- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pitimany #10945 üzenetére
Azzal nincs gyakorlati tapasztalatom, így passzolom sajnos.
Az előzővel kapcsolatban az jutott még az eszembe, hogy a kedvenceknél működik a direkt hívás - ha a névjegyhez több telefonszám is tartozik, akkor alapértelmezett beállítható -, az pedig úgy is elérhető, hogy hosszan kell nyomni a Névjegyek ikonjára, majd Gyakori.
-
Dave69
tag
válasz
pitimany #4462 üzenetére
vodafonnál 10 ezerft csomagba is benne van már az alapkészülék biztósitás. beázás rongálás törés vagy bármi más baja van 20 ezerforintért megcsinálják ha meg nem tudják kapsz egy új készüléket
ha lopásra is akarsz akkor már 690ft-tal drágább és 20 helyett 25ezret kell befizetni és kapsz egy új készüléket
s7 EDGE-m már volt ripityára zuzva és 20-asért kaptam újat
-
válasz
pitimany #4448 üzenetére
Igen én gyári tokot használok.A telefonon van egy kínából rendelt kijelzővédő is.A kettő együtt tökéletes védelmet nyújt. A gyári tok nagyon jól néz ki viszont az értesítési ledet nem látni a fedelétől. Én szinte mindig néma üzemmódban használom a telefont viszont honor band 3-at használok így az rezeg ha értesítésem érkezik és fel sem tünik a led hiánya.
-
zoleeno1
veterán
válasz
pitimany #4448 üzenetére
Nálam nillkin üveg van és nillkin szilikon tok. Milyen tapasztalatra vagy kíváncsi? A 9H üveg biztosan többet véd, mint a gyárilag rajta lévő fólia, de ez sem életbiztosítás, én is törtem már be kijelzőt úgy, hogy nillkin üveg volt rajta. Biztos, hogy sokkal minőségibb, mint a párszáz forintos vackok. A legbiztosabb megoldás az üveg+flip tok, az azért többet véd, mint egy sima szilikon. Én nagyon utálom a flip tokokt, szóval nálam szóba sem jöhet, de tuti többet véd, mint egy sima. Én most ilyet rendeltem, de még sok idő, mire ide ér: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest