagyhatatlan. Stabil, nagyon jó a fogása és szerintem szép is. Fóliát én a Mediamarktos clearplexet ajánlom. Habár nekem sajnos egy kis baleset következtében meg kellett válni tőle, de amíg fent volt én meg voltam vele elégedve.
-
pajorgergo
aktív tag
-
cinikis
tag
Következő kérdés:
Tokot nyilván már maveszek mert így simán letenni sem merem, viszont üvegfóliát mit/hol érdemes venni?
Nyilván aliról olcsóbb, de azt a pár hetet nálam tuti nem éli túl a telefon. -
cinikis
tag
válasz
pepetech #16290 üzenetére
Szuper köszönöm
Én is aktívan használom majd ahogy az elődjét, pont ezért nem is igazán jött szóba más mint Huawei/Honor.
Az újabb modellek meg ugye a Google mizéria miatt ki is estek.
Mondjuk nyilván nem tudom a telefon elő életét, de meglátjuk hogy bírjuk egymás energiáját. -
pepetech
őstag
válasz
cinikis #16282 üzenetére
Szerintem jól bírja az aksi főleg hogy lassan 2 éves a telefonom 😀.
Mai nap sokat nem játszottam de azért volt használva a telefon és így eddig ez az eredmény. Ha szolid napom van és meló helyen is tolom a játékot akkor is hasonló eredményt hoz. Ha nem csörög a telefon annyit akkor akár a 6:30 is kihozható.Bt kapcsolat állandó az óra + kocsi miatt. A meló helyemen gyengécske a térerő így az tudja szívni az akkumulátort. De nem korlátozom a telefont korlátlan net van itthon és a boltban vagyok wifin az árnyékolás miatt. Így alkalmazás frissítések, szinkronizálások folyamatosan mennek. AOD is folyamatos. Szóval amit be tudtam kapcsolni az be van 😀
-
cinikis
tag
válasz
pajorgergo #16287 üzenetére
Akkor ez jó nem?
-
Szpisti
addikt
válasz
cinikis #16284 üzenetére
Igazából átnevezték oldalaránynak:
4:3 = kb. 10megapixel,
18.8:9 = kb. 6 megapixel,
1:1 = kb. 7 megapixel.
Ha pedig a 40 megapixel hiányzik, akkor alul elhúzod a "Továbbiak"-ra és a "Nagy felbontás"-t választod. (Bár akkor nincs AI, nincs zoom és még pár dolog, de az régen sem volt.)
Ha pedig ez nem felel meg, esetleg használj másik fotózó appot, ezer féle van az áruházakban, pl. "Manual Camera DSLR". -
cinikis
tag
És ez a VoLte? Ez mi? Eltűntethető vagy zavar bármit?
-
cinikis
tag
Ha jól érzem nincs a fényképnél megapixel állítás?
-
cinikis
tag
Köszönöm a válaszokat,sokat segítettek.
Vettem egy mate 20 Prot,ami a Honor Play-t váltja. -
cinikis
tag
válasz
pajorgergo #16279 üzenetére
Köszönöm.
-
pepetech
őstag
válasz
cinikis #16275 üzenetére
Amennyire utána néztem (csak picit) a honor play a P20 szintjén van. A mate 20 pro pedig inkább a P30 szintén van vagyis hardver ügyileg.
Én csak jót tudok mondani mate 20 pro-ról előtte volt 2db s10+ 2db p30 pro és egy iPhone xs. Nekem mind a hármat ötvözi egy kicsit szóval nálam nyert.
Ha olcsón meguszod a cserét nem tartalak vissza :).
-
cinikis
tag
Sziasztok,Honor playről érdemes átugrani Mate 20 prora?
Panel Amoled vagy Oled mert mindkettőről beszélnek tesztekben, illetve azt mondják képes 4k/60 fps-re, de a rendszer nem támogatja ez igaz? -
p2pp
őstag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni Garancián túli kijelző cserére. Hol érdemes? Kb. mennyi idő? Mennyibe kerülne?
-
Szpisti
addikt
válasz
rayoliviero #16265 üzenetére
Nekem automatán változtatja a fényerejét, ahogy a kijelző is. Ha világosabb van, akkor feljebb tekeri...
-
rayoliviero
veterán
Aod fényerőt lehet valahogy feljebb venni? Mert alig lehet látni.
-
Szpisti
addikt
válasz
H.Kornél81 #16258 üzenetére
Volt már hasonlóm, simán lejön. Viszont a felrakásnál a hangszórót leragasztottam egy kis ragasztószalaggal, biztos, ami biztos. Mert olvastam már olyat, hogy belefolyt és gondot okozott...
-
nebancsa
senior tag
Ha olcsó jó üveg kijelző védőt szeretnétek ime...
Egy ideje használom, tökéletes, és töredékébe kerül amit itthon be lehet szerezni.
[link] -
babaviz
újonc
válasz
lefkosia #8136 üzenetére
Kedves Lefkosia!
Huawei Mate20 PRO hívásrögzítés roblémám van. Az általad javasolt linken az apk-t letöltöttük, de nem telepíti a rendszer a telepítési engedély megadása után sem. Van ötleted mi lehet a probléma? Szerintem nem rootolt(használtan vettük így nem tudom), de azt hogy lehet megállapítani? Szóval ez lenne a kérdésem, ha van rá poár perced és rutinod benne vagy tudsz valakit/linket aki/ahol tudják. Előre is köszönöm és BÚÉK2021!
Csaba, Veszprém -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest