Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
20X?
-
Bocha
HÁZIGAZDA
A készülékeket Magyarországon 2018. november 4-ig lehet majd előrendelni, az előrendelők a Mate 20 és a Mate 20 Pro esetében is egy Huawei Watch GT sportórát kapnak ajándékba, amelynek az ára amúgy 199 Euro a mostani sajtótájékoztató szerint. A készülékeket 2018. november 5-én kezdik majd szállítani itthon.
-
Cattle_Decap
tag
Ugy megy a 4k hianya miatt a felhaborodas mintha minden bokorban lenne 4k-s monitor 144Hz-el. Az mondjuk nem baj ha a VGA nem hajtja ki csak legyen 4k!
#soundslogical
https://ipon.hu/shop/csoport/tv-monitor-projektor-vr/monitor?85=6083&636=144-240
Ez mind van az Iponnal ami azert nem hobbibolt. Oke, legyen akkor keressunk 144 Hz nelkuli 4k monitort, de legalabb G-sync legyen benne, hisz akinek igenye van a 4k-s tartalomra annak altalaban van egy normalisabb VGA is otthon.
https://ipon.hu/shop/csoport/tv-monitor-projektor-vr/monitor?85=6083&638=1
Harom Acer monitor! Harom!
Szoval akkor meg mindig nem ertem a 4k hianyanak problemajat. Nem baj ha nincs tartalom 4kra csak a mobilom kepei mutassanak szepen?
-
Jakesz
addikt
Nem rossz telefon (ennyi pénzért el is várható), de túl van hype-olva. Pont abban, ami a kategóriáján belül a leggyengébb. A kamerában. Ez a videóképesség ennyi pénzért gyalázatos.
-
CptAdamica
veterán
Kinézetre tetszetős, hardveresen is, tetszik az aksi is. Képektől viszont annyira nem csináltam össze magam.
-
babosmiki
addikt
Jó cucc lett! De a Mate 20 noccsával, és egy komolyabb AOD-vel mégjobb lenne, még lehet el is csábulnék...
-
arn
félisten
Az elso huawei, ami igazan kene...
-
Sz.Péter
tag
Iso 102000.Rendben.Lehet abban még jel is van.
-
A kamera változott a p20 prohoz képest?Minden másban fejlödött az elődhöz képest de a 80 ezer forintos drágulás szerintem sok.Nem kellett vona egy év alatt ennyit emelni az áron.
-
törölt tag
Ezzel én is így vagyok. Ráadásul számomra felesleges cuccok közül nem egyet kiszedtek abból (vezeték nélküli töltés, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, 3D arcfelismerés...), cserébe kapott jack csatlakozót, apró a notch, nagyobb a kijelző és IPS a panel, így a beégésre is alacsonyabb az esély.
-
SlayR
senior tag
Megvan Mate-ike 10 utódja!
-
lenzso
tag
Köszi a tesztet,ez igen gyors volt. A fotók minősége még mindig nem győzött meg Huaweiéknál,van ennél jobb ,nem is egy... A sima 20-as sztem szebb,jobban néz ki.
-
-
törölt tag
válasz
Gergőke88 #30 üzenetére
Sajnos ez a megoldás nem sokat ér. Egy 150K-s kínai csodában még oké, de ebben az árkategóriában vicc(Porsche design-on nem hiába volt hátlapi olvasó is). Majd az ultrahangos lesz igazán jó. A Face ID kopi viszont jól hangzik, kérdés, hogy mennyire hamarkodták el a kiadását(mint az ujjlenyomatnál). Huaweinél mindig azt érzem, hogy nagyot akarnak gurítani, minden jól hangzik, aztán a végén semmi se megy rendesen.
-
-
törölt tag
"Amikor a konkurencia atomstabil 4K felvételt kínál 30 FPS-sen (de néhol a 60 is opció), nehezen bocsátható meg a QHD+ kijelzős Mate 20 Pro bukdácsolása ezen a felbontáson. Pedig egyértelmű 4K felvételeinek részletességbeli előnye 30 FPS-en (a Kirin 980 sajnos 4K / 60 FPS-t nem tud), viszont mozgás és fordulás esetében látványos a széleken a lencsebizonytalanság, balra néha egy szürke sáv is megjelenik, a nagylátószögű felvételek pedig szaggatottak."
Éjszakai videókon gondolom 1080-ban is meghal a videó.
-
-
hajbel
addikt
Kösz a gyors és részletes tesztet!
Cserélném az S7-et, nagyon vártam ezt a telefont, főleg a kistesót, de azt nem tudom megbocsátani, hogy használhatatlan a 4K-s videofelvétel. Inkább várok tavaszig.
-
törölt tag
Érdekes látni, ahogy a MA átpártolt a huaweihez.
Jó kis teló lett, de ebben is látszik, hogy csak egy kínai teló. Valami mindig el van cseszve. 330K-ért nem tud videót rögzíteni, ujjlenyomat-olvasója kuka, edge kijelző kopi, közben nem rég még a Samsungot oltották...
Viszont legalább van értelme a noccsnak.
-
darvinya
titán
Köszönöm a tesztet.
Csak egyet hiányoltam, hogy nincs kép csak 2 nanoSIM tálcáról.
Mert nanoSIM és microSD között csak 1.5mm különbség van egyik irányban. -
lecko92
csendes tag
De még csak most megy a launch event!!!
-
Kár, hogy videóban ugyan olyan beteg mint minden Kirines Huawei... Az viszont meglepett, hogy a 40mp képek a legjobbak. A 10-re leskálázott példányokkal olyan szoftveres produkciót mutat be, ami elveszi a természetességét a képeknek. Ha videóban hozná amit kell, már nyúlnék is a zsebembe.
-
batai15
félisten
Brutális telefon. Ez meg éri az árat nem a szifon.
-
hito
nagyúr
Hát ez nagyon rendben van! Illetve lenne...4k@60fps nélkül nekimenni a mezőnynek??!! Megállt a tudományom
Mindenesetre annyira jól sikerült, hogy enélkül is boldogulni fog a piacon.
-
3 hátlapi kamera... irány a 4?
-
törölt tag
Akkor nem váltok még egy ideig.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
November elejétől lesz kapható, ha minden igaz.
[ Módosította: Bocha ]
-
prolad
addikt
Nagyon meggyőző darab. A gyenge videós teljesítmény meglepő, de annyira nem is zavarna. Viszont megint az van, hogy a sima 20-asnál túl soka a kompromisszum, hogy így tereljék a pro felé a vásárlót.Ami szintén nem lenne baj, ha nem a 20-as kapta volna a nagyobb kijelzőt (a pro túl keskeny lett), a vékonyabb alsó kávát és a kisebb notchot. Arcfelismerés ide vagy oda.
-
Gergőke88
addikt
Azt tudjuk, hogy mikortól kapható?
Szolgáltatók?
Előrendelői csomag? -
akooos
veterán
Elég jó lett a telefon, a gyors tesztért pedig hatalmas köszi.
A notchcsal még csak-csak meg tudnék barátkozni, de mi ez a hátlap és kamera elrendezés?
Ennél csak ízlésesebben lehetett volna megoldani az elrendezést
Ja és a jack dugó nekem hiányzik róla, továbbra is.
Az árát nem láttam a tesztben, de gondolom nem 300 alatt van.
-
Zvezda
tag
Hajlított kijelző plussz noccs? Nem tetszik
Elképesztő belső, de szar külső...
-
Peat76
őstag
Nincs 4K 60fps? Na ez meg hogy lehet? Nem baj az IMax tudja..és milyen bámulatos a minősége..😃 😃 😊
-
sKie^
tag
Meglepodtem na!
-
Gergőke88
addikt
NAh végre!
-
cintula187
addikt
Ez..ez....ezt egy kicsit emésztenem kell. QI visszatöltés? WOW
Fektetett állapotban face ID és még kitudja mennyi minden, amit az almások nem pakoltak be és a Huawei meg csakazértis -
natë
nagyúr
Cool teszt (mondjuk nekem mindegyik írás tetszik, főleg Bog szerzeményei). Én a mobilokban a kamerát nézem elsődlegesen, a többit már gyakorlatilag rég tudja minden gyártó a csúcson.
Néztem és nézegettem, sokszor, vártam, hog lef...om a bokám...de nem. Javult a P20 Pro-hoz képest (ahhoz képest nem volt nehéz), de számomra nem a mobil kamerák csúcsa még mindig.
-
bepe79
addikt
Ez egy ütős cucc lett.
-
*Tata*
senior tag
Köszi a gyors tesztet.
-
babosmiki
addikt
Már is teszt? Azt a hétszázát!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Gyúrósok ide!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hyundai, Kia topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest