-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djbelo
senior tag
-
vasi89
őstag
az a baj h a 14 nap az elállásra vonatkozik csak. Cserét 3 napon belül kérhetsz. Tényleg fogalma sincs senkinek, hogy kezelje ezt a hibát
De most már én is azt mondom, hogy valamit nyilatkozhatna a cég. Eddig elkerülte a Huaweit az ilyen féle probléma és most valószínűleg ezért nem tudják normálisan kezelni. Pont azért nem note 9et vettem mert a samsung mint gyártó hozzáállása a dolgokhoz az siralmas. Azért a note 7 visszahívás sem votl túl példaértékű.. sőt. Eddig volt a családban p8 lite, p9 lite és p20 lite, apámnak pedig egy honor 9, mind tökéletes az első pillanattól fogv, viszont, ha a hauwei is így kezeli a dolgokat, hogy sehogy akkor én sem tudom mit vegyek legközelebb.
@Darth11: nemtudom, nekem sosincs szerencsém a kijelzőkkel. Amelyikre nem raktam fóliát azonnal az 1 hét alatt tuti megkarcolódott. Pedig nem bányában dolgozom, hogy tele legyen a zsebem szénnel
-
komarci
tag
Mate 8 és 9-et használtam eddig,és alig vártam a londoni bemutatót. Tudtam, hogy valamelyik Mate 20 lesz a következő telefonom.A hosszú üzemidő és a nagy kijelző nálam elsődleges szempont. Bemutató másnapján egy órán át nyomkodtam a 2 mate 20 telót, hogy melyiket rendeljem meg. 3 perc után biztos voltam benne hogy a sima 20 lesz. Már akkor nagyon érdekes volt a pro kijelzője, csillogott, a széleken kékes zöld volt, keskeny és hosszú.Az ips panel és a szélesebb méret sokkal jobban bejött. Egyedül a 4gb ram amit keveslek, de szerintem 2-3 évig biztos elég lesz. Az üzemidő jobb a simában 8-9 óra sot hétköznap 2-3 óra telefonbeszélgetéssel 10 óra sot volt hétvégén 1 óra beszélgetéssel+böngészés, videó,gps; kamera nem rosszabb, kábel nélküli töltést nem használnám, vízbe nem vinném, újlenyomatolvasó tökéletes hátul, és 100ft-al olcsóbb. Ajándék órával best buy! Csak egy alternatívát próbáltam felvázolni házon belül annak, aki tanácstalan hogy mit vegyen ezek után! 🙂
-
KaitouP
nagyúr
Én is, szemeztem tavaly a Mate 10-el, de lemondtam róla, most jött a többszörösen minden tekintetben jobb Mate 20 Pro amolyan első látásra szerelem, nem is varattam tovább a dolgot. Erre beletenyerelek a szarba. Az órát is imádom, a telót meginkabb, ha el állok a vásárlástól, mondhatok búcsút mindegyiknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest